27 noiembrie 2020

Este deosebit de important aici ca toate formele, culorile și texturile să pară holistice, subordonate unui singur concept, dar supuse tuturor legilor contrastului. O notă specială este dată de utilizarea tencuielii decorative, vopselelor texturate, tapetului metalic etc. Panourile laminate sunt adecvate.  Blaturile completează perfect imaginea generală, mai ales dacă sunt strălucitoare și strălucitoare, aceasta echilibrează pereții de orice culoare intr-o vila clasica cu mansarda in Alba Iulia .



 Este recomandat să folosiți țesături moderne, ornamente repetate sau modele geometrice pe pereți.  Mobilierul  dormito clasic glamur  poate fi realizat în orice formă, singura cerință este originalitatea. Este minunat dacă mobilierul este așezat în centrul camerei și nu de-a lungul pereților, așa cum se obișnuiește într-un interior clasic. Tabu pe toate accesoriile mici, autocolante și alte bibelouri drăguțe. 

 Așezați patul pe un piedestal de formă neobișnuită. Pentru a înlocui mobilierul dulapului, echipați nișe în perete sau rafturi.  Obiectele funcționale, cum ar fi o masă, dulap, televizor, scaune ar trebui să fie încadrate în culori vii și să completeze armonios imaginea de ansamblu pentru a avea un Living Modern Italian.  Lămpile încastrate se potrivesc bine cu lămpile mari fanteziste.

 Dar dacă nu îți plac contrastele îndrăznețe și texturile neobișnuite, gândește-te la asta, poate că avangarda nu este stilul tău, poate minimalismul subevaluat sau clasicele nobile sunt mai mult pentru tine. Principala diferență dintre stilul arhitectural avangardist este accentul pus pe elemente contrastante, combinația de componente incompatibile, alegerea în favoarea unor designuri neobișnuite și combinații de culori. Amenajare casa cu etaj de lux .

 Decorul camerei trebuie să conțină obiecte de artă contemporană. De asemenea, nu puteți face fără forme neobișnuite, exprimate în obiecte simple de zi cu zi: lămpi, accesorii, baterii, garduri. Curaj și îndrăzneală în interior Numele stilului este împrumutat din vocabularul militar și din motive întemeiate. 

La urma urmei, avangarda este distrugerea canoanelor standard a ceea ce ar trebui să fie un spațiu de locuit. Stilul s-a născut la începutul secolului al XX-lea, când experimentul, curajul, revoluția în toate sferele au intrat în arenă. Tinerețea, energia, șocantul se regăsește în orice: culoare, formă, aranjament, decor. Respingerea completă a formelor și soluțiilor clasice.


 Nuanțele pastelate se amestecă în fundal. Designerii de avangardă au optat pentru alb, roșu, negru și orice altă combinație de culori îndrăznețe. Duo-ul de canapea verde și covor portocaliu vibrant este acum baza perfectă pentru un interior avangardist.  Respingerea formelor obișnuite a fost pur și simplu necesară după război. Design Interior Preturi .

Tot ceea ce era pătrat este acum rotund și invers. Straturile, textura, accentul pe liniile întrerupte și contururile expresive se reflectă în designul pereților.  Dinamica interiorului se realizează prin utilizarea de imagini și obiecte simetrice.

Nu se poate ignora natura proprietarilor (mai ales dacă sunt mai mulți) și ocupația acestora. De exemplu, verde este considerat pe bună dreptate culoarea relaxării, odihnei, ne amintește de frunziș, natură. Dar, în același timp, potrivit psihologilor, verdele ajută la concentrare, ceea ce poate fi util pentru rodnicia muncii, dacă există și locul de muncă în dormitor, așa cum se întâmplă adesea Casa clasica de lux in Brasov .




 Nu respectați principiul " o singură culoare, o singură nuanță ". Bejul, albul, negrul au, de asemenea, un număr imens de soiuri, nuanțe, proprietăți diferite care pot fi reproduse într-un mod uimitor. Mobilierul  și diferite elemente decorative, așternuturile pot și ar trebui să difere ușor în nuanțe. Deși ați ales o culoare pentru interiorul dvs., nu este necesar să utilizați doar acea culoare - cel mai probabil se va dovedi a fi prea plictisitoare, monotonă și nu prea frumoasă, chiar dacă ați încercat să folosiți diferite nuanțe. 

Este logic să alegeți o culoare neutră (de regulă este albă), care va ajuta la reunirea interiorului, dar în același timp nu va pune presiune pe persoană. Dormitorul este un loc destinat în primul rând recuperării după o zi plină, pentru odihnă din agitația lumii exterioare și doar pentru somn , deci alege o mobila de dormitor Moderna italia .


Este foarte important ca această cameră să fie calmă, confortabilă, iar atmosfera să fie cât mai confortabilă pentru proprietarii dormitorului. Culorile din design au o mare influență asupra acestor factori. Astăzi vă vom spune la ce trebuie să fiți atenți dacă doriți să decorați interiorul într-o singură culoare.

 Selectarea culorii Atunci când alegeți una sau alta culoare, este important să rețineți că diferite culori afectează imaginea unei camere în moduri diferite, creând o atmosferă diferită. 


De exemplu, dacă sunteți proprietarul unui dormitor mic, este logic să acordați atenție nuanțelor deschise și nu trebuie să fie popularul alb sau bej, puteți decora dormitorul în roz deschis sau verde deschis. Prin urmare, nu subliniați volumele mici de spațiu, ci, dimpotrivă, le măriți vizual cu ajutorul alegerii corecte a mobilierului și a culorilor suprafeței.

Mobila, cum ar fi o comoda, a apărut în dormitor modern  în urmă cu câteva secole. Acesta este un descendent al unui portbagaj obișnuit, unde erau depozitate lenjeria de pat și hainele de vacanță. Ulterior, această piesă de mobilier a fost îmbunătățită și a primit noi funcții. Primele tipuri de credințe au apărut în secolul al XVII-lea.




