3 decembrie 2020

Este deosebit de important aici ca toate formele, culorile și texturile să pară holistice, subordonate unui singur concept, dar supuse tuturor legilor contrastului. O notă specială este dată de utilizarea tencuielii decorative, vopselelor texturate, tapetului metalic etc. Panourile laminate sunt adecvate.  Blaturile completează perfect imaginea generală, mai ales dacă sunt  și strălucitoare, aceasta echilibrează pereții de orice culoare. Proiecte Firme Sector 4 Bucuresti .



Este recomandat să folosiți țesături moderne, ornamente repetate sau modele geometrice pe pereți.  Mobilierul poate fi realizat în orice formă, singura cerință este originalitatea. Este minunat dacă mobilierul de Dormitor clasic alb este așezat în centrul camerei și nu de-a lungul pereților, așa cum se obișnuiește într-un interior clasic.  Tabu pe toate accesoriile mici, autocolante și alte bibelouri drăguțe.  Așezați patul pe un piedestal de formă neobișnuită. 

Pentru a înlocui mobilierul dulapului, echipați nișe în perete sau rafturi.  Obiectele funcționale, cum ar fi o masă, dulap, televizor, scaune ar trebui să fie încadrate în culori vii și să completeze armonios imaginea de ansamblu.  Lămpile încastrate se potrivesc bine cu lămpile mari fanteziste. Dar dacă nu îți plac contrastele îndrăznețe și texturile neobișnuite, gândește-te la asta, poate că avangarda nu este stilul tău, poate minimalismul subevaluat sau clasicele nobile sunt mai mult pentru tine. Amenajari Interioare case .

Principala diferență dintre stilul arhitectural avangardist este accentul pus pe elemente contrastante, combinația de componente incompatibile, alegerea în favoarea unor designuri neobișnuite și combinații de culori. Decorul camerei trebuie să conțină obiecte de artă contemporană. De asemenea, nu puteți face fără forme neobișnuite, exprimate în obiecte simple de zi cu zi: lămpi, accesorii, baterii, garduri. Articole mobilaliving

 Curaj și îndrăzneală în interior Numele stilului este împrumutat din vocabularul militar și din motive întemeiate. La urma urmei, avangarda este distrugerea canoanelor standard a ceea ce ar trebui să fie un spațiu de locuit.  Tinerețea, energia, șocantul se regăsește în orice: culoare, formă, aranjament, decor. Vizualizari 3 D .

Respingerea completă a formelor și soluțiilor clasice. Nuanțele pastelate se amestecă în fundal. Designerii de avangardă au optat pentru alb, roșu, negru și orice altă combinație de culori îndrăznețe. Duo-ul de canapea verde și covor portocaliu vibrant este acum baza perfectă pentru un interior avangardist. 



Respingerea formelor obișnuite a fost pur și simplu necesară după război. Tot ceea ce era pătrat este acum rotund și invers. Straturile, textura, accentul pe liniile întrerupte și contururile expresive se reflectă în designul pereților.


Website : Nobili Design 
Este foarte important să echipați corect locul de muncă și zona de dormit. Mobilele culisante speciale sunt, de asemenea, potrivite, dar este mai bine să folosiți imediat mobilier "pentru adulți" - fără mese și paturi pentru copii. Va fi util să alegeți o saltea ortopedică dură. Pentru camere mici, paturile mansardate sunt ideale: există un loc de dormit în partea de sus și o masă pentru lecții și hobby-uri dedesubt. Case Vile de Lux Sector 5 Bucuresti .



 Dacă este posibil, merită să echipați un colț pentru sport - să puneți un perete suedez sau cel puțin să atârnați o bară orizontală. De asemenea, este foarte important să oferiți adolescentului condițiile pentru creativitate. Totul depinde de hobby-urile sale, dar esența este aceeași - camera ar trebui să aibă un loc confortabil pentru desen, muzică sau meșteșuguri. Mobilier dormitor italian de lux .

