3 decembrie 2020

Este foarte important să echipați corect locul de muncă și zona de dormit. Mobilele culisante speciale sunt, de asemenea, potrivite, dar este mai bine să folosiți imediat mobilier "pentru adulți" - fără mese și paturi pentru copii. Va fi util să alegeți o saltea ortopedică dură. Pentru camere mici, paturile mansardate sunt ideale: există un loc de dormit în partea de sus și o masă pentru lecții și hobby-uri dedesubt. Case Vile de Lux Sector 5 Bucuresti .



 Dacă este posibil, merită să echipați un colț pentru sport - să puneți un perete suedez sau cel puțin să atârnați o bară orizontală. De asemenea, este foarte important să oferiți adolescentului condițiile pentru creativitate. Totul depinde de hobby-urile sale, dar esența este aceeași - camera ar trebui să aibă un loc confortabil pentru desen, muzică sau meșteșuguri. Mobilier dormitor italian de lux .

Amintiți-vă: un adolescent ar trebui să-și placă casa: ar trebui să fie refugiul său, o mică parte din spațiul său într-o lume imensă, un loc în care vrea să se întoarcă. Și acest lucru nu poate fi realizat fără participarea proprietarului camerei. Ai încredere în copilul tău, lasă-l să participe la alegerea interioarelor și nu te grăbi să iei decizii categorice - chiar dacă nu ești de acord în toate cu gusturile copilului tău, poți găsi întotdeauna un compromis. Amenajari Interioare case Moderne .

Spațiu pentru adolescentul modern Adolescența este un moment de schimbare, de impresii vii și de noi interese. Dacă copilul tău începe să crească încet, este timpul să te gândești la schimbarea mediului din camera lui. De unde ar trebui să începi? Este întotdeauna dificil să mulțumești generația tânără. Cum faci din adolescent camera lui? Răspunsul este foarte simplu: lăsați-l să participe singur la planificarea reparației. Proiecte Case si Apartamente 

Camera în care va locui adolescentul este importantă nu doar frumusețea, ci și practicitatea. Puteți folosi diferite materiale pentru podea: covor, linoleum, parchet sau laminat. Principalul lucru este să vă gândiți la sistemul de izolare termică, astfel încât să nu fie frig să stați pe podea sau să mergeți pe el cu picioarele goale.


 Cel mai bine este să pictați pereții în nuanțe neutre - bej, alb, maro. Va fi atât de ușor să schimbi aspectul general al camerei, punând accente pe perdele, mobilier și articole de decor. Nu trebuie să interzici unui adolescent să atârne postere de idoli pe pereți sau să împartă fotografii cu prietenii. Expresia de sine este o parte foarte importantă a adolescenței și prin hobby-urile și interesele sale se simte un adolescent.

.