 La început a fost același piept, dar cu volum mai mare și picioare curbate. Numele se bazează pe franceză - „dresser”. Tradus, înseamnă „confortabil”. Criterii de selecție și sfaturi practice Pentru a alege un sifonier pentru un dormitor, trebuie să evaluați o cantitate mare de informații despre mobilier și stilurile sale , intr-o casa amenajata in stil modern in Bucureti .

Trebuie să vă imaginați cum se va încadra comoda în întregul interior al dormitorului și ce funcții ar trebui să îndeplinească. Dacă echipați un dormitor nou, alegerea unei comode va fi mai ușoară, deoarece nu există restricții stilistice. Este mult mai dificil să cumperi o comodă pentru un interior existent, deoarece trebuie să fie adaptată organic la mediul camerei.

 Există câteva sfaturi mai importante pe care le puteți folosi cu blândețe atunci când alegeți un sifonier.  Este necesar să cheltuiți cât mai mult efort pentru a găsi obiectul dorit, întrucât un sifonier pentru un dormitor este destul de scump și va fi dificil să schimbați această piesă de mobilier.  Nu te grăbi să cumperi primul sifonier care îți place pentru dormitor. Este necesar să inspectați 5-7 modele de la diferiți producători în diferite magazine. Amenajare Apartament cu 4 camere Cluj Napoca .


 Este necesar să discutați achiziția cu membrii familiei și să ajungeți la o opinie comună. Acest lucru vă va scuti de posibile dezacorduri.  Cu cât este mai scumpă achiziția, cu atât ar trebui să fie mai deliberată decizia. Dacă puteți suporta un articol ieftin, fără succes, o greșeală în alegerea unui sifonier scump va fi o pierdere majoră pentru bugetul familiei.Orice proprietar dorește ca decorul camerei să se potrivească gusturilor lor și atmosfera camerei să fie plină de căldură și confort. 



Confortul, căldura și atmosfera generală a dormitorului sunt create folosind designul camerei și mobilierul ales de proprietari. Istoria pieptului . Înainte de a alege o comodă, trebuie să măsurați camera. În prealabil, este necesar să alegeți locația și să se potrivească cu culoarea desenului. Amenajare casa la cheie .

 De asemenea, este necesar să se determine funcțiile care vor fi atribuite acestui mobilier. Sarcini pe care o poate realiza o comoda Comoda poate fi diferită în ceea ce privește proiectarea și poate îndeplini sarcini funcționale diferite.  Utilizarea clasică a unei comode este depozitarea lenjeriei de pat și a altor lucruri. Această comodă poate fi folosită ca noptieră. Dacă comoda este echipată cu o oglindă, aceasta poate fi folosită ca o masă de toaletă, care va extinde vizual interiorul. Servicii de Design Interior 


Cel mai adesea, acest element al interiorului este folosit ca suport pentru diverse echipamente. Puteți pune un centru muzical, televizor sau computer pe sifonier. Mulți producători renumiți de mobilier pentru dormitor se oferă să cumpere o comodă în diferite modele. Pe piață puteți găsi comode în stil retro și modele moderne. Astfel, o comoda poate deveni nu numai funcțională, ci și un element decorativ al interiorului.

26 noiembrie 2020

Camera tradițională în stil britanic are linii simetrice și curate. Pentru a crea o pardoseală de înaltă calitate, se utilizează lemn natural sau „imitația lemnului”. Pereții trebuie combinați: partea inferioară este din lemn, iar partea superioară este din tapet. Imaginile de fundal florale și cu dungi sunt considerate foarte populare. Dintre culori, nuanțele calme sunt perfecte. Amenajari case moderne de lux .




 Tavanul este finisat cu tencuială, vopsea și boiserie. Achiziționarea de mobilier Atunci când creați un stil englezesc, trebuie acordată atenție mobilierului dormitorului modern . Ar trebui să fie din lemn de calitate: stejar mlaștin, nuc roșu etc. Este mai bine să cumpărați seturi de mobilier de culoare închisă. Un loc special în interior îl ocupă canapeaua Chesterfield, un model clasic în stil englezesc, care a devenit favoritul multor oameni din întreaga lume. 

Trebuie să existe fotolii și șezlonguri, care sunt finisate cu țesături și piele naturală. În camere ar trebui să existe mai multe măsuțe de cafea. Accesorii Anterior, speciile naturale erau din ce în ce mai utilizate, dar acum puteți găsi altele electrice. În Anglia, întreaga familie se adună de obicei aici pentru a bea ceai și a purta o conversație plăcută. Mobilier pat tapițat cu măsuță de cafea poate fi așezat în jurul său. 

Se recomandă decorarea șemineului în sine cu suveniruri, fotografii și figurine. Pe pereți servește o poveste de picturi și fotografii. În interiorul unei astfel de camere se folosește o metodă „oglindă”, în care picturile simple sunt decorate cu rame luxoase și invers. Podelele sunt acoperite cu covoare bogate care adaugă o atmosferă primitoare.Interiorul dormitorului dvs. poate fi creat în stil tradițional englezesc sau așa cum se numește și în engleză.

 Nu poate fi combinat cu alții și, prin urmare, trebuie respectate toate caracteristicile pregătirii sale. Nu există reguli clare pentru acest lucru, dar există încă unele trăsături care ar trebui respectate. În stilul englezesc, ca și în alte stiluri etnice, există reținere și rafinament. Combinație de culori Într-o cameră în stil englezesc, nuanțele naturale și naturale trebuie să fie prezente.  Firme Design Interior Tulcea .

