6 mai 2021

Cuvântul „canapea” este tradus din franceză prin „pat mic”. Acesta este scopul său. În aceste zile, canapeaua este un loc confortabil pentru a dormi o persoană. Nu are spate, ci o tăblie. Principalul său avantaj este compactitatea. Canapeaua poate fi amplasată în bucătărie, sufragerie și casă la țară. Vă va ajuta dacă oaspeții vin brusc la dumneavoastră cu o noapte. Canapele moderne sunt echipate cu cutii de lenjerie.  Design interiorDe asemenea, această piesă de mobilier poate fi pliată și desfășurată, sub formă de canapele și otomane, precum și alte tipuri. Pielea și textilele sunt utilizate ca material de tapițerie. Este imposibil să spunem care dintre aceste opțiuni este cea mai bună. Faceți o alegere în funcție de dorințele dvs., dar nu uitați să luați în considerare dimensiunea camerei. De asemenea, decideți singur de ce instalați această sau acea piesă de mobilier. 

Este mai bine să așezați otomanul în dormitor, canapeaua va arăta bine și adecvată în hol, pentru sufragerie este mai bine să alegeți o canapea sau o canapea.Mulți dintre noi ne place să citim o carte sau să ne uităm la televizor de pe canapeaua noastră confortabilă. Deși ... poate nu este o canapea, ci o canapea? Poate chiar un otoman sau o canapea? Să ne dăm seama împreună ce este în camera dvs. de zi. Canapele Italia Preturi

 Canapea și canapea: principalele diferențe Deci, care este diferența dintre o canapea și o canapea? După cum știți, o canapea este o piesă de mobilier care are spătar și scaun moi. Poate găzdui două sau mai multe persoane - totul depinde de mărime. Deseori canapelele sunt realizate cu cotiere, pot fi atât moi cât și dure. Cu toate acestea, există modele fără ele. Multe canapele în zilele noastre pot fi transformate în locuri de dormit. În același timp, canapeaua este tradusă prin „canapea”. De fapt, în Europa orice canapea se numește „canapea”. Dar avem încă unele diferențe. Deci, pe canapea: Înălțimea spatelui este egală cu înălțimea cotierelor, Saltea puternică și uniformă, Scaun lat. 

 La fabricarea acestei piese de mobilier, se adaugă diferite tipuri de elemente din lemn, placaj și metal. Pielea, turma și alte opțiuni sunt folosite ca tapițerie. Canapeaua poate avea și un mecanism de transformare care o transformă într-un loc de dormit. Principala diferență între o canapea și o canapea este că este mai mică și mai restrânsă, are un design minimalist. Liniile sale sunt mai fine, scaunele sunt mai rigide. Canapeaua este potrivită pentru o cameră decorată în stil clasic. Vezi concepte de design interior living

 Distingându-se între un pat și un otoman Otomanul este un pat care poate fi cu unul sau mai multe spate sau deloc fără ele. Mecanismul de pliere nu este disponibil pentru toate modelele. Adesea această piesă de mobilier este echipată cu o cutie de rufe. Spre deosebire de canapea, care s-ar putea să nu aibă o saltea plată, otomanul are o suprafață plană și este conceput pentru dormit. Patul are spătar față și spate și o saltea separată. Scopul său este o odihnă de noapte, locația este un dormitor.

 Canapeaua poate fi folosită ca o canapea și poate fi în sufragerie. Atât otomanul, cât și patul pot fi simple sau duble. Deci, diferențele dintre un otoman și un pat: Un otoman este un fel de canapea, poate cu spate și fără spate, patul are două spate - în față și în spate. Otomanul are o cutie pentru lenjerie, iar în el poate fi instalat și un mecanism de pliere. 

Otomanul poate fi folosit pentru a sta, ca loc de odihnă pentru oaspeți, în timp ce patul este exclusiv pentru dormit. Trebuie să cumperi o saltea pentru pat. În general, otomanul a apărut în Asia și este cel mai răspândit acolo, din limba turcă numele său este tradus prin „bord”. O avem mult mai puțin comună.


