2 ianuarie 2021

Unicitatea stilului australian reflectă stilul de viață australian incomparabil. Este posibil să „recreăm” în mod convingător Australia într-un apartament spațios, într-o cameră mare și, mai exact, într-o casă de țară! Design interior australian Această descriere a designului interior australian vă invită să vă aruncați în lumea spațiilor largi, să respirați viața de modă veche și oarecum grea și să simțiți cât de „acasă” Australia poate fi super modernă pentru continentul nostru! Amenajari Interioare Apartamente Bucuresti

 




 ORIGINELE STILULUI AUSTRALIAN 


Designerii din toată lumea, atunci când creează stilul australian în interiorul spațiilor, se bazează pe imaginile colorate ale vegetației, animalelor, spațiilor nisipoase inerente continentului. Luăm în considerare și dragostea australienilor pentru casele lor destul de mari, deoarece cu acest sentiment este posibil să transmitem spiritul, cultura și viața australiană în atmosfera casei! Blog amenajari Nikydecor

 Stil australian în design Designul australian, la fel ca multe alte stiluri de interior, a fost format sub influența vizitatorilor care au populat în mod activ Australia în secolul al XIX-lea și au făcut mari schimbări în stilul de design pur englezesc de atunci. Stilul distinct australian din interiorul și exteriorul caselor a început să vorbească despre sine la mijlocul secolului al XX-lea. 

 ELEMENTE CHEIE ALE PROIECTĂRII AUSTRALIANE 

Lasă-te fantezizat prin crearea unui stil australian cald acasă. Căldura și soarele ar trebui să curgă în tot, inclusiv în șederea maximă în casă datorită luminii naturale. Stil australian în design interior Crearea unei atmosfere australiene acasă este facilitată de: multe ferestre, terasă perdele de aer care vă permit să urmăriți apusul și alte vederi magnifice Uși de intrare din sticlă „condiționate” mobilier rustic din răchită pe verandă mobilier aspru, moștenit folosit în interiorul casei piesă prezentată mobilier de designer predominanță în decorarea sticlei, lemnului, cărămizii ghivece cu plante tolerante la secetă candelabre cu mai multe niveluri cu pandantive iritante și tintinante, cu detalii asimetrice, din cristal, sticlă, fier forjat sau porțelan. Amenajare Casa Clasica cu Etaj in Oradea

 Deși principalul decor al stilului australian este vederea panoramică de la ferestre, designul este format din detalii colorate și elemente care mărturisesc artele decorative locale. Este o multitudine de lucruri mici, caracteristice continentului australian, care împodobesc pereții, tavanele și podelele.

 CASA TA ÎN STIL AUSTRALIAN

 Este minunat dacă doriți să vă creați și să vă decorați casa în stil australian. Vă vom ajuta să vă încadrați frumos casa în peisajul zonei și să trăiți într-un stil australian în integritate și unitate cu natura! Stil australian în design interior Semne ale unei case australiene: construcția casei este un design simplu, cu multe ferestre mari, cu o terasă mare deschisă în ciuda deschiderii australiene, interiorul rămâne intim scaune balansoare din răchită, o masă pe un picior, ghivece cu flori sunt amplasate confortabil pe terasa din fața ușilor de intrare din sticlă există bănci din lemn și șezlonguri simple în curte în spatele casei se află un șopron discret și un garaj de-a lungul peretelui unei camere de utilitate mici, ghivece cu plante suculente sunt instalate într-o riglă ghivece cu plante care trăiesc bine în sol uscat sunt așezate în toată grădina în mijlocul grădinii există un loc modest pentru odihnă cu o mică bancă o sufragerie pentru adunări de familie a fost realizată sub un baldachin mare, care poate fi decorat cu scoici agățate pe panglici Stil australian în design interior.


 STIL AUSTRALIAN ÎN INTERIOR 

Să dezvăluim originalitatea designului interior australian. Contrastele sunt caracteristice aspectului interior al unei camere de tip australian: o cameră de zi imensă și camere compacte adiacente, spațiile luminoase sunt în armonie cu zonele întunecate, betonul laconic este combinat cu materiale texturate, mobilierul antic dur coexistă cu un model de designer creat într-un singur exemplar. australian-style-in-interior-design-9 Într-un interior în stil australian, fiecare piesă de decor sau mobilier trebuie să arate neașteptată și neconvențională, dar în același timp atentă și adecvată.  Mobilier Living Modern

Casa nu are dulapurile obișnuite, deși există biblioteci, rafturi decorative și tobogane pentru vase. Pentru a se potrivi cu exactitate stilului australian din interiorul bucătăriei, trebuie să cumpărați un frigider foarte mare, în care toate sertarele și cutiile pentru alimente trebuie să fie etichetate și semnate cu atenție. 