Pentru a face interiorul bogat și luxos, trebuie să adăugați culori precum roșu, maro, auriu, nisip și smarald. Dacă pereții sunt decorați în culori vii, atunci mobilierul ar trebui să aibă culori dezactivate și invers. Locul principal este dat albului.Acum mulți oameni vor să-și decoreze casa în stil englezesc. Mai mult, acest lucru se aplică nu numai apartamentelor de lux, ci și caselor de țară și apartamentelor mici.



 Va fi atractiv peste tot, deoarece clasicii nu se demodează niciodată. Interiorul folosește adesea produse din porțelan și cristal, figurine, suveniruri etc. Livingul trebuie să aibă o bibliotecă bogată. După cum puteți vedea, stilul englezesc nu este dificil de creat. Este important să combinați corect toate detaliile, iar apoi veți obține o casă confortabilă și confortabilă.

Website : Nobili Design 
Principii de proiectare Sarcina principală cu care se confruntă cei mai importanti designeri și designeri de interior  Nobili Design este de a alege elemente de finisare și mobilier armonioase exclusiv din lemn sau materiale care imită lemnul. Din fericire, lemnul este un material versatil care poate fi folosit pentru decorarea pereților, tavanelor și podelelor. Amenajari Interioare case vile la cheie .



 În plus, este important să selectați și să asamblați corect mobilier din lemn natural de înaltă calitate. Acordul final al acestui proces creativ este selecția elementelor decorative bazate pe stilul lemnului. Nu confundați stilul din lemn cu alte stiluri, unde caracteristica principală este antichitatea (de exemplu, Provence). Mobilier Italian de Lux Pret .

 Punctul culminant al stilului interior din lemn este variația stilului „Cabană”. În acest stil interior, este posibil să vedeți utilizarea lemnului brut fără finisare și prelucrare în combinație cu piatra naturală. În general, dacă doriți să creați o casă colorată, confortabilă și caldă, cu frumusețe naturală și simplitate în casa dvs., designerii noștri sunt pregătiți să vă ofere să vă decorați casa într-un stil din lemn.Blog mobila Nikydecor

 


Stilul din lemn în design este o tendință recentă în interior, care nu este pe deplin format și este încă în curs de dezvoltare. În ciuda acestui fapt, stilul din lemn a reușit să câștige inimile multor iubitori de stiluri naturale, ajutând oamenii să se reconecteze cu natura și să se regăsească. Un pic de istorie Apariția stilului din lemn datează nu cu mult timp în urmă, literalmente din momentul în care arhitectura și designul au început să recreeze complet case din lemn. Design Interior Dormitor apartament 3 camere .

Ca urmare, decorarea interioară a unei astfel de camere a început să necesite un astfel de stil de decorare, în care elementul principal și accentul a fost utilizarea lemnului natural. De atunci, stilul tânăr a devenit foarte popular, principalele avantaje ale acestui lucru sunt prietenia cu mediul și confortul în casă. Studio Design Interior .


 Dar punctul cu adevărat important, pe care designerii noștri știu să-l facă bine, este combinația rațională și dispunerea elementelor pentru a crea un mediu interior plin de culoare și colorat. 


Strămoșul stilului modern din lemn este considerat stilul popular rusesc de decorare interioară a locuinței. De aici a început moda creării unui finisaj complex din lemn, precum și utilizarea desenelor și modelelor colorate pe lemn, a început utilizarea decorațiunilor din lemn.

25 noiembrie 2020

Stilul clasic al interiorului există cu succes și este solicitat nu numai ca unitate independentă, ci și ca un plus la modă la tendințele moderne. Rezultatul acestui mix este un spațiu de locuit exclusiv care se concentrează la maxim pe nevoile proprietarilor. Proiect casa stil clasic modern in Deva proiectare de hol, bucătărie, balcon și baie Proprietarii au propus să adauge o notă de aristocrație la decorarea apartamentului, dar fără o predilecție pentru luxul și estetica clădirii. S-a decis să se utilizeze elemente ale clasicilor englezi stilizați, care arată incredibil de confortabil, familiar, în timp ce sunt foarte reținuți și eleganți.




 Holul de intrare este decorat în alb, ceea ce ajută la evidențierea spațiului compact lipsit de lumină naturală. Baza este formată din fațadele cu lambriuri albe ale ușii de intrare și dulapul încorporat, benzi pentru uși, plinte înalte, podea din marmură de lapte cu margini contrastante. Zonele libere ale pereților sunt acoperite cu tapet gri cu un model tradițional în carouri. Griul neutru susține bine scara albă și nu distrage atenția de la detaliile principale ale holului: un șemineu decorativ cu muluri din stuc. Studio Design Interior Bucuresti .


 La finisarea apartamentului în stil clasic, holul a primit pardoseală autentică. Parchetul natural este așezat într-un model geometric, iar lemnul mat periat creează un contrast vizual interesant, înconjurat de panouri lucioase moderne.Dispunerea bucătăriei respectă o soluție funcțională: zona de lucru și aparatele încorporate sunt plasate de-a lungul pereților opuși, distanța dintre ele este calculată astfel încât să fie convenabil să vă deplasați la gătit. Un grup confortabil de luat masa este organizat în partea centrală de lângă fereastră: un modul de canapea este atașat la pervazul ferestrei. Mobilier mese si scaune  Dining moderne pret .


 Nișa profundă formată cu o fereastră este căptușită cu panouri maro închis cu efect rustic. Culoarea profundă susține designul mesei de mese și al profilelor ferestrelor. O jaluzelă ușoară pe fiecare dintre uși amortizează soarele strălucitor în timpul zilei Zona de relaxare de pe balcon repetă designul nișei de bucătărie. Designul canapelei combină funcția de spațiu de depozitare (sertare inferioare). Accentul decorativ introduce portalul cu abaterile frecvente pătrate tipice caselor europene. Wenge-ul aproape negru de pe profile subliniază austeritatea interiorului. Baia este finisată în marmură caldă de culoare nisip. 

