24 ianuarie 2021

Oamenii creativi, cuplurile tinere căsătorite și studenții comandă un serviciu pentru proiectarea unui studio. Acest lucru este valabil și pentru cei care investesc în imobiliare achiziționând un apartament de închiriat. Acest format de locuințe este solicitat datorită accesibilității sale atât în ​​ceea ce privește cumpărarea pentru locuințe, cât și pentru potențialii chiriași. Designul unui studio cu o cameră este realizat în stilurile de constructivism, hi-tech, modern, minimalism, artă pop, scandinav. 



Mai întâi trebuie să înțelegeți cu ce fel de obiect sursă avem de-a face. Puteți achiziționa un studio într-un format gata pregătit sau reface un apartament standard, unul sau două camere. Proprietarii apartamentelor tipice cu o cameră doresc, pe bună dreptate, să extindă vizual camera, să folosească metri suplimentari de pe coridor sau hol. Amenajari Apartamente

 În consecință, al doilea caz este mai complicat, deoarece va necesita o procedură de aprobare epuizantă. Decizia de reamenajare și aprobarea acesteia în diferite cazuri ar trebui încredințate societății contractante generale. Nu merită economisit cu prețul timpului personal. Mai mult, companiile de reparații și construcții oferă servicii pentru acordul asupra amenajării unui studio și realizează un proiect de proiectare competent. 



 Psihologii confirmă că prezența constantă în aceeași încăpere fără posibilitatea de singurătate provoacă depresie. Într-adevăr, o bucătărie-sufragerie, o cameră de zi și o zonă de dormit în aceeași cameră sunt obositoare dacă soluția interioară este implementată inadecvat. Sarcina proiectantului este să se asigure că interiorul nu obosește clientul, ci reprezintă o carcasă ergonomică de spațiu pentru locuit. 


De aceea, proiectarea unui apartament garsonieră ar trebui comandată de la o companie cunoscută. Concentrați-vă pe experiența și recomandările prietenilor, uitați-vă la portofoliul companiei pe care intenționați să o contactați. Fotografiile lucrărilor finalizate vor spune mai mult decât promisiunile tentante de a furniza servicii la prețuri sub media pieței. La antreprenorul general, alegerea nu se termină aici. 

De regulă, companiile serioase creează un grup de designeri. Astfel, clientul poate alege din lista de top a antreprenorului general proiectantul său - un expert și manager de proiect personal, în care să poată avea încredere în investițiile sale într-un viitor luminos. idei de proiectare apartamente garsoniere Un profesionist va sugera soluții profitabile pentru proiectarea unui studio dreptunghiular sau pătrat. Există și apartamente cu amenajări pe colț.



 Caracteristicile camerei sunt luate în considerare la dezvoltarea proiectului, minusurile sunt eliminate și se creează oportunități spațiale. Să trecem la cea mai dureroasă - greșelile de construcție făcute de dezvoltatori. Un eveniment obișnuit pentru clădirile noi îl constituie pereții neuniformi, colțurile și planurile curbate, inclusiv defectele tavanului, precum și problemele grave cu o șapă dură. Defectele pereților și tavanelor „plutesc” atunci când instalați mobilier, vopsiți pereți și lipiți tapet.  Mobila

 Șapa aspră începe să se prăbușească, ceea ce complică semnificativ instalarea pardoselii și pune sub semnul întrebării funcționarea sa ulterioară. De-a lungul timpului, praful de beton este eliminat de sub acoperirea podelei, pătrunzând în microambientul intern al camerei. După achiziționarea unei case într-o clădire nouă, este mai bine să completați imediat o nouă șapă pentru a evita probleme similare în viitor. Deși este mai bine să forțezi un dezvoltator fără scrupule să efectueze „lucrul la greșeli”. 

Iată o listă de lucruri de evitat în interior: Elemente masive, sculpturi: un mic apartament studio ar trebui să fie executat într-un design minimalist și funcțional, în timp ce elementele voluminoase vor face doar dificilă deplasarea prin cameră și exercitarea unui efect „zdrobitor”. Dormitoare Clasice Preturi

Culori excesiv de strălucitoare: nu copiați orbește interiorul unei reviste, deoarece în timp abundența petelor de culoare strălucitoare va începe să enerveze, este mai bine să adăugați o „evidențiere” sau un set limitat de elemente luminoase (de exemplu, perne colorate). Perdele și draperii grele: obiectivul nostru este să creăm spațiu ușor și aerisit, nu să îl facem greu. 
.