29 ianuarie 2021

Multă lumină și textile, puțină mobilă - dormitoarele scandinave sunt mici, dar foarte confortabile. Atmosfera este creată de culori profunde, decor cu bun gust și, desigur, un loc de dormit confortabil. Culori naturale profunde, pasteluri și nuanțe bogate A trecut timpul când stilul scandinav a fost asociat doar cu albul. Acum un dormitor scandi poate fi aproape orice. Mobila



Nuanțele deschise fac interiorul luminos și aerisit, în timp ce cele întunecate și bogate îl fac confortabil și liniștitor. Alegeți doar o culoare care vă place și evocați asocieri plăcute: gri, albastru, smarald, bej, mentol, roz praf. Asigurați-vă că completați nuanța principală cu accente contrastante. Decor interesant Stilul scandinav adoră decorul: o poză sau afișe peste tăblie, plante în ghivece, lumânări și lămpi, o mulțime de textile diferite, lucruri mici drăguțe. Amenajari Interioare Case Clasice Moderne de la Nobili Interior Design 

Este important să găsiți o cale de mijloc: interiorul nu trebuie să arate gol, dar nu ar trebui să fie nevoie să aglomerați rafturile cu șiretlicuri. Detaliile sunt cele care conferă camerei caracterul său. Multe textile diferite Ar trebui să existe o mulțime de textile: o cuvertură mare sau chiar două, perne decorative, pături. Noaptea, totul este depus într-un coș, puf sau dulap special cu un compartiment de depozitare.


 Nu uitați de covoare: pot fi două covoare pufoase sau un covor mare pe care stă patul. Așezați-l astfel încât marginile să iasă 50-60 cm pe cele trei laturi ale patului. O mizerie atentă O pătură aruncată neglijent, perne de diferite culori și mărimi, o carte lăsată pe pat este o mizerie grijulie care creează confort. Un simplu hack de viață: după ce ți-ai pregătit cu atenție patul, întinde-te pe el pentru o vreme. Acum, cuvertura de pat este puțin mototolită - mult mai confortabilă. Mobilier funcțional Amenajările scandinave nu implică dormitoare mari. Dormitoare Moderne de la Mobila Nobili Design 

Camera nu este supraîncărcată cu mobilier, astfel încât să existe mai mult spațiu liber. Un pat cu mese laterale, un dulap sau o comodă, o măsuță de toaletă - acesta este adesea tot ceea ce se află în dormitor. Prin urmare, mobilierul ar trebui să fie funcțional: un pat cu spațiu de depozitare, dulapuri cu sertare, umplere ergonomică a dulapului. 

 Scenarii multiple de iluminare Lumină aeriană, noptiere și pandantive, iluminare decorativă a oglinzilor, aplice în zona de recreere, lumânări - ar trebui să existe mai multe scenarii de lumină în dormitor. Adesea, o lumină aeriană este necesară doar pentru a alege haine în dulap dimineața sau pentru a împacheta o valiză în vacanță. 


Alteori, arde lămpile de podea, lămpile de lângă pat, lumânările și lămpile de pe pervaz. Lenjerii bune O saltea bună, o pătură moale și perne și așternuturi de înaltă calitate realizate din țesături naturale sunt cheia unui somn bun. Atunci când alegeți așternuturile, alegeți modele geometrice sau culori solide în nuanțe profunde sau pastelate.

28 ianuarie 2021

În încercarea de a crea un interior la modă și de a ține pasul cu tendințele, puteți uita de cel mai important lucru. Faptul că casa este reflexul nostru, un loc în care este bine pentru noi. Împărtășim idei despre cum să transformăm un interior pur și simplu elegant într-un unic, inimitabil și care să reflecte gustul și „eu-ul” nostru creativ. Moda interioară devine din ce în ce mai puțin categorică și mai deschisă experimentării. Design Interior




Designul se străduiește pentru unicitate, individualitate și libertatea imaginației. Acum este momentul în care fiecare tendință poate fi interpretată și înțeleasă în felul său. Sună inspirat, dar cât de exact trebuie să acționezi, unde să începi să scrii istoria casei tale? Aflați elementele de bază și căutați inspirație Pentru început, este o idee bună să vă familiarizați cu principalele stiluri de interior pentru a alege cel care vă place cel mai mult și să-l luați ca bază. Dormitoare Clasice de la  Mobila Nobili Design 

 Stabiliți ce vă este mai aproape: brutalitatea și răceala stilului industrial, confortul scandinav sau ciudățenia boho-ului? Când înțelegeți ce vă este mai aproape, vă va fi mai ușor să ridicați obiecte, ghidați de intestin. Explorează interioarele din paginile lookbook și din imaginile de pe Instagram - nu cu scopul de a repeta exact, ci pentru a înțelege despre ce este inima ta. 

 Vino cu un concept Unele interioare care vă plac nu pot fi atribuite unui singur stil, dar în același timp puteți simți ideea, starea generală din ele. Pentru a obține acest efect, creați un moodboard (mood board sau mood board). Acesta este instrumentul de lucru al unui proiectant care vă ajută să veniți cu un concept de proiect. Un Moodboard este un colaj de imagini inspiratoare a tot ceea ce rezonează cu tine. Amenajati interioare la cheie de la Nobili Interior Design 

Poate fi piese de mobilier și decor, ornamente, culori, combinații interesante, detalii asociate viitorului interior, de exemplu, un tort aburitor, o pictură elegantă, o cină romantică. Ceea ce unește toate acestea și va sta la baza conceptului. Mixează stiluri După ce ați ales ideea principală, nu vă fie teamă să vă abateți de la reguli și să amestecați diferite tehnici și direcții în proiectare.