Designul laconic modern al obiectelor sanitare și al mobilierului include organic un element de decor bogat - un cadru de oglindă patinat cu ornamente florale. Ca și în restul interiorului, accentele sunt așezate subtil și delicat aici. Opțiuni pentru decorarea clasică a apartamentelor: soluții de culoare și textură Datorită materialelor de finisare, interioarele clasice dobândesc un sunet modern conținut sau unul mai tradițional pompos. Exemple de combinații sunt în selecția noastră. Mobilier dormitor clasic de lux ,


Nuante luminoase expresiveProiectat în nuanțe de alb pentru un apartament mare de 4 camere. Gama de lumini se concentrează pe pereții tencuiți cu turnare din stuc și mobilierul cu decorațiuni sculptate. Suprafața din spatele canapelei este decorată cu un panou cu efect de marmură lucioasă - nu atrage atenția asupra sa și funcționează bine pentru conceptul de spațiu elegant pentru casă. În designul interior alb, setul de bucătărie este un întreg organic cu pereții, datorită decorului în relief în repetate rânduri.

 Un contrast nobil frumos este creat de combinația de fronturi din lemn lăptos, pardoseli din marmură maro și blaturi din piatră neagră. O paletă delicată bej a constituit baza proiectului în nuanțe deschise. Pentru pardoseală s-au folosit marmură de fildeș și parchet maro deschis, pereții dormitorului pentru oaspeți sunt evidențiați cu tapet de damasc piersic. Reparați cu culori închise Principalele tehnici de proiectare în proiectul designului clasic al locuințelor cu trei camere după reconstrucție sunt tapetul bordeaux, pardoseala din marmură neagră, mobilierul bogat al dulapului maro, tapițeria ușilor. Interior Design apartament 3 camere Constanta .


 Efectul sumbru al unui mediu întunecat este înmuiat de detalii aurii: rame, oglinzi, panouri, un motiv din sidef pe tapet și perdele. Finisaj clasic cu tapet În proiectul pe tema clasicilor moderni, tapetul servește ca o funcție de zonare. De exemplu, în dormitor, nuanțele de ciocolată mai închise la culoare evidențiază zona de accent a tăbliei, în timp ce nuanțele mai deschise de măsline servesc drept fundal neutru. Acoperirile de diferite culori sunt combinate cu muluri albe ca zăpada.

 Decorare cameră de zi-bucătărie O variantă a stilului neoclasic în designul unui tricou de apartament cu două camere folosește nuanțe bej pastelate ca bază pentru pardoseala de marmură, grupul canapelei, tencuiala din zona TV. Și întrucât zona de bucătărie este situată într-o nișă laterală, puteți alege culori bogate în verde măslin pentru căști - acestea susțin perfect tapițeria de culoare ocru deschisă a scaunelor de luat masa. Acoperirea cu materiale naturale este o trăsătură distinctivă a conceptului de design interior clasic. Într-una dintre opțiuni, toți pereții sunt căptușiți cu panouri de stejar maro, ușile au fost încadrate cu lemn masiv. 


Mobilier alb, șemineu și elemente aurite de oglinzi și lămpi Combinația de materiale de finisare, tradiționale pentru stil, este o opțiune sigură pentru a crea o atmosferă aristocratică și în același timp confortabilă. Stratul de marmură este universal potrivit pentru pardoseli, pereți, spate. În funcție de nuanța acoperirilor, designul interior al noului apartament capătă o culoare caldă sau neutră va arăta grozav pe un fundal închis.

Decorarea clasică a apartamentelor și caselor de țară necesită o selecție competentă de materiale, culori și execuție atentă. Echipa de specialiști TopDom are o experiență de succes în rezolvarea unor astfel de probleme și este întotdeauna pregătită să implementeze noi proiecte

Camera luminoasă are zonă de relaxare, grup de luat masa și bucătărie albă pe colț. Mobilierul mare, inclusiv un dulap din lemn masiv, este împrăștiat de-a lungul pereților. Scaunele de masă transparente și oglinzile de pe perete creează iluzia unui spațiu mai mare. Proiectarea camerei de zi într-o casă în stil modern În centrul tendințelor interioare moderne se află dorința de a combina zone și funcții, respingerea decorului excesiv în favoarea frumuseții liniilor, formelor și culorilor simple. Trăsături specifice: 



 Ar trebui să existe cât mai mult spațiu liber posibil. Nu este aglomerat de mobilier, alternativ: pufuri în loc de scaune, rafturi în loc de dulapuri.  Ferestrele panoramice estompează granița cu lumea exterioară, îndreptând atenția asupra mediului natural.  Mobilierul poate avea o mare varietate de forme (colecțiile designerilor contemporani cu siguranță nu pot fi numite plictisitoare), dar cu o predominanță a siluetelor clare și a culorilor naturale. 

 Designul laconic al ferestrelor menține o atmosferă de confort, puteți chiar refuza complet perdelele. Dar accentele textile sub formă de tapițerie de mobilier dormitor  modern  italian , o pătură frumoasă sau perne sunt o tehnică simplă, dar eficientă. Soluții interesante cu iluminat local, o abundență de piese strălucitoare și oglinzite, sticlă. Proiectul de design al camerei de zi într-o casă privată mare (proiectul de finisare a camerelor unei cabane la țară) este proiectat în tonuri de gri neutru. Ei subliniază bine înălțimea spațiului cu dublă înălțime și mobilierul în mov, grafit, alb.

 Balustradă transparentă pentru scări - conexiune cu designul coridoarelor vitrate de la etajul al doilea .Decorarea camerei de zi moderne în proiectul finalizat al casei folosește în mod activ lemn natural, culori neutre deschise, fotolii și lămpi de forma originală. În interior, sunt organizate mai multe zone de agrement: o cameră de zi centrală, o zonă de șemineu cu acces la terasă și o mică zonă de oaspeți cu o canapea de colț. Ferestrele panoramice de-a lungul perimetrului oferă o priveliște minunată asupra lacului. Studio Arhitect amenajari interioare 3D .