 Pentru lucrurile din interiorul stilului englezesc, ar trebui prevăzută o cameră separată în partea din spate a casei. Acestea sunt dressing-uri și încăperi de depozitare spațioase, ceea ce înseamnă menținerea unei comenzi impecabile și, din nou, în mod ideal, dulapurile sunt semnate pentru o orientare ușoară.
 Trebuie amintit că, dacă un spațiu este recreat în stil australian, atunci este considerat în unitate cu natura înconjurătoare.


31 decembrie 2020

Arcul este un element arhitectural iubit încă de pe vremea Romei Antice. Au fost atât de populare în anii 1990 încât au devenit aproape sinonime cu prostul gust. În 2020, fiecare al doilea proiect de design european a dobândit din nou acest decor, iar arcadele au revenit triumfător la numărul tendințelor interioare la modă in materie de amenajari interioare apartamente. Acest articol vă va spune în detaliu unde să instalați, cum să alegeți și să aranjați o deschidere arcuită astfel încât să devină o parte elegantă și funcțională a casei și nu un element de „anti-design”.




 Sunt arcadele o tendință de modă sau salut din anii 1990? Arcul este inițial un element arhitectural. Prin urmare, apariția ei în locuință trebuie să fie justificată. Nu ar trebui să faceți o deschidere arcuită doar din plictiseală, fără a lua în considerare rolul său în designul general și fără a-l compara cu proporțiile camerei. Din cauza nerespectării acestor reguli, arcurile populare din anii 1990 arată acum ridicol. Design Interior Casa Clasica Turda

 În ceea ce privește funcționalitatea, stilul, forma și dimensiunea, acestea se potrivesc rar camerelor în care trebuiau să fie un exemplu de design original și lux. În același timp, arcadele din interiorul clasic vechi încă arată armonios și atractiv. Interior modern, cu o deschidere arcuită În 2019-2020, arcurile s-au întors triumfător la proiectele unor designeri de renume mondial, dar au suferit o serie de modificări semnificative. 

Pentru ca ușa arcuită să arate elegant și să decoreze într-adevăr camera, ar trebui să vă ghidați după fotografii ale interioarelor actuale și nu după moda anilor 1990. Arce topice ar trebui să fie: - îngust și alungit în sus; - cât mai laconic posibil, fără platouri masive și decor; - luminos. Designerii le evidențiază cu îndrăzneală cu culoare, pictând capetele și o parte a peretelui din jurul arcului în nuanțe contrastante; - o arcadă nu numai pentru deschideri, ci și pentru decorarea pereților, fațadelor de mobilier, cabine de duș etc.

 Imitația arcurilor din bucătărie Tipuri și dimensiuni de arcade Arcul va fi adecvat în aproape orice cameră din casă, va ajuta la îmbunătățirea proporțională a camerei în cazul în care camera are tavanele prea înalte sau prea joase, în plus, arcul aduce un sentiment de solemnitate în interior. Nu este necesar să vă limitați alegerea la suprapunerea clasică curbată a deschiderii sau la noutățile la modă. Amenajari Interioare Apartament 

În prezent, puteți găsi alte variante: semicircular, arc persan, „potcoavă”, lancetă, arc Tudor, Renaștere. Principalul lucru de reținut este că designul ales trebuie să se potrivească cu restul încăperii în scară și stil. Soiuri de arcade Opțiuni interesante pentru arcade și deschideri în interior: - un portal dreptunghiular este potrivit pentru orice stil de cameră, versatil și ușor de proiectat; - arc britanic sau modern.

