1 decembrie 2020

Un apartament luminos și spațios, , este opțiunea ideală pentru o familie prietenoasă de patru persoane: mamă, tată și doi preșcolari. O zonă suficient de mare este un avantaj decisiv al acestui obiect. Cu toate acestea, chiar și în astfel de spații, este necesar să se asigure un design interior competent și consistența unui singur stil. Acest apartament cu 4 camere in Brasov este un exemplu excelent în acest sens. 



O bucătărie combinată cu un living nu este doar foarte funcțională. De asemenea, este important ca această opțiune de aspect să creeze un sentiment de libertate și spațiu deschis. Combinația de tonuri deschise cu nuanțe lemnoase simbolizează puritatea și unitatea cu natura. Iar scaunele si mobilierul modern di zona Dining ergonomice galbene și lampa originală de deasupra mesei de masă sunt ca o reflectare a soarelui din această cameră. 

Toate împreună arată moderne și elegante, datorită unui minim de detalii, fiecare dintre acestea îndeplinind cu siguranță o funcție importantă. Holul acestui apartament este, de asemenea, standardul funcționalității. Un dressing confortabil a fost organizat cu succes pe piața sa, în care există suficient spațiu pentru lucrurile fiecăruia dintre membrii familiei. Pardoseala este placată cu grijă cu gresie porțelanică de înaltă calitate, fără marcaj, care este podeaua ideală pentru hol.

 Apropo, în același stil cu podeaua, au fost instalate rafturi originale „marmorate” pentru cărți și decorațiuni atât în ​​această cameră, cât și pe coridor. Camera copiilor este surprinzător de însorită, lipsită de griji și veselă. Fundalul luminos în sine este o bază răcoritoare pentru a completa interiorul cu detalii luminoase și elemente colorate, creând o minunată „țară a copilăriei” care se potrivește în zona unei singure camere. Mobila dormitor Clasica .

 Pentru a economisi spațiu, sunt instalate paturi confortabile cu unități de depozitare și un al doilea nivel exclusiv pentru jocuri. Și niciunul dintre băieți nu va fi jignit, deoarece ambele paturi sunt situate în partea de jos a structurii. De acord, ideea este excelentă!Dormitorul matrimonial este decorat în același stil și culori ca și restul camerelor. Acest lucru vă permite să simțiți armonia în timp ce vă deplasați ,casa stil moderna .

 Are tot ce aveți nevoie: un pat mare, moale, noptiere, ceasuri și lămpi, o masă de toaletă cu un otoman extrem de primitor și un televizor modern. Pe ambele părți ale tăbliei sunt uși la culoare, în spatele cărora se ascund camerele. Adiacent acestei camere este o logie - un fel de colț verde printre jungla de piatră, care a plasat pe teritoriul său o zonă confortabilă de relaxare și o zonă confortabilă de lucru. Imediat aș dori să subliniez prezența unui dormitor pentru oaspeți, unde există și un pat dublu confortabil, o noptieră, un puf moale și un televizor. Oaspeții acestei case sunt evident întotdeauna bineveniți. Proiect Design Interior


O baie spațioasă și o baie suplimentară cu duș și rufe merită o atenție specială. Aceste camere au aparate moderne, finisaje și accesorii elegante și mobilier de baie impermeabil. Pereții și podeaua sunt realizate cu aceleași structuri din lemn de culoare deschisă și piatră. Datorită decorului original al pietricelelor naturale, se creează efectul unui „salon spa”: un sentiment de puritate, sănătate și plenitudine de forță. În plus, apartamentul are un balcon, la care designerii noștri au acordat atenție.



 Ușor și primitor, este echipat cu un podium, în interiorul căruia se află un compartiment pentru containere, iar pe partea de sus există un blat moale pentru relaxare sau citirea cărților. Plantele de apartament aduc prospețime atmosferei și umple spațiul cu vitalitate. Visezi la un astfel de interior? Visul tău se poate împlini cu ușurință!

Website : Nobili Design 
.