 De exemplu, după ce ați făcut dintr-un stil principal, îl puteți dilua cu accesorii și decor de la alții. Aranjați accesorii clasice (candelabru, oglindă, rame pentru tablouri) printre mobilierul modern. Înviorați stilul minimalist cu decor și artă de epocă. Elementele din stuc de pe tavan creează un contrast izbitor cu mobilierul de forme simple. Formele clasice de mobilier pot fi modernizate cu tapițerie la modă.

 Finisajele neutre de perete, podea și tavan vor funcționa ca o pânză goală, pe care puteți plasa accente din diferite stiluri: obiecte de artă, accesorii vintage, lucrate manual. Atunci când alegeți mobilier și decor din diferite stiluri de interior, alegeți nuanțe identice sau conexe. Armonia culorii va ajuta la combinarea diferitelor stiluri într-un singur spațiu. Interiorul unic reflectă obiceiurile proprietarului său. 

Gândiți-vă la nevoile și obiceiurile dvs. în timpul fazei de planificare. De exemplu, îți place să bei cafea în timpul sau după micul dejun, să porți halat de baie după duș, să citești cărți electronice sau pe hârtie sau să cumperi reviste. Toate acestea se vor reflecta în interior - așa creați o casă pentru dvs. și nu vă adaptați la setarea propusă. Fura ca un artist Fură ca un artist este cartea lui Austin Cleon și cele mai bune sfaturi pe care le poți oferi unei persoane creative. 


Nu există nimic original în lume, așa că nu respingeți influența altcuiva, colectați idei, înțelegeți-le într-un mod nou în căutarea propriei voastre căi. Nu lăsați pe alții să fie ai voștri, ci luați idei, îmbunătățiți-le și adaptați-le pentru dvs. Experiment Combinații de culori dovedite, mobilier versatil, decor discret - acest lucru este familiar și sigur. 

Dar nu există individualitate și suflet în asta. Dă-ți voie să faci ceea ce îți dorești cu adevărat cu apartamentul tău: vopsește peretele într-o culoare îndrăzneață, alege o față de masă cu o imprimare amuzantă, salvează o colecție de discuri de vinil din copilăria ta și pune-le într-un loc proeminent, nu în dulap.

 Atunci când creați un proiect de design interior, este adesea dificil să aderați la un singur stil. Ce să faci dacă mâna ta nu se ridică pentru a arunca un tablou vechi și vrei să pui o canapea în stilul „hi-tech”? Cum leagă totul? Răspunsul este simplu: eclecticism. 

amenajari stileclectic

stil eclectic interioare


Dacă doriți o varietate strălucitoare


Stilul eclectic utilizat pentru proiectarea unui apartament implică utilizarea unui stil mixt și a unei combinații de compoziții și obiecte care datează din timpuri diferite și care au origini complet diferite. Eclecticismul nu este potrivit pentru o persoană căreia îi place rigoarea și minimalismul. Stilul colorat și original se potrivește perfect stilului de viață al oamenilor creativi. Este convenabil ca oamenii cu preferințe largi să locuiască în ea, care își păstrează obiectele iubite, fără a uita să adauge ceva nou și luminos vieții lor. 

 Stilul eclectic - o caracteristică generală


 Creând un stil eclectic în interior, designerii încearcă să combine nu mai mult de trei tipuri stilistice, care sunt combinate între ele prin textură, direcție arhitecturală și o singură schemă de culori. Amestecul corect de stiluri arată ca o singură compoziție. Există un nume special printre profesioniști - acest stil este de obicei numit dialog de succes al mai multor culturi simultan. În cele mai multe cazuri, eclecticismul modern din interior este un amestec de epoci istorice. 

Citeste si articolul: Mobilier modern personalizat

 În primul rând, toate piesele de mobilier trebuie combinate în culori și, uneori, pentru a obține o mai mare armonie, în textura materialului de finisare. La renovarea unui apartament în stil eclectic, este important să ne amintim: combinația de nuanțe joacă un rol important în percepția spațiului în ansamblu. Chiar dacă acestea sunt culori contrastante, trebuie să fie juxtapuse în așa fel încât mobilierul din cameră să arate ca o imagine de ansamblu cu detalii interesante. 

 Sfaturi de la specialisti in amenajari


Stilul eclectic este în general evaluat ca fiind confortabil și confortabil. Pereții din apartament pot fi decorați cu tapet sau plăci ceramice de diferite culori, parchet și laminat natural sunt așezate pe podea. Nu există restricții privind alegerea culorilor. 

 Apartament în stil eclectic


 Eclecticismul interior se caracterizează prin eficiență maximă a utilizării spațiului, funcționalitate și compactitate, comoditate și confort. În eclecticism, detaliile mici sunt extrem de importante, care unesc obiecte de natură diferită în interior, conferind un caracter decorativ unic întregului decor. Eclecticismul este liniile verticale stricte, un număr mare de textile, o abundență de decor și motive etnice, utilizarea elementelor decorative sub formă de zigzaguri, cercuri, triunghiuri în mobilier, articole de epocă și mobilier realizat manual (canapele moi cu perne decorative, indian cuverturi de pat, covoare, numeroase perne). 