Amintiți-vă: un adolescent ar trebui să-și placă casa: ar trebui să fie refugiul său, o mică parte din spațiul său într-o lume imensă, un loc în care vrea să se întoarcă. Și acest lucru nu poate fi realizat fără participarea proprietarului camerei. Ai încredere în copilul tău, lasă-l să participe la alegerea interioarelor și nu te grăbi să iei decizii categorice - chiar dacă nu ești de acord în toate cu gusturile copilului tău, poți găsi întotdeauna un compromis. Amenajari Interioare case Moderne .

Spațiu pentru adolescentul modern Adolescența este un moment de schimbare, de impresii vii și de noi interese. Dacă copilul tău începe să crească încet, este timpul să te gândești la schimbarea mediului din camera lui. De unde ar trebui să începi? Este întotdeauna dificil să mulțumești generația tânără. Cum faci din adolescent camera lui? Răspunsul este foarte simplu: lăsați-l să participe singur la planificarea reparației. Proiecte Case si Apartamente 

Camera în care va locui adolescentul este importantă nu doar frumusețea, ci și practicitatea. Puteți folosi diferite materiale pentru podea: covor, linoleum, parchet sau laminat. Principalul lucru este să vă gândiți la sistemul de izolare termică, astfel încât să nu fie frig să stați pe podea sau să mergeți pe el cu picioarele goale.


 Cel mai bine este să pictați pereții în nuanțe neutre - bej, alb, maro. Va fi atât de ușor să schimbi aspectul general al camerei, punând accente pe perdele, mobilier și articole de decor. Nu trebuie să interzici unui adolescent să atârne postere de idoli pe pereți sau să împartă fotografii cu prietenii. Expresia de sine este o parte foarte importantă a adolescenței și prin hobby-urile și interesele sale se simte un adolescent.

2 decembrie 2020

Casa cu un aspect nu foarte confortabil și unele camere mici a fost reproiectată astfel încât să înceapă să semene puțin cu versiunea originală, a devenit mai spațioasă și mai ușoară datorită transferului unor pereți, permițând astfel, în cele din urmă, să perceapă vizual întregul spațiu într-un mod nou, care este foarte plăcut de către proprietarul casei. Spațiul incomod al vestibulului, datorită decorului, a început să arate elegant și strict. Intrând într-o astfel de cameră de pe stradă, se realizează imediat din prag că aici trăiește o familie inteligentă cu tradiții.Apartament 4 Camere Sector 2 Bucuresti 



 Interiorul vestibulului este realizat într-o temă strictă a cabinetului. Pereții sunt decorați cu lambriuri din lemn, completate de tapet cu control strict. Tavanul este finisat cu muluri din stuc, în centrul căruia se află un candelabru cu un abajur elegant. Decorul unei camere mici este minimalist: este un banchet, o consolă și o oglindă mare cu un aranjament încadrat de o mulaj din lemn. Interiorul coridorului este decorat cu un vitraliu încorporat în structura tavanului, lumini de perete mari elegante, tapet rigid cu dungi.


 Dulapul încorporat are o formă semicirculară, ceea ce face camera mai spațioasă din punct de vedere vizual. Ușile dulapului sunt decorate cu ornamente sablate. Pardoseala este finisată cu plăci colorate plăcut completate de mozaicuri mari. Lăsând coridorul, mai multe camere deschise în același timp, care, după schimbări constructive în proiectul de proiectare, au fost toate atașate și vizual extinse cât mai mult posibil datorită zidurilor construite corespunzător - acestea sunt camere: o intrare, spațiu pentru scări, bucătărie, sufragerie sufragerie, sufragerie. Mobilier Living Clasic de Lux .


 Spațiul scării continuă tema liniilor verticale rigide cu tapet dungat. Acestea completează și își înmoaie oarecum severitatea și, de asemenea, adaugă o sclipire gardului ajurat forjat de acasă. Forjarea este vopsită în alb cu adăugarea unei patine aurii. Interiorul camerei este evidențiat de coloane din stuc; în partea centrală a tavanului se folosește așa-numita cupolă pentru candelabru; la decorarea tavanului se adaugă spoturi cu pandantive și muluri ajurate în stuc. Unul dintre pereții holului este decorat cu tencuială texturată folosind un șablon și finisat cu patină aurie.Design Interior Case Moderne .


