14 decembrie 2020

Acordă o importanță deosebită originii materialelor utilizate pentru structurile de bază  Pentru pardoseli, ei folosesc tuja, mesteacăn karelian, lemn de trandafir; marmura este potrivită ca podea pentru o baie. Pentru decorarea plafoanelor, frescele, mulajele din stuc sunt adecvate; într-un design mai modest, un medalion este acceptabil.  Pereții sunt decorați cu coloane, acoperite cu tapet de mătase și brocart. Mobilierul tapițat și abajurele voluminoase sunt decorate pentru a se potrivi cu pereții. Ferestrele din plastic sunt complet excluse. Perdelele franceze din țesătură grea și densă sunt utilizate ca decorațiuni. Paleta de culori este dominată de tonuri pure de albastru, albastru, roșu, alb, ocru, bogat decorate cu bronz și auriu. Amenajare Case vile Pipera 

Bucătăria și sala de mese au curbe moi de scaune, pentru dormitor: un pat masiv cu un baldachin luxuriant care se înalță peste restul interiorului. Minimalismul nu este potrivit aici, la fel ca și micile elemente decorative nedescriptibile. Luxul, fastul, splendoarea ar trebui să fie evidente: acestea sunt principalele canoane ale stilului Imperiului. Splendoarea, luxul, respectabilitatea însoțesc oamenii care au ales designul interior în stil Empir

 Dar există singura condiție pentru implementarea unor astfel de planuri - un spațiu mare. Trebuie să recunoașteți că canapele uriașe cu cotiere aurite, dulapuri decorate cu sculpturi iscusite, scaune cu picioare în formă de labe de leu sau de grifon, asamblate într-un studio mic, vor arăta mai degrabă ca un magazin de antichități decât un living pompos. Elementele principale ale acestui interior sunt mobilierul și perdelele lungi și grele. Mobilier Dormitor modern .

Un loc special este ocupat de simetrie în toate, este subliniat de capetele și picioarele leilor, lebedelor, sfinxurilor, al căror scop funcțional este de a susține picioarele și cotierele fotoliilor și canapelelor. o Stilul Empire impune anumite restricții asupra formelor: spătarele în formă de lire, picioarele drepte sau ușor curbate ale canapelelor și scaunelor, coloanele ca dulapuri de dulap. Forma rotundă este permisă numai în legătură cu masa de luat masa. 


Simetrie compusă cu pricepere și gândire este un accent și o decorare suplimentară a stilului Imperiului. Decorarea generală a camerei nu ar trebui să provoace dorința de a muta obiecte dintr-un loc în altul. 

 Numai servicii de lux, statuete masive pe teme istorice și militare pot fi așezate în dulapurile de sticlă înguste.  Oglinzile, vazele de podea, covoarele și textilele realizate manual sunt completate de opere de artă în cadre pompoase.