 Principiul unei tranziții lină de la o nuanță delicată la culori strălucitoare - aceasta este exact culoarea pe care eclecticismul o acceptă. În dormitor, cel mai bine este să acordați preferință culorilor calme, dar în sufragerie, utilizarea contrastelor luminoase și, uneori, chiar ascuțite este ideală. Fotoliile calme și o canapea vor fi în armonie perfectă atunci când sunt combinate cu perne în culori vii. Profitați la maximum de o varietate de materiale și texturi, idei de decor eclectic pentru a crea un efect frumos și puternic. Pentru decorarea pereților, puteți utiliza tencuiala decorativă și puteți lăsa zidărie deschisă pe o parte a peretelui din bucătărie sau hol, ca element de decor. Zonarea se poate face acoperind podeaua prin combinarea plăcilor și a parchetului.

 Eclecticism - amenajari interioare în detaliu


 În eclecticism, detaliile mici sunt extrem de importante, care unesc obiecte de natură diferită în interior, conferind un caracter decorativ unic întregului decor. Sunt atât de multe aici, ca în niciun alt stil. Mobilierul cu imprimeuri fanteziste, cum ar fi scaunele cu modele abstracte, se va potrivi perfect în orice decor eclectic. Fotografiile cu animale vor arăta interesante în interiorul dormitorului, de exemplu, un panou anturaj care prezintă o pasăre. Un cadru metalic și o vază cu un buchet de flori de sezon sunt perfecte pentru acest lucru. 

Alege Mobila Italia Nobili Design


Sunt adesea folosite nișe, pline de picturi și dispozitive unice. În ceea ce privește decorarea pereților, este mai bine să decorați unul dintre ei cu tapet de mătase cu un model elaborat, și să pictați celălalt și să atârnați imagini de la tavan la podea. Amintiți-vă: cu cât mai multe imagini, cu atât este mai ușor să le percepeți ca o singură compoziție atentă. De asemenea, agățați o oglindă cu cadru auriu și un candelabru șic și puneți un covor moale cald pe podea.

Stilul modern din interior a fost pe lista celor mai solicitate de mult timp. Trebuie să spun că acest lucru este complet justificat, deoarece este foarte practic și funcțional. Accentul principal în acest stil, designerii au pus pe jocul corect al contrastelor, care este clar vizibi.



 lDupă ce am văzut o fotografie a acestei camere, am observat imediat cât de bine se combină elementele din lemn și cărămizile decorative, precum și ce rol important joacă mobila în interior.  Mobilier Modern Italia

 Dar, în primul rând, aș dori să discut despre schema de culori. Pentru decor, designerii au ales nuanțe deschise de gri, iar accentele potrivite au fost setate cu ajutorul plantelor vii, elemente din lemn întunecat și deschis și perne galbene strălucitoare pe pat.

Principalul punct culminant al acestui dormitor este, fără îndoială, pictura mare care înfățișează flori galbene, care completează perfect atmosfera generală și aduce puțină romantism și tandrețe în interior.  Design Interior

De asemenea, vreau să vă atrag atenția asupra mobilierului. După cum sugerează stilul modern, are forme destul de simple și este foarte practic.  Un alt detaliu interesant al acestui design este locul pentru plasmă sub forma unui cadru, care este clar vizibil 



 Aș dori să observ că această decizie îndrăzneață arată foarte elegant. În concluzie, vreau să spun că dormitorul modern în tonuri de gri cu accente din lemn a fost pe placul meu, deoarece este foarte practic și nu are niciun detaliu inutil. În opinia mea, acest design este perfect pentru persoanele care apreciază concizia și simplitatea.

Primul lucru care vă atrage imediat atenția atunci când priviți fotografia acestui living frumos într-un stil modern este o schemă de culori foarte neobișnuită. Pereții sunt vopsiți în culoare moale de teracotă, care umple camera cu confort și căldură. Mobila



De asemenea, vreau să observ imediat că interiorul arată incredibil de elegant. În ciuda dimensiunilor reduse ale camerei, designerii au reușit să așeze corect toate obiectele fără a aglomera camera. Dacă te uiți atent la fotografii, vei observa multe soluții interesante și practice.  Dormitoare Moderne Italiene

 De exemplu, o nișă încorporată cu rafturi pentru cărți și alte lucruri mici se potrivește perfect în peretele din spatele canapelei. În ceea ce privește mobilierul, există un minim. Designerii s-au descurcat doar cu o canapea moale bej deschis, un fotoliu mic visiniu și câteva noptiere.

 La intrarea în cameră, puteți vedea o măsuță cu scaune, la care, aparent, gazdele iau prânzul, deoarece bucătăria este probabil și ...același lucru este valabil și pentru mobilier, apoi există un minim. 

Designerii s-au descurcat doar cu o canapea moale bej deschis, un fotoliu mic visiniu și câteva noptiere. La intrarea în cameră, puteți vedea o măsuță cu scaune, la care, aparent, proprietarii iau prânzul, deoarece bucătăria are și o zonă mică.  Design Interior casa moderna de lux

Un alt detaliu la care aș dori să vă atrag atenția este culoarea neagră a mobilierului. După părerea mea, contrastează perfect cu pereții și podeaua ușoară. Mi-a plăcut foarte mult și ideea de a decora unul dintre pereți cu cărămidă decorativă albă, 


 Apropo, recent această tehnică a fost foarte populară în designul interior și se găsește în multe stiluri. Rezumând, vreau să spun că un living modern din teracotă, în ciuda dimensiunilor reduse, arată incredibil de confortabil și cald. Cu siguranță veți dori să petreceți cât mai mult timp aici.