 Design de cameră de zi de elită într-o casă în stil clasic Un decor clasic frumos poate fi realizat în două direcții: un palat tradițional și într-un mod mai laconic - folosind tehnici moderne. Principii de baza:  materiale de finisare naturale și costisitoare: parchet, marmură, tapet de colecție;  mobilier cu forme grațioase și culori calme - canapele, fotolii, scaune cu sculpturi tapițate și decorative;  tavanele înalte și pereții cu muluri - rozete, cornișe, coloane; perdele frumoase ale deschiderilor ferestrelor - cu lambrequins, grappini, ciucuri, într-o versiune mai modernă - perdele drepte, în armonie cu mobilierul sau tapetul. Blog mobila Nikydecor


Un element obligatoriu de design al unui living într-o casă privată este un portal de șemineu. Dacă în minimalism sau în stilul scandinav s-ar putea să nu atragă atenția și să fie aproape invizibil, în stilul clasic un șemineu este unul dintre elementele fundamentale ale planificării și designului. Este decorat cu basoreliefuri antice din stuc, blazoane, ghirlande, bare de fier forjat, oglinzi. În designul interior strict al cabanei, un imens șemineu alb ca zăpada este încadrat de sculpturi de leu. 

Decorul camerei se bazează pe o combinație echilibrată de lemn maro închis și nuanțe bej deschis de mobilier tapițat și podea de marmură. Designul interior confortabil al unui  mobilier alb sufragerie italia   a unei case de țară dintr-un proiect de artă interior este un exemplu de combinație de tehnici clasice și moderne. O măsuță de cafea cu sculpturi luxuriante, perdele multistrat la ferestre coexistă organic cu o canapea și fotolii cu o formă simplă, dulapuri din sticlă Idei de design pentru camera de zi pentru casă: soluții de culoare Paleta aleasă subliniază atmosfera camerei și concentrează atenția asupra detaliilor necesare.

 Câteva exemple din galeria TopDom, unde culoarea face atmosfera expresivă și plină de viață. Designul luminos al unei camere de zi luminoase într-o casă privată este realizat în nuanțe de alb și bej cu incluziuni spectaculoase de argint, auriu și albastru. Cel mai întunecat și mai saturat decor a fost zona cu panouri TVAspectul creează un singur volum luminos între bucătărie-sufragerie, sufragerie și birou. Negru și gri în decorul șemineului, mobilierul și pereții creează accente competente. 

Un echilibru de culoare nobil a fost găsit pentru camera de zi a unei case de țară neoclasice (opțiuni interioare). O combinație de pereți albi, tavan și canapele cu un dulap maro închis ar fi prea nervoasă, dar este înmuiată de nuanța fumurii scaunelor încadrate în aur. Un accent albastru de lux sub forma unei canapele de catifea și fotolii este implementat în designul și interiorul camerei de zi într-o casă privată după o renovare majoră. Există încă o nuanță de safir în cameră - în designul unei perdele uriașe romane care acoperă fereastra cu înălțime dublă. Arhitect Design interior orase .

Nu mai puțin elegant și impresionant este candelabrul alb în cascadă. Și iată cum puteți actualiza contrastul strict gri-alb cu un singur detaliu: o canapea turcoaz în centrul camerei. Cuplajul său pentru cărucior adaugă o varietate texturată interioarelor frumoase. Acesta este modul în care opțiunile de design pentru o cameră de zi într-o casă sunt realizate după renovarea art deco. O paletă bogată de nuanțe maro - de la nuc închis la bronz aurit - este introdusă de mobilier (vitrine și canapele), parchet cu aspect de șah, lambriuri din lemn 



 O schemă de culori chic a fost dată unei camere amenajate pentru un stil cabană. modern. Nuanța este stabilită de mobilierul tapițat: fotolii în nuanțe de cobalt, o canapea rotundă de culoare muștar, o canapea centrală albă fierbinte. Pictura-abstractizare pe perete sporește strălucirea situației. Pentru amenajarea camerei de zi într-o casă nouă din cărămidă, a fost aleasă o cameră de colț cu fereastră panoramică (proiect de renovare finalizat). 

Aici va fi întotdeauna însorit și primitor, de asemenea, datorită gamei calde de finisaje gri-maro. Mobilierul este dispus în jurul perimetrului, menținând astfel un sentiment de spațiu. Modul în care va rezulta designul unei camere de zi într-o casă depinde de un aspect bine gândit, de selecția culorilor și de stil. La construirea unei cabane de la zero, caracteristicile arhitecturale ale spațiilor sunt dezvoltate în etapa de proiectare (a doua lumină, acces la terasă, amplasarea scărilor și șemineului).

Versiunea tradițională a mobilierului zonei este prezentată în proiectul căsuței cu culori moi în interior: unul sau două fotolii, o măsuță mică, o lampă de podea ca sursă de iluminat local. Finisajul portalului de colț din marmură bej completează frumos tapetul de fundal și podeaua ușoară. Vatra montată pe perete este decorată cu sculpturi masive din piatră la înălțimea peretelui și este punctul de simetrie pentru grupul principal de canapele.




 O soluție populară în proiectarea unui living cu o scară într-o casă privată este plasarea unui marș de-a lungul peretelui la intrarea în cameră. Acest lucru este convenabil atât pentru turiștii de la parter, cât și pentru membrii familiei ale căror apartamente sunt la etaj - nu trebuie să mergeți prin întreaga cameră pentru a ajunge la etajul al doilea. Când așezați scările în centrul holului, rezolvă problema zonării, de exemplu, între locul de comunicare și sala de mese. Design Interior casa cu etaj in Oradea .