 Spațiul bucătăriei este separat de hol de o structură de perete cu o vitrină încorporată pentru obiecte decorative interioare. Interiorul bucătăriei este un spațiu primitor care conține un set de bucătărie destul de mare, cu toate aparatele declarate de client. Mobilierul este realizat în stil Designerul de interior pentru fiecare cameră din casă și un număr destul de mare dintre ele, a conceput cel puțin două variante de design și idei decorative din care Clientul a ales cele mai potrivite opțiuni pentru el însuși, pe baza cărora au fost a completat în continuare toate desenele necesare reparării și decorării fațadei. 

Proiectantul a făcut o selecție completă a setului complet de bunuri necesare proiectului. Schițele au devenit un ajutor vizual pentru constructori în finisarea finală a spațiilor.Pentru proiectul de proiectare a sufrageriei și a sufrageriei s-a aplicat un detaliu constructiv care unește aceste două camere: este un șemineu care, datorită designului său, are două părți vizibile prin care este posibil să se observe liber flacăra focului atât din sufragerie, cât și din sufragerie, care s-a dovedit a fi foarte convenabilă pentru proprietarul casei. În ceea ce privește decorarea pereților, designul lor este: vopsea, tapet, stuc. 

Tavanele sunt, de asemenea, decorate cu decorațiuni din stuc, există iluminat central și iluminat suplimentar. Baia are un spațiu îngust, dar lung, pentru a evita geometria incomodă, s-a realizat finisajul decorativ corect, care joacă vizual pe extinderea spațiului, din acest motiv a fost folosită o cârpă pentru oglinzi mari în proiectul de proiectare și s-au folosit de asemenea o iluminare diferită și dispunerea corectă a plăcilor ceramice și a mozaicurilor pe pereți. În plus, interiorul băii mobilier clasic preturi este decorat cu muluri din stuc.

 Primul etaj s-a dovedit a fi foarte ceremonial, deoarece este și un loc pentru primirea oaspeților, întrucât pentru etajul al doilea, este o zonă privată destinată doar proprietarilor casei. La etajul al doilea sunt: ​​dormitoare, băi, bibliotecă, birou. Etajul mansardei este un apartament pentru oaspeți cu un dormitor și o baie. Camera de la mansardă are, de asemenea, o dimensiune destul de impresionantă pentru dressingul stăpânului.

 La subsol sunt: ​​o cameră de relaxare cu un bar, o sală de sport, o saună, o sală de duș, o spălătorie, o baie - acesta este un loc de relaxare atât pentru proprietarii de case, cât și pentru numeroșii lor oaspeți. Designul fațadei este aspectul unei case de țară, reflectând statutul proprietarilor. Designul exterior este realizat într-un stil clasic care amintește de un conac rusesc. 


Pentru pictarea pereților s-a folosit o nuanță rece albăstrui-fumurie, decorația din stuc care împodobește fațada este pictată cu vopsea ușoară în culoarea „laptelui gătit”. O astfel de paletă de culori selectată a dat aspectul esteticii, severității, măreției și eleganței casei. Proiectarea peisajului parcelei personale va transforma ulterior complet aspectul acestei case de țară, spațiile verzi îi vor oferi suculență și prospețime.

Alegând un stil clasic pentru  mobila dormitor, vă scutiți de nevoia de a fi mereu în alertă - pentru a prinde tendințele modei și a actualiza în mod regulat interiorul. Clasicul este un stil de toate timpurile, așa că, odată ce v-ați cheltuit energia, timpul și banii pe repararea unei camere în stil clasic, puteți uita de schimbarea mobilierului și repararea timp de mulți ani. Există două moduri de a mobila un dormitor. Urmați calea celei mai puțin rezistente achiziționând un costum gata făcut, unde totul (de la pat până la noptieră) va fi selectat ținând cont de o direcție sau alta.