26 ianuarie 2021

Texturat, polifacetic, plin de viață. Interiorul a trecut de mult peste linia primitivă care îl definește ca un spațiu destinat nevoilor vizate. Valoarea soluțiilor interioare a fost regândită. Interiorul modern este ca un organism viu. Are un caracter propriu, creează un mediu confortabil psihologic și reflectă preferințele artistice ale proprietarilor. În plus, este funcțional, atent, adaptiv. Unul dintre punctele cheie care determină aspectul camerei este soluția texturată. Mobila



Care este jocul texturilor într-un interior modern - să aruncăm o privire mai atentă. Nobilime la îndemână. Textura din interior sună ambiguă. Pe de o parte, se bazează pe senzații tactile, pe de altă parte, este conceput pentru a forma un spațiu vizual armonios. Designul modern consideră jocul texturilor ca un proces complex care vizează prezentarea unui spațiu dat din partea cea mai avantajoasă. 

Acest lucru se datorează în mare măsură tendinței generale de a pacifica schemele de culori și de a revizui valoarea interioarelor nu în termeni de strălucire, ci în contextul unei originalități de înaltă calitate și reținute. Pur și simplu, designerii vă îndeamnă să vă atingeți obiectivele printr-o combinație abilă de diferite tipuri de texturi. Case la cheie Bucuresti

Este important de remarcat faptul că texturile moderne nu sunt o aparență timidă a originalului, cum ar fi tapetul asemănător cu lemnul sau panourile din plastic cu un model „din lemn”. Nu. Noua generație de materiale de finisare repetă sursa de inspirație atât de realist încât este uneori dificil să spui ce material se află în fața ta. 

 Tendințe texturate. Un domeniu cheie, care se dezvoltă activ în ultimii ani, îl reprezintă eco-texturile. Mama natură a fost luată ca sursă de inspirație, oferind cu generozitate lumii un număr infinit de culori, reliefuri și forme.  O piatra Nu degeaba megacitatile sunt numite junglă de piatră. Există o mulțime de adevăr în el.

 Regândind însăși utilizarea materialului din piatră, designerii îl includ în evaluarea celor mai texturate tendințe. Plictiseala, monumentalitatea, brutalitatea sunt considerate ca un semn al fiabilității, nobilimii moderne. Aceasta include și texturi care transmit incluziuni de mică și metale prețioase în roca naturală a pietrei. Marmură Material de lux care a servit ca semn al bogăției de mai multe secole. Mobilier Italian de lux pret

După ce a parcurs un drum lung de la palatele persoanelor regale, el a apărut într-o formă nouă, transformată. Modelul de marmură este surprins cu o precizie uimitoare pe plăcile ceramice și din porțelan, dar textura și calitatea materialului au fost îmbunătățite. Spre deosebire de marmura reală, care și-a pedepsit captorul cu frig și fragilitate, interpretarea modernă se distinge prin calitate decentă, durabilitate și confort în utilizare.

 Are, de asemenea, o asemănare vizuală izbitoare. Lemn Popularizarea ideii unui stil de viață sănătos și apropierea de natură se reflectă în designul interior. Arborele nu practic, capricios și scump a dobândit un aspect nou. Plăcile din gresie ceramică și porțelanată cu textură din lemn sunt integrate armonios în interiorul apartamentelor rezidențiale, caselor de țară, spațiilor publice.

 Material modern în tandem cu textura naturală - o îmbinare perfectă. Textura suprafetei. Este curios, dar sub un cuvânt textura este înțeleasă atât desenul, cât și suprafața în sine. Senzațiile tactile sunt la fel de importante ca nobilimea vizuală. Suprafețele texturate se găsesc: Neted - diferă prin uniformitate, netezime; Structurat - are un ritm caracteristic, o structură care ecouă un model dat; Lustruit - în mod ideal spumant, reflectând mediul extern în măsura posibilităților sale;



Proiectul se bazează pe dorința clientului de a crea un colț calm și confortabil pentru relaxare, în care privirea alunecă cu ușurință peste suprafețele texturate, fără să se strecoare sau să se oprească asupra unui singur lucru. Spațiul se afirmă în mod viu. Diferențele de textură sunt semnificative. 

Combinația dintre culoarea negru lucioasă texturată pe pereți și plăci ușoare care imită marmura pe podea este completată de elemente metalizate și linii geometrice de obiecte sanitare și aparate de uz casnic. Diferența de culori, texturi, suprafețe creează un interior expresiv, captivant.


Proiectanții sunt încrezători că iluzia optică este ușoară. Spațiul poate fi mărit vizual cu un al treilea folosind tehnici speciale. Este real să înșeli metri pătrați transformând o cameră dincolo de recunoaștere. În munca noastră, folosim mai multe tehnici nu complicate, dar eficiente. Design Interior 



 Regândirea spațiului 
Primul lucru cu care trebuie să începeți este să determinați scopul camerei, să înțelegeți ce poate rămâne în ea și cu ce se poate renunța. Adesea, cu o revizuire amănunțită, devine evident că aproape jumătate din articole sunt de prisos. O altă parte este stocată haotic, irațional, consumând centimetri prețioși. Design Interior casa clasica de lux Constanta



Reimaginați-vă sistemul de stocare în sine. Căsuțele „goale” convenabile vă permit să stocați lucrurile în două sau mai multe niveluri, în timp ce ordinea și accesul sunt păstrate, spațiul este salvat, iar aspectul camerei este transformat radical. Paharele mici, borcanele, recipientele economisesc spațiu pe masă, permit depozitarea obiectelor într-o zonă bine ventilată și nu adaugă greutate în cameră. 