Urmareste si: Design Barocco 

4 mai 2021

Cu siguranță ați auzit expresia „melancolie verde” de mai multe ori - această frază indică plictiseală și neutralitate. Înăuntru, asta ne joacă în mâinile noastre. Verde în dormitor poate fi un fundal excelent, deoarece este cea mai conservatoare și statică culoare. Ce să combinați? Dacă ați optat pentru o culoare verde, merită să vă amintiți că este recomandat să folosiți nu mai mult de 2-3 nuanțe. Amenajari Interioare Clasice Sector 1 Bucuresti . Unul va servi drept principal, al doilea va fi accentul, iar al treilea va fi aplicat doar la mici detalii și accesorii. Merită să te joci atât cu nuanțele în sine, cât și cu tonurile lor medii. Dacă doriți să ajungeți la un dormitor relaxant, atunci verdele poate fi combinat cu nuanțe albe și naturale - culoarea lemnului, a pământului și a cerului. Interiorul dormitorului în aceste culori va fi senin și proaspăt. Amenajare apartament Clasic Craiova .

Pentru iubitorii de stil ecologic, o combinație de smarald și ierburi este o alegere bună. Pardoseala și mobilierul wenge și gri de piatră vor sublinia întreaga savoare a stilului. Important este să selectați nuanțe calde care pot face interiorul „moale” și armonios. Fanii stilului clasic pot fi sfătuiți să privească mai atent nuanțele verde închis. 


Combinând nuanțe de verde închis cu visiniu, gri, bej, alb și negru, interiorul dormitorului va arăta cu adevărat luxos. Combinațiile de verde cu nuanțe de liliac, violet, roz și nuanțe de albastru și albastru deschis sunt potrivite pentru decorarea dormitorului unui copil sau al dormitorului unui adolescent. În astfel de camere, nu ar trebui să faceți o combinație egală de nuanțe, una dintre cele pe care le-ați ales ar trebui să fie dominantă. Vila moderna de Lux Pipera .

 Fără a vă concentra pe o anumită culoare, există o mare probabilitate de a obține un interior kitsch. În plus, proiectarea unei camere pentru tineret implică utilizarea multor accesorii. Acest lucru oferă încă o dată motive pentru a reflecta asupra importanței culorii potrivite.Verde este una dintre cele mai versatile și confortabile culori, deoarece este potrivit atât pentru crearea unui interior de dormitor, cât și pentru orice altă cameră. În același timp, interiorul dormitorului poate fi în orice stil doriți, fie el Provence, mediteranean sau chiar Rocco. Amenajare casa de Lux cu etaj .

 Nuanțele de verde sunt cele mai familiare ochilor, deoarece sunt asociate cu mediul. Prin urmare, verdeața din interiorul dormitorului ajută la relaxare și calmare. În plus, verdele are un efect sedativ: ameliorează durerile de cap și ajută la adormire, este o culoare care nu are efect negativ. Verde se obține din fuziunea dintre galben și albastru și, prin urmare, moștenește calitățile fiecăruia dintre ele. Mobilier Living Modern .

Fiecare nuanță de culoare poartă o anumită energie. Pentru camerele mari, puteți lua în considerare în siguranță nuanțe întunecate de verde, cum ar fi: gri-verde, smarald, ferigă, teal, sparanghel gri și culoarea mușchiului. Pentru copii, nuanțele deschise sunt potrivite: var, ceai verde, verde deschis, verde tânăr, valuri de mare, verde persan și verde strălucitor cu o nuanță galbenă conform specialistilor de la Studio Nobili Design

Fiecare dintre nuanțele de verde este unică și se joacă diferit în dormitor.  Datorită versatilității și bogăției sale de nuanțe, culoarea verde se va potrivi oricărei direcții a artei stilistice a interiorului. Aș dori însă să evidențiez stiluri precum: ecologic, constructivism, provensal, country, expresionism și artă pop. Ecologic, constructivism, Provence și peisajul rural sunt aproape de natură și folosesc multe materiale naturale care se amestecă bine cu verdele și nuanțele sale. Datorită unei combinații îndrăznețe de texturi și texturi, verde va face interiorul dormitorului mai echilibrat și mai restrâns.