13 octombrie 2022

Suntem firma specializata in servicii profesionale de amenajari, decoratiuni si design interior pentru apartamente, case si spatii comerciale in Constanta. Efectuam proiecte personalizate de design interior pentru livinguri, dormitoare, bucatarii si spatii publice transpuse in imagini fotorealistice in format 3D. Oferim consultanta de specialitate in alegerea stilului de amenajare si decor. 

Pentru relatii suplimentare vizitati www.nobili-interior-design.ro
Amenajari Interioare Constanta - Amenajare interioara apartament modern ConstantaProiecte amenajari interioare realizate de firma Nobili Interior Design.
Amenajari Interioare Constanta - Amenajare interioara apartament modern Constanta

Puteti citi si despre alte proiecte de amenajari interioare realizate de firma noastra - http://gabrieladesigninterior.blogspot.ro/search/label/amenajari%20interioare.
Amenajari Interioare Constanta - Amenajare interioara apartament modern Constanta

Amenajari Interioare Constanta - Amenajare interioara apartament modern Constanta

Mai multe proiecte de design interior - http://gabrieladesigninterior.blogspot.ro/search/label/ design%20interior

Pentru mai multe solutii si detalii despre firme din domeniu vizitati portalul  Localtrust.ro

12 octombrie 2022

Industria sanitară este din ce în ce mai complexă. Inovațiile sunt la ordinea zilei, iar posibilitățile de amenajare și opțiunile tehnologice au o creștere accelerată. Nu este de mirare că regăsim în băile actuale vase wc cu multiple funcții, baterie cu termostat, căzi ce transformă baia de odinioară într-un mic centru SPA, cabine de duș walk-in ce redau băii o nouă identitate și diverse accesorii inovative.

Printre cele mai căutate produse de baie se află bateriile cu termostat. Cei care optează pentru o baterie cu termostat resimt încă de la primele utilizări avantajele și recunosc că nu ar mai face trecerea la o baterie clasică.

Încet, încet devin esențiale, nu doar pentru prezintă numeroase avantaje, ci și pentru că arată bine în baie. Gama disponibilă este atât de complexă, încât oferă nenumărate opțiuni. Modelele se diferențiază între ele în funcție destinație (cadă, duș lavoar), de tipul de montaj (pe perete, încastrat), finisaj (cromat, auriu, bronz, etc.) și design.

Ce este o baterie cu termostat?

Spre deosebire de bateria clasică, bateria cu termostat utilizează o tehnologie inteligentă, cu ajutorul căreia se poate controla temperatura apei. Oferă confort în timpul utilizării, contribuie la economisirea resurselor și este perfectă pentru întreagă familie.

Baia este privită în prezent cu alți ochi. Dacă în trecut era considerat un spațiu destinat strict nevoilor fiziologice, acum este gândită pentru a îndeplini și alte dorințe. Fiind atât de multe stiluri de amenajare disponibile și o gamă variată de produse din care se poate alege, amenajarea băii a devenit un proces mult mai complex. În alegerea fiecărui obiect de baie există libertate, iar acest aspect se reflectă și în alegerea modelului potrivit de baterie cu termostat.

De ce bateria cu termostat este atât de căutată?


Unde se poate instala o astfel de baterie?

Pe piață există baterie cadă cu termostat, pentru lavoar sau duș care pot fi incluse în orice baie, fără restricții.

În funcție de preferințe, se poate opta pentru o baterie cu termostat cu montaj pe perete sau încastrat. Ultima variantă este ideală pentru băile mici, în care se dorește maximizarea spațiului. Însă nu există o regulă din acest punct de vedere. De obicei, alegerea bateriei se face în funcție de design, material și finisaj. Este important să arate bine în combinație cu obiectul sanitar și cu restul elementelor din baie.

Un aspect oarecum important în alegerea tuturor bateriilor din baie e cu privire la similaritatea acestora. Pentru a forma un echilibru, ar fi bine să se opteze pentru modele asemănătoare sau care fac parte din aceeași gamă.

Ce avantaje îți aduce o baterie cu termostat?

Cel mai important avantaj pe care îl are o baterie cu termostat este reprezentat de stabilitatea temperaturii. Prin controlarea temperaturii apei se oferă protecție în special pentru copii, dar nu numai. Fiindcă apa este blocată la o anumită temperatură, se evită riscul de provocare al arsurilor.

model-baterie-baie-cu-termostat

Un alt avantaj al acestui tip de baterie cu termostat constă în economisirea apei. Păstrând constantă temperatura apei, nu e nevoie de reglaje intermediare, ce pot duce către răcirea sau încălzirea bruscă a apei și la irosirea ei.

Datorită reglajului rapid de temperatură, asigură un confort sporit și o experiență de utilizare plăcută. De asemenea, au un design elegant și sunt foarte practice.

Bateriile cu termostat sunt eficiente și pentru îngrijirea pielii. Majoritatea sunt livrate cu temperatura setată la 38 – 40 grade Celsius, acesta fiind și intervalul optim pentru îngrijirea pielii.

Cum funcționează o baterie cu termostat?

Bateriile cu termostat funcționează pe un principiu simplu, care combină optim apa rece cu cea caldă astfel încât temperatura să fie constantă. Ajustarea se face rapid, fără întreruperi și fără să fie influențată de celelalte robinete din casă.

Dacă apa este închisă în timpul unei utilizări, la repornire va avea aceeași temperatură. Spre deosebire de bateriile clasice, care irosesc apa și necesită timp pentru ajustarea temperaturii, cele cu termostat oferă o experiență de utilizare plăcută, fără compromisuri.