Pentru orice loc, abordarea scărilor ar trebui să fie liberă, lucru care trebuie luat în considerare la amenajarea mobilierului. Iluminarea scărilor (tavan, perete, sub trepte) este o chestiune de siguranță a utilizării și în același timp un mijloc de decorare. În casele moderne, controlul funcționării lămpilor poate fi încredințat sistemului Smart Home. 

Sarcina arhitectului și a proiectantului nu este doar de a proiecta cu competență tehnică o scară, ci și de a-și adapta designul exterior la stilul camerei.În proiectarea unei soluții funcționale pentru interioare, o scară în spirală elegantă cu trepte din lemn și balustrade din fier forjat pare incredibil de organică pe fundalul lambriurilor și parchetului clasic din lemn. Proiectarea unei camere de zi cu fereastră de golf într-o casă privată are inițial avantajul - o zonă vitrată mare oferă o lumină naturală bună, iar zona camerei crește vizual și de fapt.

 Designul acestui spațiu poate fi realizat atât într-un vector funcțional, cât și pur decorativ. Fereastra mare va găzdui în mod liber o zonă de luat masa sau un loc suplimentar confortabil pentru relaxare în timpul zilei. În acest caz, forma mobilierului urmează profilul elementului arhitectural. Amplasarea convenabilă a cabanei pe site, un mediu natural atractiv, extinde granițele interne datorită peisajului. Pentru proiectarea unui mobilier living modern pret într-o casă cu terasă, ferestrele panoramice devin o soluție unificatoare. Dacă ușile glisante sau articulate transparente sunt integrate în sticlă, vara vă puteți deplasa liber din zona de recreere în zona exterioară. 

Stilul decorului terasei continuă motivele decorării interioare, dar într-un design mai ușor și mai neutru, deoarece sarcina sa nu este de a atrage atenția asupra sa, ci de a arăta ca o extensie a spațiului de acasă. Pentru a nu umbri camera, terasa este de obicei deschisă, fără acoperiș. Dar, de asemenea, vă puteți îndepărta de tehnicile standard dacă prevalează geamurile panoramice, ca în proiectul de eco-minimalism implementat în interiorul casei. Suprapunerea celui de-al doilea etaj servește aici ca baldachin pentru primul, astfel încât locul de odihnă cu mobilier din răchită este protejat în mod fiabil de precipitații.pereții despărțitori glisanți duc din sufragerie în patio, o paletă de culori unice și materiale naturale de finisare conectează logic zonele.

O camera spațioasă este minunată. Este important să ne amintim că o zonare clară și respectarea regulilor o fac primitoare și ordonată cu un mobilier de dormitoare moderne :  Cât mai multă lumină naturală posibil. În acest scop, există ferestre înalte și largi, perdele translucide și absența mobilierului voluminos în fața ferestrelor.  Relația dintre spațiul liber și mobilat este una la unu. Adică, indiferent câte zone funcționale există, jumătate din zonă ar trebui să rămână neocupată. Compoziția are nevoie de un centru semantic: un televizor sau un șemineu, în jurul căruia se formează spațiu.

 Aici este concentrat grupul principal de canapele. Ce zone sunt alocate de obicei într-o cameră impresionantă? Sala de mese, pentru relaxare, pentru distracție. Apropo de acestea din urmă, acestea se concentrează în principal pe preferințele personale ale proprietarilor - poate fi un colț de lectură cu o bibliotecă, un loc cu console de jocuri sau instrumente muzicale. Mobilierul, iluminatul, pereții despărțitori decorativi servesc ca mijloc de zonare. Atunci când spațiul o permite, este suficient să aranjăm pur și simplu zone funcționale îndepărtate una de alta pentru a organiza rațional și confortabil un spațiu deschis combinat. 


Ca și în proiectul unui living mare al unei case private dintr-un proiect interior alb, unde zona șemineului cu vatră de insulă și canapea rotundă nu are dimensiuni mai mici decât locul principal de odihnă, combinat cu o sufragerie și bucătărie. Studio Design Interior Bucuresti   Amenajarea unui mic living O cameră compactă este o bună oportunitate de a vă exercita capacitatea de a gestiona volumul, culoarea și decorul .Proiectarea unui living mic într-o casă privată utilizează tehnici pentru a extinde spațiul cu nuanțe deschise, oglinzi și suprafețe lucioase. 


 Contrastele luminoase sunt rare (perne, covoare, tablouri).  Mobilierul cu forme minimaliste este mai preferabil, deoarece are forme simple și funcționalitate bogată.  Într-o cameră dreptunghiulară alungită, cel mai bine este să o așezați mai aproape de laturile înguste pentru a lăsa partea centrală a camerei liberă.  O oglindă mare pe perete sau ușa dulapului adaugă ușurință interiorului. 

 Lumina naturală face camera de zi mai spațioasă, astfel încât ferestrele nu au nevoie de draperii complicate. Perdele potrivite: culori deschise drepte, simple, neutre, nuanțe romane, jaluzele. Luând în considerare aceste caracteristici, chiar și într-o zonă mică, este posibil să se implementeze un aspect competent al mai multor zone. Acesta este designul unui living mic într-o casă privată.

Website : Nobili Design 
La alegerea unei camere - ca centru semantic al amenajării - țin cont de comunicarea convenabilă cu restul părții publice a interiorului: intrare, bucătărie, sufragerie, scări către etajul al doilea, terasă de vară etc. Geometria optimă este un pătrat sau dreptunghi cu proporțiile raportului auriu. Este mai ușor să împărțiți o astfel de cameră în zone funcționale (zonă de recreere, șemineu, zonă media, grup de luat masa) păstrând în același timp un sentiment de spațiu. 


Cel puțin jumătate din zonă trebuie lăsată liberă de mobilier - pentru mișcarea independentă a oamenilor. Proiectul de design al camerei de zi oferă lumină naturală de înaltă calitate. Chiar și cele mai reușite combinații de culori își vor pierde frumusețea dacă nu este suficientă lumina zilei. Prin urmare, se decide în prealabil unde și în ce cantitate să plasați ferestrele (a doua lumină, sticlă panoramică).