 Sau puteți crea dvs. o combinație câștigătoare alegând mobilierul clasic de dormitor în funcție de gusturile și subiectul dumneavoastră. Principalul lucru în acest caz este să decidem asupra direcției stilistice a clasicilor (imperiu, baroc, rococo) și să acționăm în cadrul acestor picturi, astfel încât să obținem o compoziție armonioasă, nu o cacofonie. Un pat, o masă de toaletă, o bufet și un dulap: aceste elemente mobilează foarte des dormitorul. 


Adesea, într-un dormitor clasic, puteți găsi și un ecran care joacă rolul unui separator de spațiu. Puteți găsi toate aceste mobilier în selecția noastră, după ce ați evaluat cum ar putea arăta un dormitor clasic, mobilat singur.Vitrina din dormitor este un motiv bun pentru a „evoca” interiorul pentru a crea ceva cu adevărat neobișnuit. Aflați cum să decorați un dormitor cu vitralii într-un mod original folosind exemple ilustrative. Proiecte Case Clasice Moderne .

Dacă există o fereastră în dormitor, camera este a priori neobișnuită. Există multă lumină și aer în el, se remarcă prin forma sa arhitecturală uimitoare. Prin urmare, setarea originală „cere” în ea. Prezența unei ferestre de golf este o oportunitate de a aborda zonarea într-un mod nou. În fereastră, puteți amenaja o zonă de dormit - principalul lucru este că există suficient spațiu pentru un pat. Sau configurați o fereastră de golf pentru o zonă de relaxare sau un birou la domiciliu. Apoi, un scaun mic sau un birou de calculator va fi util. Firma Amenajari Interioare Bucuresti .

 Împărțiți fereastra de golf din camera principală cu perdele pentru a crea intimitatea de care aveți nevoie pentru muncă sau joc. Cum creează designerii profesioniști interiorul unui dormitor cu fereastră? Citește și:  Apartament cu două ferestre de dormitor Dormitor din sticlă .Fereastra unui dormitor alb și aerisit este implicată activ în proiectarea arhitecturală. Patru ferestre combinate cu grinzi geometrice de tavan transformă camera într-o compoziție armonioasă. Forma structurilor tavanului se repetă prin oglinzile de pe pereți, modelele în relief pe tapet și ornamentarea perdelelor de lumină. Vizualizari 3 D Design Interior .


 Albul dormitorului este însuflețit de verdele luxuriant al plantelor din căzile din spatele tăbliei, oferind dormitorului un aspect de seră.Un dormitor extravagant în toate nuanțele de stacojiu arată confortabil și confortabil datorită prezenței unei ferestre. Aici se distinge clar într-o zonă separată și este destinat relaxării: designerul l-a completat cu două fotolii cu forme moi, iluminându-l de sus cu un candelabru de cristal. Împreună cu motivele baroce de pe tapet și imprimeurile complicate de pe cuvertură de pat, fereastra de golf a conferit spațiului modern un sunet oarecum clasic. 


 Fereastra din acest dormitor se află puțin afară din cutie în raport cu patul, adică paralel cu acesta. Autorul interiorului a păstrat accesul liber la ferestre, decorându-le cu o combinație de perdele ușoare și perdele groase. Există doar o mică noptieră în zona vitrinului și camera în sine se simte foarte spațioasă. Vitrina din camera de copii este prezentă nu numai pentru frumusețea sa, ci și pentru beneficiul său.

1 decembrie 2020

Direcția interioarelor create a fost stabilită de clientul însuși: el a dorit să obțină nu numai un spațiu de locuit funcțional și modern, ci un fel de cuib de familie cu orientare către tradițiile istorice. Datorită încrederii totale din partea clientului, o gamă largă de posibilități creative s-au deschis arhitecților, dar dimensiunea redusă a apartamentului s i-a obligat să ia calea „ușoară” - subliniată de decor. Amenajari case Bucuresti sector 2 .


Mobilier dormitor Cantori Pret , vedem o pictură murală pictată în maniera unei picturi 
pompeiene descoperită în secolul al XVIII-lea în timpul săpăturilor. Gresia porțelanată de format mare așezată pe podea a combinat holul și zona de intrare cu camera de zi, sufrageria și bucătăria de la nivelul inferior, consolidând astfel atmosfera clasică generală.

