26 ianuarie 2021

Renovarea interioară este ca o nouă etapă în viață. Situația se va schimba, și tu te vei schimba, ceea ce înseamnă că vor exista schimbări în viață. Există diferite moduri de a actualiza interiorul. Sunt ușoare și minore. Și există și cardinale cu reparații și reamenajări. În acest articol, voi acoperi actualizările ușoare, mici și cu costuri reduse.




 1. Faceți o rearanjare. Schimbați lucrurile. Uneori, este suficient să rearanjați suvenirurile de pe rafturi pentru a schimba atmosfera din casă. Rearanjați mobilierul ușor. Fotoliu, puf, masă etc.

 Desigur, prin rearanjarea mobilierului mai masiv, schimbările vor fi resimțite mai dramatic. Modul obișnuit de viață, cursul zilnic al lucrurilor se vor schimba. Dar, în această versiune, gândiți-vă mai întâi, măsurați dimensiunile mobilierului cu o bandă măsurătoare, imaginați-vă cum veți dormi într-un loc nou sau veți lua masa. Amenajari  Interioare Apartamente



 2. Actualizați materialele textile. Schimbați pernele decorative, înlocuiți-le cu o altă culoare, textură, textură. Este bine când există opțiuni de rezervă în casă, acestea pot fi schimbate în funcție de anotimpuri, în funcție de anumite evenimente. Schimbați perdelele, cuverturile de pat. Acestea sunt deja schimbări mai semnificative.

 Perdelele și cuverturile de pat au o mare importanță în interior, schimbarea acestora va schimba imaginea camerei. Schimbați covoarele. Acestea sunt reproiectări și mai semnificative, dar merită. În această versiune, puteți juca și cu culoarea și textura și textura, cu dimensiuni. Aici, chiar și o astfel de opțiune este potrivită ca pur și simplu să le scoateți o vreme, de exemplu, pentru vară. Dormitoare clasice italiene 

 3. Schimbați iluminatul. Puteți pur și simplu să-l faceți mai luminos sau mai redus, în funcție de scop. Adăugați surse de lumină noi: veioză, veioză etc. Opțiunile diferite de iluminare a camerei creează stări și funcționalități diferite. Există multe scenarii diferite pe care le puteți scrie aici.

 4. Actualizați elementele de decor. Schimbați obiecte de artă: picturi, tapiserii, sculpturi, vase etc. Este bine când există un depozit, ca în muzee, și puteți schimba expoziția. Poate fi schimbat în funcție de anotimpuri, sărbători, dispoziție. Reîmprospătați fotografia. Fotografii de familie, fotografii ale oamenilor dragi și apropiați, momente plăcute ... Puteți adăuga fotografii ale locurilor preferate. Fotografiile pot și trebuie schimbate în mod regulat, aceasta este doar o sursă de schimbare constantă. La urma urmei, viața continuă și ne schimbăm cu toții.


 5. Reîmprospătează, adaugă flori. Plantele de apartament, florile revigorează întotdeauna, saturează și adaugă confort interiorului. Există multe opțiuni de proiectare. Le puteți grupa într-un singur loc, le puteți aranja în funcție de cameră. Această metodă, desigur, este potrivită pentru cei cărora le place să aibă grijă de ei, deoarece lucrurile vii necesită o atenție constantă. 

 Puteți pune flori uscate în vaze sau flori artificiale. Se pot compune compoziții întregi. Acesta este un decor minunat, nu necesită îngrijire constantă și vă va încânta cu frumusețea sa pentru o lungă perioadă de timp.  Design interior  Indiferent de modalitățile pe care le folosiți pentru a actualiza interiorul, amintiți-vă întotdeauna despre armonie, simțul proporțional și latura practică. Și apoi, interiorul tău te va încânta și va aduce schimbări pozitive vieții tale . 

 Dacă ceva nu funcționează, dacă nu aveți suficiente idei, timp sau nu doriți să o faceți, atunci puteți solicita întotdeauna ajutor profesional. Consultările și decorarea designerilor sunt întotdeauna la dispoziția dumneavoastră.

Te-ar putea interesa si: Amenajare dormitor clasic 

.