26 ianuarie 2021

Cum se face un design care va fi relevant în cinci, zece ani și nu numai? Cum să faci o casă astfel încât să te încânte de la an la an și să nu se plictisească? Principalul și cel mai important lucru este un aspect competent, culori neutre, linii drepte, laconicism și armonie.  Amenajarea este baza bazelor unui interior adecvat, stilul tău de viață și confortul vor depinde de acesta. Regulile ergonomice trebuie luate întotdeauna în considerare atunci când planificați un spațiu.  Mobila 



Culorile neutre dau armonie interiorului. Pereții monofonici calmi ușor vor fi întotdeauna relevanți. Și ar trebui să părăsiți întotdeauna un loc în care privirea să se odihnească.  Calitatea materialelor este preferabilă celor naturale: lemn, piatră, ceramică, in, bumbac etc. Textură mică, netedă, mată în vrac. 

 Linii drepte în planificare, decorațiuni interioare și mobilier. Liniile drepte conferă stabilitate și echilibru camerei. Câteva forme netede, curbe în mobilier și articole de decor, acest lucru va fi suficient pentru armonie în casă.  Este mai bine să introduceți accente de culoare în interior cu articole ușor de înlocuit: textile, mobilier, porțiuni mici de pere
ți (tapet, pictură) și, desigur, articole de decor. Amenajari  interioare case clasice si vile moderne

Tavanele sunt plate, albe. Maxim două niveluri, pentru cornișe și iluminare încorporate.  Iluminat central în cameră și mai multe opțiuni pentru iluminarea pe zone. Spoturile și profilurile LED vor rămâne relevante pentru mulți ani de acum încolo. Aplice și lămpi de podea creează întotdeauna confortul și confortul în locuri de odihnă. Plăci ceramice, gresie porțelanată, este mai bine să alegeți cele mai neutre ca textură și textură.

 Și dimensiunea ar trebui să corespundă dimensiunii camerei sau a zonei de decor. Și, cel mai important, aspectul corect al plăcilor este imperativ.  Varietatea materialelor de finisare din pardoseli și pereți este cel mai bine menținută la minimum, unul până la trei este suficient. Cât mai armonios posibil în toate încăperile și zonele. Uși cu forme laconice și culori armonioase. Mobila Living clasica de lux

Pivotul obișnuit, alunecarea, ascunsul, sticla și surdul sunt, de asemenea, potrivite. Este important ca acestea să își îndeplinească funcția corect, fie invizibile, fie decorate în interior. Ușile întunecate se evidențiază întotdeauna grafic, în timp ce ușile albe sunt întotdeauna neutre. Este întotdeauna cel mai bine să utilizați ușile de sticlă în spațiile publice.  Instalațiile trebuie să fie simple, plăcute pentru dvs. și de bună calitate. Alb clasic. Mixerele sunt laconice și funcționale. 

 Aparatele din casă au nevoie doar de cele pe care le veți folosi, ceea ce face viața mai ușoară și mai bună. Încorporat maxim. Și cu cât este mai ușor de utilizat, cu atât mai bine.  Mobilierul încorporat este gândit cât mai mult posibil în ceea ce privește funcționalitatea. Forme simple, materiale de calitate și puțină decorație în decor.  Mobilier tapițat, în primul rând, confortabil. 



Tapițerie frumoasă, țesături frumoase, ușor de utilizat. Sunt de preferat texturile monocromatice de nuanțe complexe frumoase.  Textile creează întotdeauna confortul în casă. Perdelele, perdelele sunt mai bune decât culorile simple și calme. Dar covoarele, cuverturile de pat, pernele și micul mobilier tapițat pot fi deja variate în culori și texturi cu o temă potrivită. 

 Elementele de decor din interior, desigur, sunt necesare și importante. Numai cu moderatie si calitate buna. Dacă colectați colecții, asigurați-vă că aranjați locul potrivit pentru acestea. Obiectele de artă decorează și înnobilează interiorul. Dar o mulțime de suveniruri ieftine se transformă rapid în gunoaie, care nu fac decât să strice confortul casei. Fotografiile cu tine și cei dragi îți vor umple întotdeauna interiorul cu atmosfera, aura. 


 După părerea mea, aceste interioare vor trăi mult timp și veți fi fericiți în ele. Sunt armonioși și lasă întotdeauna loc pentru mici experimente, în funcție de dispoziție, evenimente, schimbări în viață. În timpul nostru de suprasaturare, este mai bine să facem o casă „cu cât este mai simplă cu atât mai bine”, cel mai important, gânditor și eficient. Armonia în casă este mai importantă decât moda trecătoare.
.