 Atunci când planificați un tip deschis pentru decorarea camerei centrale intr-un apartament cu 4 camere in Resita , o atenție deosebită oferă o conexiune stilistică cu camerele învecinate (intrare, sufragerie, bucătărie). Deci, spațiul comun este perceput ca unul și complet. Această soluție de proiectare va necesita un sistem de ventilație și evacuare adecvat. Se obișnuiește alocarea a cel puțin 5 metri pătrați pentru zona de luat masa. 

Diferențierea zonelor în funcție poate fi susținută vizual: prin schimbarea pardoselii, printr-un arc sau coloane, printr-un ghișeu de bare, finisarea tavanului. Acest lucru simplifică spațiul. Conform acestui principiu, camera de zi combinată a proiectului de amenajare  interiora  a unei case in Braila  moderne este decorată, în care elementul arhitectural (coloane pătrate) și mai multe etaje (scânduri și plăci) servesc drept mijloc de zonare.

 Pe de altă parte, este acum la modă atunci când bucătăria nu este atât de clar definită și este subliniată unitatea stilistică a zonelor - în elementele de mobilier, podea, culori, dispozitive de iluminat. În designul interior al unei mici case private, pereții albi și podelele de marmură gri deschis oferă un fundal excelent pentru finisaje din lemn și accente de negru contrastante. Sufragerie sufragerie Avantajul aranjamentului este posibilitatea de a lua masa cu întreaga familie la o masă mare  int-un living Modern  și apoi să vă mutați confortabil pe canapea și fotolii cele mai apropiate de șemineu / TV. 

Când plasați grupul de mese, este important să mențineți confortul, mobilierul nu trebuie să interfereze cu mișcarea liberă în cameră. Zona poate fi completată cu o comodă sau o vitrină pentru a menține tacâmurile și vesela la îndemână. Metode de diferențiere ușoare: instalați o canapea în zona de recreere cu spatele la grupul de mese; așezați o consolă decorativă joasă pe margine; pentru a așeza un covor mare în sufragerie, acesta va asambla vizual compoziția mobilierului de dormitor clasic de lux

 În designul interior al unei singure case, zonarea unei camere spațioase s-a făcut folosind o consolă elegantă din lemn de culoare închisă și covoare deschise, care se remarcă frumos pe fundalul parchetului întunecat.Cameră izolată Această opțiune este mai puțin frecventă. În acest caz, proiectarea camerei de zi a unei case de țară se concentrează pe obiectiv - organizarea unui loc pentru recreere comună, luând în considerare interesele tuturor membrilor familiei.

 Aceasta înseamnă că, pe lângă grupul central de canapele, aspectul include zone locale - pentru citit, relaxare lângă șemineu, ascultare de muzică. Fiecare site are propria sursă de lumină. În designul interior al unui living clasic cu pian, o cameră spațioasă este amenajată cu mobilier. Grupul de canapele ocupă cea mai mare parte a camerei, centrul simetriei sale este un perete cu televizor și șemineu. 

Colțurile compoziției mobilierului sunt accentuate de lămpile de masă, sursa principală fiind un candelabru de cristal. La final există o zonă de muzică cu un instrument și două fotolii magnifice. Finisajele bogate - boiserie maro închis, canapele albe și fotolii albastre, perdele de smarald - subliniază ideea de bază a luxului clasic. Proiectarea unui living modern într-o casă privată: caracteristici arhitecturale Prezența unor elemente precum ferestre panoramice, șemineu, scară, fereastră, ieșire pe terasă, pe de o parte complică proiectul, pe de altă parte îmbogățește mediul de locuit cu tehnici decorative. Proiecte de Design Interior .

A doua lumină Când proiectați o cabană de țară, este posibil să eliminați suprapunerea etajului al doilea deasupra sufrageriei - obțineți un spațiu mare, deschis și luminos, cu tavane înalte. Ferestrele panoramice fac din peisajul atractiv o parte a interiorului. În interior, este necesar să respectați principiul proporționalității: mobilierul și decorațiunile nu trebuie să arate mici pe fundalul pereților pe două niveluri și al deschiderilor ferestrelor.

 Un alt punct important este legat de viața confortabilă iarna: încălzirea ponderată (sistemele de convecție încorporate) vă permite să evitați pierderile de căldură cu o zonă vitrată mare .Un exemplu de cameră de zi cu a doua lumină este preluat din proiectul nostru de proiectare a unei case de țară din sat. Parcul Madison. Pereții bej deschis, ferestrele transparente cu perdele albe, inserțiile de marmură pe podea creează un volum coerent de lumină în care finisajul negru se remarcă efectiv Proiectarea unui living într-o casă cu șemineu este influențată de elemente structurale.





 Modelele mari și grele din cărămidă și coș de fum au nevoie de un tavan armat, așa că sunt instalate în principal la parter. La etajele superioare sunt utilizate biomodele încorporate sau ușoare. Locația portalului este luată în considerare la proiectarea și amenajarea:  Un șemineu montat pe perete este mai potrivit într-o cameră spațioasă, deoarece „mănâncă” aspectul. Încorporat economisește spațiu plasându-l în perete. În ambele cazuri, grupul central al canapelei sau o zonă de relaxare suplimentară este orientată astfel încât persoanele așezate să admire focul.

 Modelele unghiulare sunt foarte plăcute din punct de vedere estetic; joacă un rol de accent în proiectarea camerei de zi. Portalul insulei este o soluție actualizată pentru stilurile moderne, poate acționa ca o funcție de zonare. Designul armonios al camerei de zi într-o casă privată cu șemineu se potrivește cu pricepere în decorul vetrei în stilul camerei. În versiunea clasică, este piatră decorativă, marmură, stuc antic. Într-un sens modern - pardoseală cu lemn, metal, beton, plăci ceramice cu imitație de acoperiri naturale.