 Mobilier plutitor.
 Continuând să se gândească la mobilier și sisteme de depozitare, designerii au ajuns la o descoperire importantă - structuri plutitoare: sertare, mese cu picioare subțiri și rafturi vă permit să stocați ceea ce aveți nevoie, în timp ce vizual sistemul arată mult mai ușor și mai aerisit. Structurile plutitoare, suspendate, fac spațiul mai ușor, creând o iluzie optică de libertate, dar mobilierul așezat pe podea vorbește despre monumentalitate, ocupând cu încredere cea mai mare parte a camerei. 

 Zonare, reamenajare.
 Prin schimbarea geometriei arhitecturale a spațiului, există șansa de a câștiga spațiu suplimentar. Orice reamenajare trebuie înțeleasă, dacă este necesar, convenită și certificată. Cu toate acestea, după cum arată practica, este adesea necesar. Luați planul de etaj și marcați cu culoare acei pereți care nu pot fi atinși, de exemplu, portanți sau cu comunicații importante. Apoi evaluați punctele de conectare la rețelele necesare (căldură, apă, gaz). Și fii creativ cu pictura. Pereții și partițiile sunt ușor de îndepărtat și reconstruit. Uneori este indicat să proiectezi o cameră conform principiului „spațiului deschis”, fără să-ți fie rușine de deschidere maximă. Dormitoare clasice italiene pret

Uneori, când proprietarii doresc să prevadă zone de confidențialitate, puteți ridica jumătate din perete, adică nu până în tavan, puteți folosi mobilierul ca tăieturi de zonare sau chiar textile. Culori nud și pastel. Legea de bază a colorismului: lumina - se extinde, întunericul - se îngustează. Regula funcționează cu o acuratețe egală în îmbrăcăminte, design interior, machiaj, pictură.


 De aceea fetele adoră atât de mult rochiile negre, iar tavanele sunt vopsite în alb de mai bine de un deceniu. Cu toate acestea, încă nu merită să intrați într-o scară complet albă ca zăpada. Culoarea alb-zăpadă nu este foarte practică, de data aceasta și, în al doilea rând, în doze mari, este psihologic dificilă. Chiar și un astfel de stil scandinav faimos s-a îndepărtat de albul obsesiv în ultimii ani, dând loc unei palete moi și a unor culori pastelate. 

Culorile naturale, delicate delimitează subtil suprafețele, rămânând neutre pe o parte și lăsând aerul să umple camera. Este important să înțelegem că nu vorbim despre monotonie, deși nu există interdicții, dacă se dorește. Este permis și chiar recomandat să folosiți materiale care imită piatra ușoară, beton, marmură etc. În ceea ce privește mobilierul, în special mobilierul pentru baie, bucătărie și camerele utilitare, cu greu puteți găsi ceva mai bun decât albul. 

Culoarea este neutră și imparțială. Este versatil, nu vorbește despre modă, nu devine plictisitor. Luciu și oglinzi. Suprafețele reflectorizante măresc vizual volumul. Amintiți-vă cel puțin jocul fascinant al bucăților de sticlă într-un caleidoscop sau într-un labirint de oglindă. Jocul suprafețelor care se reflectă unele de altele vă permite să distorsionați complet realitatea, făcând spectatorul să creadă că există infinit în fața sa. 


Te-ar putea interesa si: Amenajare vaie in stil clasic 

Desigur, designerii nu solicită ziduri oglindite. Totul ar trebui să fie rezonabil. Dar unele elemente pot și ar trebui utilizate. Dungi orizontale. Spațiile mici nu trebuie să fie plictisitoare și neinteresante. Încercați să vă jucați cu dungi. Înălțime insuficientă - conectați dungi verticale. Prea îngust - orizontal. Doar nu fi prea mic. 

Vorbim despre culori vizibile, contrastante, dungi largi și sigure. Să spunem doar de ce să nu împărțim suprafața peretelui în conformitate cu principiul raportului auriu în perle și gri bogat? În loc de dungi vopsite, așezate sau lipite, pot apărea elemente de mobilier. De exemplu, rafturi longitudinale sau cutii suspendate. 

 Consultanții profesioniști vă vor spune întotdeauna cum să creați cel mai bine spațiul, să vă ajute să alegeți materialul și să sugerați soluții de culoare.
Cum se face un design care va fi relevant în cinci, zece ani și nu numai? Cum să faci o casă astfel încât să te încânte de la an la an și să nu se plictisească? Principalul și cel mai important lucru este un aspect competent, culori neutre, linii drepte, laconicism și armonie.  Amenajarea este baza bazelor unui interior adecvat, stilul tău de viață și confortul vor depinde de acesta. Regulile ergonomice trebuie luate întotdeauna în considerare atunci când planificați un spațiu.  Mobila 



Culorile neutre dau armonie interiorului. Pereții monofonici calmi ușor vor fi întotdeauna relevanți. Și ar trebui să părăsiți întotdeauna un loc în care privirea să se odihnească.  Calitatea materialelor este preferabilă celor naturale: lemn, piatră, ceramică, in, bumbac etc. Textură mică, netedă, mată în vrac. 

 Linii drepte în planificare, decorațiuni interioare și mobilier. Liniile drepte conferă stabilitate și echilibru camerei. Câteva forme netede, curbe în mobilier și articole de decor, acest lucru va fi suficient pentru armonie în casă.  Este mai bine să introduceți accente de culoare în interior cu articole ușor de înlocuit: textile, mobilier, porțiuni mici de pere
ți (tapet, pictură) și, desigur, articole de decor. Amenajari  interioare case clasice si vile moderne

Tavanele sunt plate, albe. Maxim două niveluri, pentru cornișe și iluminare încorporate.  Iluminat central în cameră și mai multe opțiuni pentru iluminarea pe zone. Spoturile și profilurile LED vor rămâne relevante pentru mulți ani de acum încolo. Aplice și lămpi de podea creează întotdeauna confortul și confortul în locuri de odihnă. Plăci ceramice, gresie porțelanată, este mai bine să alegeți cele mai neutre ca textură și textură.