 Aici, mozaicul colorat din centrul atriului și marginea dreptunghiulară monocromă a mozaicului din sufragerie și sufragerie plus coloanele canalizate ridicate de pe laturile intrării în sufragerie au reprodus atmosfera generală a antichității. O schemă de culori echilibrată și aproape perfect potrivită joacă, de asemenea, un rol important în formarea unui interior clasic. Servicii de Design Interior Bucuresti .

 Tapetele din mătase și catifea din toate zonele apartamentului sunt selectate cu gust pentru a se potrivi cu tonurile de culoare ale mobilierului. Bucătăria modernă și spațioasă este dotată cu cele mai recente realizări în domeniul electrocasnicelor. Mobilierul iluminat creează o perspectivă spațială generală, cu vitralii pe tavan. Proiecte case clasice moderne .

 În general, definiția „clasicului ușor” este mai potrivită pentru interiorul apartamentului prezentat. Se poate argumenta, spun ei, că acesta nu este un clasic, întrucât nu există un singur lucru antic aici. Dar acest lucru nu înseamnă deloc că este încălcat stilul clasic general. 


Dimpotrivă, aici nu există copii sau falsuri, acesta este un original modern, care ia în considerare cele mai bune realizări ale arhitecților. Dezvoltarea tuturor arhitecturilor europene și, în majoritatea cazurilor, a arhitecturii mondiale, se bazează pe moștenirea arhitecturii clasice grecești antice.

 Luând o abordare modernă a utilizării patrimoniului clasic în raport cu designul interior, Nobili Designer a proiectat un apartament cu trei camere în centrul Bucurestiului , aderând la canoanele  .  Case Clasice si Vile Moderne .

Un apartament luminos și spațios, , este opțiunea ideală pentru o familie prietenoasă de patru persoane: mamă, tată și doi preșcolari. O zonă suficient de mare este un avantaj decisiv al acestui obiect. Cu toate acestea, chiar și în astfel de spații, este necesar să se asigure un design interior competent și consistența unui singur stil. Acest apartament cu 4 camere in Brasov este un exemplu excelent în acest sens. 



O bucătărie combinată cu un living nu este doar foarte funcțională. De asemenea, este important ca această opțiune de aspect să creeze un sentiment de libertate și spațiu deschis. Combinația de tonuri deschise cu nuanțe lemnoase simbolizează puritatea și unitatea cu natura. Iar scaunele si mobilierul modern di zona Dining ergonomice galbene și lampa originală de deasupra mesei de masă sunt ca o reflectare a soarelui din această cameră. 

Toate împreună arată moderne și elegante, datorită unui minim de detalii, fiecare dintre acestea îndeplinind cu siguranță o funcție importantă. Holul acestui apartament este, de asemenea, standardul funcționalității. Un dressing confortabil a fost organizat cu succes pe piața sa, în care există suficient spațiu pentru lucrurile fiecăruia dintre membrii familiei. Pardoseala este placată cu grijă cu gresie porțelanică de înaltă calitate, fără marcaj, care este podeaua ideală pentru hol.

 Apropo, în același stil cu podeaua, au fost instalate rafturi originale „marmorate” pentru cărți și decorațiuni atât în ​​această cameră, cât și pe coridor. Camera copiilor este surprinzător de însorită, lipsită de griji și veselă. Fundalul luminos în sine este o bază răcoritoare pentru a completa interiorul cu detalii luminoase și elemente colorate, creând o minunată „țară a copilăriei” care se potrivește în zona unei singure camere. Mobila dormitor Clasica .

 Pentru a economisi spațiu, sunt instalate paturi confortabile cu unități de depozitare și un al doilea nivel exclusiv pentru jocuri. Și niciunul dintre băieți nu va fi jignit, deoarece ambele paturi sunt situate în partea de jos a structurii. De acord, ideea este excelentă!Dormitorul matrimonial este decorat în același stil și culori ca și restul camerelor. Acest lucru vă permite să simțiți armonia în timp ce vă deplasați ,casa stil moderna .