Să analizăm în practică modul în care sunt create diverse opțiuni pentru amenajarea unui apartament cu 2 camere in Bucuresti  Chiar și cel mai mic. De obicei, proiectantul oferă 2-3 opțiuni pentru amenajarea spațiilor. Cum arată, cum să cântărească avantajele și dezavantajele fiecăruia dintre ei, cum să alegeți cea mai bună opțiune. Este posibil să estimăm „cu ochiul” care este cel mai ieftin? Voi răspunde la aceste întrebări folosind un proiect real ca exemplu. 



 Intr-o casă de cărămidă sunt necesare reparații majore. Clienții, un cuplu căsătorit, nu sunt mulțumiți de aspect. Principalele puncte ale misiunii tehnice sunt un dormitor, o bucătărie mai confortabilă și mai spațioasă, o baie combinată. Cameră utilitară pentru nevoile gospodăriei și mașină de spălat. Dulap închis pe hol pentru îmbrăcăminte exterioară, un dulap mare în dormitoare  Moderne Italiane , un loc de muncă confortabil. 

Caracteristica principală a apartamentului este peretele principal care împarte întregul volum în două părți inegale. Camera rezultată este un dormitor în toate variantele posibile. Cum creați diferite machete? Din titlul capitolului este clar imediat ce este această opțiune. Se găsește întotdeauna la suprafață. Aspectul stabilit în proiect de amenajare casa la cheie . În plus față de un studiu precis de proiectare (reglementări igienico-sanitare, insolarea spațiilor), aduce cu sine inconvenientele casnice care anterior erau considerate de comoditate.

 În cazul nostru, acestea sunt: ​​o baie și toaletă înghesuite, un coridor îngust și o bucătărie mică. Trebuie să lucrăm la asta în prima versiune. Baia și toaleta pot fi combinate în aceleași limite. Vom obține o baie combinată de 4 mp. coridorul îngust din fața bucătăriei va beneficia puțin de faptul că ușa băii nu se potrivește acum. Pentru confortul de a lucra în bucătărie, am sugerat combinarea pervazului ferestrei cu blatul. Mobilier living Clasic Pret 

 Într-adevăr, pragul este situat sub blat, dar când înlocuiți ferestrele, puteți ridica pragul cu 15 centimetri, micșorați fereastra. Sistemele de stocare suplimentare vor fi plasate sub fereastră. La intrare există o cămară mică cu mașină de spălat și dulap, în dormitor un dulap mare pe colț. Avantajele acestei opțiuni: Valoarea minimă a aprobării va dura aceeași perioadă de timp, dar cu siguranță va fi convenită fără costuri speciale. Amenajare reușită și confortabilă a băii. Situație ușor îmbunătățită în bucătărie.

 Dezavantaje ale acestei opțiuni: bucătăria este încă foarte îngustă și nu găzduiește toate echipamentele necesare; nici măcar nu poți așeza un invitat la masă. Nu-mi plac coridoarele În această opțiune, trebuie să schimbi ceea ce nu-ți place în ceva care sigur va plăcea tuturor. În cazul nostru - pentru a înlocui un coridor incomod cu un coridor pătrat frumos și o bucătărie îngustă - o bucătărie spațioasă - o cameră de zi. Opțiunea ideală necesită sacrificiu. Aici am donat 1,5 metri pătrați. m fără acel mic living și 0,9 mp. m de o baie combinată.  amenajari interioare Bucuresti

 


Rezultatul a fost un spațiu suplimentar de depozitare în fostul hol (acum dormitorul), care a permis alinierea întregului dulap de-a lungul unui perete. Dormitorul a devenit mult mai spațios, puteți pune un birou mic acolo. Bucătăria a primit un bloc suplimentar de dulapuri, care va găzdui un frigider, cuptor, cuptor cu microunde și mult spațiu de depozitare. Blatul nu este mărit, dar acum este loc pentru o masă decentă. În baie, cada trebuie înlocuită cu un duș. Avantajele acestei opțiuni: totul este bine aici, cu excepția faptului că camera de zi a devenit o cameră de trecere. Este dificil să ne adaptăm la mentalitatea noastră.

 Dezavantajul acestei opțiuni este unul - necesitatea de a instala o sobă electrică în bucătărie și de a refuza gazul. Există o posibilitate tehnică, dar trebuie înțeles că reparația este amânată până la primirea tuturor autorizațiilor. Există un alt dezavantaj subiectiv: nu-mi place aspectul băii, o chiuvetă mică nu este convenabilă. Dar există și alte opțiuni. În această versiune, trebuie să parcurgi primele două, să încerci să scapi de dezavantaje și să nu ratezi avantajele.



 Aici, partițiile glisante sunt utilizate pentru zonarea spațiului. O partiție este între bucătărie și camera de zi, a doua este între camera de zi și coridor. În acest caz, combinarea unui living cu o bucătărie cu o sobă pe gaz devine posibilă și ușor de coordonat. Coridorul s-a scurtat. Baia a revenit la dimensiunea inițială, dar există acum o mașină de spălat. Cameră utilitară mare cu mezanin. În calitate de designer, sunt intrigat de posibilitatea de a folosi pereți de sticlă glisante în interior.

 Cu toate acestea, această plăcere nu este ieftină. Toate cele trei opțiuni necesită acord. Costul forței de muncă și al materialelor generale de construcție va fi cel mai mic în opțiunea nr. 1. Celelalte două opțiuni sunt comparabile ca preț. Cel mai lung timp pentru finalizarea tuturor lucrărilor este pentru opțiunea 2. Scrie-mi în comentarii ce argumente pro și contra vezi în ultimul aspect. 

.