 Și dimensiunea ar trebui să corespundă dimensiunii camerei sau a zonei de decor. Și, cel mai important, aspectul corect al plăcilor este imperativ.  Varietatea materialelor de finisare din pardoseli și pereți este cel mai bine menținută la minimum, unul până la trei este suficient. Cât mai armonios posibil în toate încăperile și zonele. Uși cu forme laconice și culori armonioase. Mobila Living clasica de lux

Pivotul obișnuit, alunecarea, ascunsul, sticla și surdul sunt, de asemenea, potrivite. Este important ca acestea să își îndeplinească funcția corect, fie invizibile, fie decorate în interior. Ușile întunecate se evidențiază întotdeauna grafic, în timp ce ușile albe sunt întotdeauna neutre. Este întotdeauna cel mai bine să utilizați ușile de sticlă în spațiile publice.  Instalațiile trebuie să fie simple, plăcute pentru dvs. și de bună calitate. Alb clasic. Mixerele sunt laconice și funcționale. 

 Aparatele din casă au nevoie doar de cele pe care le veți folosi, ceea ce face viața mai ușoară și mai bună. Încorporat maxim. Și cu cât este mai ușor de utilizat, cu atât mai bine.  Mobilierul încorporat este gândit cât mai mult posibil în ceea ce privește funcționalitatea. Forme simple, materiale de calitate și puțină decorație în decor.  Mobilier tapițat, în primul rând, confortabil. 



Tapițerie frumoasă, țesături frumoase, ușor de utilizat. Sunt de preferat texturile monocromatice de nuanțe complexe frumoase.  Textile creează întotdeauna confortul în casă. Perdelele, perdelele sunt mai bune decât culorile simple și calme. Dar covoarele, cuverturile de pat, pernele și micul mobilier tapițat pot fi deja variate în culori și texturi cu o temă potrivită. 

 Elementele de decor din interior, desigur, sunt necesare și importante. Numai cu moderatie si calitate buna. Dacă colectați colecții, asigurați-vă că aranjați locul potrivit pentru acestea. Obiectele de artă decorează și înnobilează interiorul. Dar o mulțime de suveniruri ieftine se transformă rapid în gunoaie, care nu fac decât să strice confortul casei. Fotografiile cu tine și cei dragi îți vor umple întotdeauna interiorul cu atmosfera, aura. 


 După părerea mea, aceste interioare vor trăi mult timp și veți fi fericiți în ele. Sunt armonioși și lasă întotdeauna loc pentru mici experimente, în funcție de dispoziție, evenimente, schimbări în viață. În timpul nostru de suprasaturare, este mai bine să facem o casă „cu cât este mai simplă cu atât mai bine”, cel mai important, gânditor și eficient. Armonia în casă este mai importantă decât moda trecătoare.
Renovarea interioară este ca o nouă etapă în viață. Situația se va schimba, și tu te vei schimba, ceea ce înseamnă că vor exista schimbări în viață. Există diferite moduri de a actualiza interiorul. Sunt ușoare și minore. Și există și cardinale cu reparații și reamenajări. În acest articol, voi acoperi actualizările ușoare, mici și cu costuri reduse.




 1. Faceți o rearanjare. Schimbați lucrurile. Uneori, este suficient să rearanjați suvenirurile de pe rafturi pentru a schimba atmosfera din casă. Rearanjați mobilierul ușor. Fotoliu, puf, masă etc.

 Desigur, prin rearanjarea mobilierului mai masiv, schimbările vor fi resimțite mai dramatic. Modul obișnuit de viață, cursul zilnic al lucrurilor se vor schimba. Dar, în această versiune, gândiți-vă mai întâi, măsurați dimensiunile mobilierului cu o bandă măsurătoare, imaginați-vă cum veți dormi într-un loc nou sau veți lua masa. Amenajari  Interioare Apartamente



 2. Actualizați materialele textile. Schimbați pernele decorative, înlocuiți-le cu o altă culoare, textură, textură. Este bine când există opțiuni de rezervă în casă, acestea pot fi schimbate în funcție de anotimpuri, în funcție de anumite evenimente. Schimbați perdelele, cuverturile de pat. Acestea sunt deja schimbări mai semnificative.

 Perdelele și cuverturile de pat au o mare importanță în interior, schimbarea acestora va schimba imaginea camerei. Schimbați covoarele. Acestea sunt reproiectări și mai semnificative, dar merită. În această versiune, puteți juca și cu culoarea și textura și textura, cu dimensiuni. Aici, chiar și o astfel de opțiune este potrivită ca pur și simplu să le scoateți o vreme, de exemplu, pentru vară. Dormitoare clasice italiene 

 3. Schimbați iluminatul. Puteți pur și simplu să-l faceți mai luminos sau mai redus, în funcție de scop. Adăugați surse de lumină noi: veioză, veioză etc. Opțiunile diferite de iluminare a camerei creează stări și funcționalități diferite. Există multe scenarii diferite pe care le puteți scrie aici.