 Are tot ce aveți nevoie: un pat mare, moale, noptiere, ceasuri și lămpi, o masă de toaletă cu un otoman extrem de primitor și un televizor modern. Pe ambele părți ale tăbliei sunt uși la culoare, în spatele cărora se ascund camerele. Adiacent acestei camere este o logie - un fel de colț verde printre jungla de piatră, care a plasat pe teritoriul său o zonă confortabilă de relaxare și o zonă confortabilă de lucru. Imediat aș dori să subliniez prezența unui dormitor pentru oaspeți, unde există și un pat dublu confortabil, o noptieră, un puf moale și un televizor. Oaspeții acestei case sunt evident întotdeauna bineveniți. Proiect Design Interior


O baie spațioasă și o baie suplimentară cu duș și rufe merită o atenție specială. Aceste camere au aparate moderne, finisaje și accesorii elegante și mobilier de baie impermeabil. Pereții și podeaua sunt realizate cu aceleași structuri din lemn de culoare deschisă și piatră. Datorită decorului original al pietricelelor naturale, se creează efectul unui „salon spa”: un sentiment de puritate, sănătate și plenitudine de forță. În plus, apartamentul are un balcon, la care designerii noștri au acordat atenție.



 Ușor și primitor, este echipat cu un podium, în interiorul căruia se află un compartiment pentru containere, iar pe partea de sus există un blat moale pentru relaxare sau citirea cărților. Plantele de apartament aduc prospețime atmosferei și umple spațiul cu vitalitate. Visezi la un astfel de interior? Visul tău se poate împlini cu ușurință!

Website : Nobili Design 

30 noiembrie 2020

Lucrul cu un designer începe cu o discuție despre modul în care clientul își vede casa. De regulă, clientul este capabil să-și descrie doar emoțiile pe care le așteaptă de la noul interior. De aceea, un designer trebuie să fie un bun psiholog, care trebuie să vadă o casă de țară sau o căsuță cu ochii altcuiva, și apoi să aducă la viață întreaga viziune, atât încât clientul să fie mulțumit. Amejare casa clasica Targu Jiu .



 Proiectarea unei case cu mansarda , apartamente sau alte spații impune proiectantului să ia în considerare funcționalitatea spațiilor în combinație cu restul. În unele cazuri, este necesar să se dezvolte o reamenajare a spațiilor. De obicei, reamenajarea constă în mutarea pereților sau demontarea lor, deoarece designul interior modern se realizează în camere mari, în unele cazuri sunt combinate două camere mai mici.

 În același timp, scopul funcțional al spațiilor este păstrat, iar astfel de proiecte sunt realizate prin zonare, separare vizuală, de exemplu, bucătăria de sufragerie Mobilier Living de Lux . Este aproape imposibil să dezvolți interiorul unei căsuțe, case de țară sau apartament cu propriile mâini, fără a studia temeinic toate materialele, tehnologiile, compozițiile și alte înțelepciuni existente. 

De aceea, pentru a obține un interior frumos, confortabil și funcțional, este mai potrivit să recurgeți la serviciile unui designer profesionist. Atunci când decideți că este mai bine să utilizați serviciile unui designer pentru a crea un design interior, trebuie amintit că designul interior este un tip de muncă în care cunoștințele și experiența de specialitate nu pot fi înlocuite de sfaturi și entuziasm personal .

Pentru serviciile unui designer, este necesar să contactați studiouri de proiectare specializate, unde puteți obține informații cuprinzătoare despre abilitățile profesionale ale proiectanților, puteți vizualiza în detaliu munca efectuată, unde puteți vedea cu siguranță alfabetizarea specialiștilor.


 Designerul de interior Gabriela Nechifor  este capabila să creeze orice stil, făcându-l complet unic și irepetabil pentru frumusețe și calitate. Există o credință populară în rândul oamenilor că amenajarea interioară a locuințelor este un lux, dar acest lucru nu este absolut cazul. În sens modern, cuvântul confort a atins un nivel atât de mare încât necesită o abordare profesională a amenajării spațiilor, deoarece interiorul care înconjoară oamenii afectează nu numai mediul psihologic, ci și starea de sănătate.

