23 aprilie 2018

Prin serviciul de amenajari interioare punem in practica proiectele de design interior 3 D cu materiale profesionale, gresie, faianta, mobilier Italia, canapele si coltare din piele naturala.
Amenajari interioare case clasice - Amenajare baie de lux casa Constanta
Cititi si articolul despre: Amenajari Interioare - Arhitect Constanta / Proiecte design interior apartamente stil clasic.
Amenajari interioare case clasice - Amenajare baie de lux casa Constanta| Prin serviciul de amenajari interioare punem in practica proiectele de design interior 3 D cu materiale profesionale, gresie, faianta, mobilier Italia, canapele si coltare.
Am fost martorii numeroaselor modificari in domeniul amenajarilor interioare insa un lucru este cert, stilul clasic si-a pastrat grandoarea, atat in randul clientilor cat mai ales in randul celor care il folosesc atunci cand decoreaza o locuinta.
Cititi si despre: http://gabrieladesigninterior.blogspot.ro/2013/03/design-interior-case-vile-online.html.
Amenajari interioare case clasice - Amenajare baie de lux casa Constanta
Intr-o perioada in care stilul modern il vedem la tot pasul, cererile de amenajari interioare a unei case in stilul clasic sunt privite cu ochi buni de catre specialistii nostri, revenirea la epoca plina de eleganta fiind un motiv numai bun de a ne etala cunostintele capatate in cei aproximativ 15 ani de experienta.
Amenajari interioare case clasice - Amenajare baie de lux casa Constanta
Pentru o amenajare a casei in stilul clasic vom tine cont de anumite caracteristici pe care le consideram fundamentale, una dintre acestea fiind paleta de culori. design interior si amenajari interioare, proiectele noastre de amenajare casa in stilul clasic putand fi urmarite in sectiunea portofoliu. Detalii tehnice pentru punerea in practica a proiectului de amenajare si design interior a unei case.
Amenajari interioare case clasice - Amenajare baie de lux casa Constanta
Albul este, fara doar si poate, etalon in acest tip de amenajare, insa combinatiile cu crem, rosu sau maro vor scoate la iveala un plus de eleganta si confort.
Pentru proiectele de amenajari interioare camere hotel va recomandam decorarea camerei cu lenjerii de pat damasc albe realizate de firma Niky Decor.
De asemenea, nu putem elimina din ecuatie mobilierul, in cadrul acestui stil de amenajare interioara utilizandu-se cu succes piesele confectionate din lemn de esenta rara, prelucrat astfel incat sa se mentina o linie 100% clasica. Adaugam accesorii unice, precum tablourile sau sculpturile, ne alegem cu atentie fiecare corp de iluminat instalat in locuinta pe care o amenajam si incercam ca ferestrele, aparatura electronica sau alte mici elemente de decor interior sa nu stearga din imaginea clasica pe care o doriti. Oferim un serviciu profesional de
Amenajare Dormitor copii:
 Se vor crea tavane false din regeps cu scafe de 30/15 h. In zona ferestrei se va lasa un gol de 15cm/10cm h peste scafa ( aprox.35cm coboara din tavanul initial). Pardoseala se placheaza cu parchet din lemn triplu stratificat de culoare alb-ivoire . Peretii se tapeteaza cu 2 modele de tapet ca in imagini. Se monteaza plinta de 14,5cm la pardoseala si bagheta de corativa de 10cm la imbinarea dintre pereti si scafe. Mobilierul va fi executat pe comanda din MDF mat conform schitelor. Amenajare Baie copii.
 Se creaza un tavan fals din regeps conform schitelor, care coboara 30cm -30 cm distant de pereti. Peretii vor fi placati astfel:  Brau de 80cm cu placi ceramice de 30/70cm pe peretii pe care se monteaza wc-ul, chiuvetele si bancheta si de la brau in sus placi ceramice de 30-70cm de culoare alb lucios. Pe peretele pe care se monteaza cada se placheaza mosaic 160 cm latime ca in imagini plecand de la 40 cm de peretele din dreapta si 168 cm de peretele din stanga. Cada (180-90cm-ovala) va fi montata la o distanta de 20 cm de perete conform schitelor 25cm si 50cm – distantele de la marginea cazii fata de perete si respectiv fata de usa.  Pe peretele pe care se monteaza vasul de WC – se creaza un perete fals de 10-12 cm din regeps ptr.a ingropa bazinul de apa. - Pardoseala se placheaza cu gresie de baie de culoare bleu.  Plafoniera se monteaza pe mijlocul tavanului creat.  Mobilierul va fi executat pe comanda din MDF lucios conform schitelor.
 Amenajare Dormitor Matrimonial: birou arhitectura Bucuresti.
Se creaza doua tavane false din regeps cu scafe de 30/15cm h , in trepte. Tavanul din zona patului coboara 40 cm , tavanul din zona TV coboara 20 cm. Pardoseala se placheaza cu parchet din lemn triplu stratificat de culoare alb-ivoire. Peretii se tapeteaza 2 modele de tapet ca in imagini. Lustra se monteaza conform schitelor , pe mijlocul tavanului din zona TV. Aplicele se monteaza conform schitelor la 200 h. Mobilierul se executa pe comanda conform schitelor din MDF mat. Panoul tapitat din zona patului va avea rama de 10cm si va fi fixat pe perete. Dressing: Peretii vor fi tapetati cu tapet modern ca in imaginile 3 D. Pardoseala va fi placata cu parchet din lemn triplu stratificat de culoare alb-ivoire. Se va crea un tavan de regeps simplu care va cobora maxim 30cm. Pentru mai multe detalii si portofoliu proiecte design interior casa vizitati siteul nostru web.
Amenajari interioare case clasice - Amenajare baie de lux casa Constanta

Mai multe proiecte din categoria amenajari interioare case clasice, design interior vcasa, arhitect designer interior Constanta:


.