 4. Actualizați elementele de decor. Schimbați obiecte de artă: picturi, tapiserii, sculpturi, vase etc. Este bine când există un depozit, ca în muzee, și puteți schimba expoziția. Poate fi schimbat în funcție de anotimpuri, sărbători, dispoziție. Reîmprospătați fotografia. Fotografii de familie, fotografii ale oamenilor dragi și apropiați, momente plăcute ... Puteți adăuga fotografii ale locurilor preferate. Fotografiile pot și trebuie schimbate în mod regulat, aceasta este doar o sursă de schimbare constantă. La urma urmei, viața continuă și ne schimbăm cu toții.


 5. Reîmprospătează, adaugă flori. Plantele de apartament, florile revigorează întotdeauna, saturează și adaugă confort interiorului. Există multe opțiuni de proiectare. Le puteți grupa într-un singur loc, le puteți aranja în funcție de cameră. Această metodă, desigur, este potrivită pentru cei cărora le place să aibă grijă de ei, deoarece lucrurile vii necesită o atenție constantă. 

 Puteți pune flori uscate în vaze sau flori artificiale. Se pot compune compoziții întregi. Acesta este un decor minunat, nu necesită îngrijire constantă și vă va încânta cu frumusețea sa pentru o lungă perioadă de timp.  Design interior  Indiferent de modalitățile pe care le folosiți pentru a actualiza interiorul, amintiți-vă întotdeauna despre armonie, simțul proporțional și latura practică. Și apoi, interiorul tău te va încânta și va aduce schimbări pozitive vieții tale . 

 Dacă ceva nu funcționează, dacă nu aveți suficiente idei, timp sau nu doriți să o faceți, atunci puteți solicita întotdeauna ajutor profesional. Consultările și decorarea designerilor sunt întotdeauna la dispoziția dumneavoastră.

Te-ar putea interesa si: Amenajare dormitor clasic 

24 ianuarie 2021

Oamenii creativi, cuplurile tinere căsătorite și studenții comandă un serviciu pentru proiectarea unui studio. Acest lucru este valabil și pentru cei care investesc în imobiliare achiziționând un apartament de închiriat. Acest format de locuințe este solicitat datorită accesibilității sale atât în ​​ceea ce privește cumpărarea pentru locuințe, cât și pentru potențialii chiriași. Designul unui studio cu o cameră este realizat în stilurile de constructivism, hi-tech, modern, minimalism, artă pop, scandinav. 



Mai întâi trebuie să înțelegeți cu ce fel de obiect sursă avem de-a face. Puteți achiziționa un studio într-un format gata pregătit sau reface un apartament standard, unul sau două camere. Proprietarii apartamentelor tipice cu o cameră doresc, pe bună dreptate, să extindă vizual camera, să folosească metri suplimentari de pe coridor sau hol. Amenajari Apartamente

 În consecință, al doilea caz este mai complicat, deoarece va necesita o procedură de aprobare epuizantă. Decizia de reamenajare și aprobarea acesteia în diferite cazuri ar trebui încredințate societății contractante generale. Nu merită economisit cu prețul timpului personal. Mai mult, companiile de reparații și construcții oferă servicii pentru acordul asupra amenajării unui studio și realizează un proiect de proiectare competent. 



 Psihologii confirmă că prezența constantă în aceeași încăpere fără posibilitatea de singurătate provoacă depresie. Într-adevăr, o bucătărie-sufragerie, o cameră de zi și o zonă de dormit în aceeași cameră sunt obositoare dacă soluția interioară este implementată inadecvat. Sarcina proiectantului este să se asigure că interiorul nu obosește clientul, ci reprezintă o carcasă ergonomică de spațiu pentru locuit. 


De aceea, proiectarea unui apartament garsonieră ar trebui comandată de la o companie cunoscută. Concentrați-vă pe experiența și recomandările prietenilor, uitați-vă la portofoliul companiei pe care intenționați să o contactați. Fotografiile lucrărilor finalizate vor spune mai mult decât promisiunile tentante de a furniza servicii la prețuri sub media pieței. La antreprenorul general, alegerea nu se termină aici. 

De regulă, companiile serioase creează un grup de designeri. Astfel, clientul poate alege din lista de top a antreprenorului general proiectantul său - un expert și manager de proiect personal, în care să poată avea încredere în investițiile sale într-un viitor luminos. idei de proiectare apartamente garsoniere Un profesionist va sugera soluții profitabile pentru proiectarea unui studio dreptunghiular sau pătrat. Există și apartamente cu amenajări pe colț.



 Caracteristicile camerei sunt luate în considerare la dezvoltarea proiectului, minusurile sunt eliminate și se creează oportunități spațiale. Să trecem la cea mai dureroasă - greșelile de construcție făcute de dezvoltatori. Un eveniment obișnuit pentru clădirile noi îl constituie pereții neuniformi, colțurile și planurile curbate, inclusiv defectele tavanului, precum și problemele grave cu o șapă dură. Defectele pereților și tavanelor „plutesc” atunci când instalați mobilier, vopsiți pereți și lipiți tapet.  Mobila

 Șapa aspră începe să se prăbușească, ceea ce complică semnificativ instalarea pardoselii și pune sub semnul întrebării funcționarea sa ulterioară. De-a lungul timpului, praful de beton este eliminat de sub acoperirea podelei, pătrunzând în microambientul intern al camerei. După achiziționarea unei case într-o clădire nouă, este mai bine să completați imediat o nouă șapă pentru a evita probleme similare în viitor. Deși este mai bine să forțezi un dezvoltator fără scrupule să efectueze „lucrul la greșeli”. 