Website: Nobili Design
Luxos, respectabil, luminos? Sau, dimpotrivă, natural, discret, practic? Răspunsurile pot fi foarte diferite. Într-adevăr, există multe stiluri potrivite pentru designul caselor de țară: rustic, clasic respectabil, minimalism subevaluat, hi-tech la modă, baroc de lux etc. Deci, ce să alegi? Puteți alege orice doriți, pentru că fiecare persoană își are casa de vis în cap. Principalul lucru este că interiorul nu te lasă indiferent, reflectă caracterul proprietarului, individualitatea acestuia. Design Interior casa clasica in Timisoara



Prin urmare, un moment foarte semnificativ are în vedere stilul de viață al proprietarului. Sunt de acord că uneori, admirând fotografii frumoase ale interioarelor din reviste de specialitate, este dificil să ne imaginăm cum s-ar putea locui în centrul acestui muzeu, creat de mâinile unui designer de interior. Prin urmare, atunci când creați un design pentru casă, este important să luați în considerare nu numai atractivitatea acestuia, ci și funcționalitatea și ergonomia. Amenajare apartament cu 4 camere .

De asemenea, este foarte important ca interiorul să fie în armonie cu arhitectura clădirii, subliniind frumusețea acesteia. Proiectarea cabanei astăzi este realizată de specialiști extrem de profesioniști, cu participarea activă a clientului. Într-un astfel de proiect, pe de o parte, sunt luate în considerare abilitățile și tehnologiile moderne, de care designerul este bine conștient, iar pe de altă parte, ideile originale ale clientului. Mai întâi este prezentat conceptul general al proiectului, apoi există un pasaj treptat de la general la particular, la detalii. Lucrarea începe cu un studiu amănunțit al preferințelor și dorințelor clientului cu privire la stilul casei. Design Rezidential si Comercial .

Pentru profesioniștii cu experiență, nu există prostii aici: țin cont de statutul social al clientului, profesia acestuia, rutina zilnică, obiceiurile, interesele. De exemplu, dacă proprietarul preferă să lucreze de acasă, este pur și simplu necesar să îi oferim un studio; dacă oaspeții sunt adesea acasă, designerul va organiza cu siguranță un spațiu în care va fi convenabil să-i primiți.  Mobilier Living Modern Pret .Dacă proprietarului îi place interiorul, va obține o bună dispoziție de unul singur, ceea ce înseamnă că dimineața se va trezi cu bună dispoziție, iar noaptea îi va fi ușor să adoarmă. În faza inițială, se întocmește o schiță a proiectului grafic, care este agreat cu clientul prin efectuarea modificărilor, ajustărilor etc, Mobila Italia.

 În etapa următoare, se efectuează selectarea materialelor pentru interiorul camerei: camere de hotel, accesorii, textile etc. Experții vă vor ajuta să alegeți materiale fiabile, rezistente la deteriorări mecanice, ușoare și ecologice. În ultima etapă, proiectul este implementat direct. Construirea unei case pe un proiect individual oferă fiecărui client posibilitatea de a-și realiza visele. Dacă totul reușește, clientul admiră rezultatul: obține o casă de vis în care domnește intimitatea, confortul și armonia. 

Nu subestimați rolul complotului personal în crearea atmosferei generale a vieții suburbane. Și aici este important să creați un spațiu confortabil (atât în ​​viața de zi cu zi, cât și psihologic) pentru proprietarul cabanei. Înregistrarea competentă a terenurilor devine un cadru excelent pentru o casă elegantă.


Casele moderne sunt acum foarte des alese de ruși ca locul lor de reședință permanent. Fiabile, spațioase, pline de lumină și aer, cu texturi personale frumoase, sunt foarte confortabile și primitoare, prin urmare, designul interior, reamenajarea și reparațiile la domiciliu efectuate cu participarea unor specialiști de înaltă clasă vor asigura confortul, confortul și frumusețea în casa ta. O cabană cu adevărat magnifică, care se îmbină armonios cu peisajul înconjurător, fără a deranja frumusețea peisajului natural.

.