Iată o listă de lucruri de evitat în interior: Elemente masive, sculpturi: un mic apartament studio ar trebui să fie executat într-un design minimalist și funcțional, în timp ce elementele voluminoase vor face doar dificilă deplasarea prin cameră și exercitarea unui efect „zdrobitor”. Dormitoare Clasice Preturi

Culori excesiv de strălucitoare: nu copiați orbește interiorul unei reviste, deoarece în timp abundența petelor de culoare strălucitoare va începe să enerveze, este mai bine să adăugați o „evidențiere” sau un set limitat de elemente luminoase (de exemplu, perne colorate). Perdele și draperii grele: obiectivul nostru este să creăm spațiu ușor și aerisit, nu să îl facem greu. 
Designerii vin în mod constant cu noi soluții pentru modul de amenajare a instalațiilor sanitare în baie. Iar mixerul nu face excepție. Prin urmare, mixerul este acum în poziția sa pe partea laterală a chiuvetei. Acest lucru nu numai că arată neobișnuit, dar este, de asemenea, o soluție foarte practică pentru cei care au un dulap îngust și trebuie să economisească câțiva centimetri utili. Design Interior



 DULAP SUSPENDAT 
Pentru o lungă perioadă de timp, designerii au început să atârne instalații sanitare și mobilier. Și are avantajele sale: ușurință în curățare, minimalism în interior. Dar funcționalitatea nu suferă deloc, deoarece puteți alege întotdeauna un model cu numărul necesar de sertare și rafturi. Mobila Baie de lux preturi

 
Fitingurile sunt respinse nu numai în interiorul camerei de zi de înaltă tehnologie, ci și în baie. Sistemul push-to-open permite mobilierului să arate foarte concis și modern. Și, desigur, nu uitați că o astfel de soluție de proiectare simplifică curățarea.  Dușul, care este la același nivel cu podeaua, poate fi numit acum și o nouă tendință în designul băilor. Aici, ca și în alte cazuri, practicitatea și comoditatea sunt foarte importante. Și în acest sens, o astfel de decizie este pe deplin justificată. Și nu vă faceți griji cu privire la etanșeitate - banda de etanșare aderă foarte ferm la fundul cabinei de duș. 
 Designerii vin în mod constant cu opțiuni pentru a face interiorul "mai moale" fără a utiliza decor și culori calde. Iar marginile rotunjite ale oglinzilor sunt o astfel de soluție.

 DULAPURI ÎN DOUĂ CULORI
 Fațadele complet albe nu mai sunt populare. Designerii aleg din ce în ce mai mult căști în două tonuri. Cu toate acestea, merită să alegeți nuanțe mai deschise pentru rafturile superioare decât pentru piedestale. Confortul și igiena sunt principalele reguli ale designului modern al băilor. Prin urmare, în interiorul băilor puteți vedea tot mai multe toalete fără margini, al căror vas este special realizat astfel încât să nu existe cavitate în care să se acumuleze bacterii și microbi.


 MIXERE NEGRE
 Accesoriile și instalațiile sanitare cromate și chiar aurii sunt deja utilizate mult mai rar. Noua tendință este neagră. În combinație cu ceramica albă, aceste mixere arată foarte elegant și eficient. De asemenea, robinetul negru se va potrivi bine în interior, unde există accesorii negre și accesorii negre. Robinetele negre cu orice funcționalitate pot fi achiziționate pe site-ul gnezdo-mall.ru, ca și alte tendințe. 

 DULAPURI ȘI DULAPURI CU MULTE FUNCȚII 
Articolele obișnuite cu o funcție nu mai sunt folosite. De ce să cumpărați o mulțime de mobilier diferit atunci când puteți cumpăra un dulap care poate conține un sertar pentru produse cosmetice, un raft pentru un uscător de păr și un compartiment pentru săpun și geluri de duș?

 GRESII MICI MICI
 Plăcile mici de mozaic nu sunt încă utilizate pe scară largă în interior, dar în curând vor prelua toate proiectele de design. Confortul său este că vă scutește de nevoia să tăiați și să uniți fiecare țiglă și, de asemenea, creează o textură originală și ridică vizual plafonul. Merită, de asemenea, să vorbim despre paleta de culori care va fi solicitată în rândul designerilor în 2021.  Gresie rectificata Bucuresti Preturi

 BAIE MARO 
În zilele noastre, o baie nu este doar un spațiu pentru proceduri de igienă. Din ce în ce mai mulți clienți își doresc confort chiar și aici. De aceea, culorile maro calde sunt atât de populare. Principalul lucru de reținut este că cel mai important lucru este selecția corectă a semitonurilor, astfel încât camera dvs. maro să rămână confortabilă, fără a se transforma în murdărie.

 TONURI GRI
 Gray era deja popular în anii optzeci și acum a revenit din nou. Uitați de asocierile cu descurajare și vreme rea. Griul este acum o culoare atemporală. În interior, puteți utiliza atât nuanța originală de gri, cât și semitonurile sale intercalate cu verde, albastru sau maro.  Popularitatea verdelui se bazează pe două motive: primul este moda, al doilea este dorința, fiind în jungla de piatră, de a se apropia de natură.

 SPAȚIU NEGRU
 Negrul este popular nu numai în instalații sanitare, ci și în decor. Nu credeți că negrul este jale și întuneric. Neagrul de astăzi ține de eleganță și stil. Tonuri strălucitoare Culorile luminoase sunt necesare nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. La urma urmei, o atmosferă pozitivă este ceea ce ne lipsește întotdeauna. Și dacă este puțin înfricoșător să creezi un interior luminos într-un dormitor sau cameră de zi, atunci baia este chiar locul în care îți poți permite să creezi o mică insulă de pozitivitate. 

Te-ar putea interesa si: Optiuni de Amenajari
.