 Bolta superioară nu este atât de clar rotunjită ca în versiunea clasică, de aceea este potrivită pentru apartamentele moderne cu înălțimea tavanului de 2,7 m; - Arc slav sau romantic. Vârful arcului este paralel cu podeaua, iar colțurile sunt rotunjite lin; - un trapez cu colțuri ascuțite fără rotunjire. Se poate încadra organic în proiectarea unei creșe sau a unei mansarde; - elipsă sau arc turcesc. Poze Amenajari Interioare Case

Colțurile nu sunt rotunjite, astfel încât arcul poate fi utilizat cu sau fără coloane. Este potrivit pentru separarea vizuală a zonelor funcționale, de exemplu, între bucătărie și camera de zi; - semi-arc. Asimetric, raza arcului rămâne la discreția dvs. și oferă loc imaginației; - Arc gotic cu capăt ascuțit. Potrivit pentru interioare cu consiliere detalii istorice; - Arcul thailandez. O parte este de obicei un unghi drept, iar cealaltă jumătate este un cerc. 

Opțiune pentru camere cu o suprafață mare. Iluzia unui arc poate fi creată fără reamenajare. O acoperire semicirculară sau un model deasupra ușii îl va face vizual mai înalt și de la distanță va părea a fi un arc cu drepturi depline. Această tehnică simplă și relevantă poate fi folosită și pentru decorarea ferestrelor. Important: pentru a decora interiorul, nu este necesar să creați un arc real, puteți crea o imitație a acestuia, de exemplu, din gips-carton. Mobilier Living de Lux

Cu ajutorul unor astfel de arcuri false, puteți evidenția orice element al interiorului, de exemplu, o pictură, o figurină sau un raft întreg. Punct subtil: alegerea unei arcade pentru stilul interiorului Deschiderea arcuită nu se va potrivi în fiecare interior. Există stiluri în care arată organic, dar pentru unii este contraindicat. În mod tradițional, arcurile sunt însoțitoare ale esteticii clasice. Stilurile mediteraneene, orientale, coloniale și toate țările sunt favorizate de ele. 


Cu toate acestea, toate aceste arcade vor diferi semnificativ ca formă și finisaj. Un arc rotunjit cu coloane și capiteluri va fi organic într-o casă cu mobilier neoclasic, dar prea pretențioasă pentru țară și străină de stilul marocan. În interiorul cu elemente orientale și etnice, forma și decorul arcului ar trebui să fie adecvate.

 Arcați într-un dormitor clasic Important: arcul, clasic ca design și proporții, este potrivit pentru încăperile cu înălțimea tavanului de cel puțin 3 m. În stilul high-tech, arcurile nu sunt prea potrivite, dar se încadrează ușor în interiorul scandinav. Este suficient să calculați proporțiile armonioase pentru camera dvs. și să nu exagerați cu decorarea. Arc într-un interior scandinav Important: arcuri alungite la modă.

Peretele este pânza perfectă pentru a întruchipa impulsurile creative. Puteți pur și simplu lipi pe tapet sau aplicați vopsea, dar acestea sunt soluții prea banale. Vă vom spune cum să decorați un perete într-o cameră, astfel încât să obțineți un design exclusivist, atractiv și la modă.Cum să decorați un perete: factori pentru alegerea unui decor Înainte de a vă întreba cum puteți decora un perete, este important să vă decideți asupra stilului interiorului. Dacă pur și simplu urmează să decorați o cameră, aveți toate cărțile în mâini - există șansa de a construi o direcție pentru decorul ales. Design Interior Online Preturi




 Dacă reparația a fost deja făcută și direcția a fost aleasă, trebuie să vă concentrați asupra designului camerei de zi. Disonanța direcției și a decorului este un semn al prostului gust. Dar elementele selectate corect vă vor accentua imaginația bogată și simțul subtil al stilului. Este important să vă uitați cu atenție la opțiunile de proiectare bazate pe scopul camerei. Există o mulțime de hacks și subtilități de viață pentru decorul fiecărei camere. Pentru comparație, vă propunem să vă familiarizați cu idei pentru transformarea pereților din baie. Un alt factor de alegere este bugetul. 


Dacă sunt disponibile fonduri, puteți achiziționa piese de designer pentru a vă decora camera de zi. Cu toate acestea, chiar și cu un buget limitat, există o mulțime de opțiuni de decor, deoarece aparatele interesante sunt ușor de creat sau implică copiii în afaceri.Există modificări foarte interesante ale tapetului - „sub copac”, „sub piatră”. Arată atât de impresionant, încât se pare că peretele ar fi cu adevărat acoperit cu materiale naturale. 

 De asemenea, puteți juca cu o combinație de tonuri diferite. Tapetul de diferite culori dintr-o singură cameră este o tendință de modă, așa că nimeni nu îți va reproșa lipsa de gust. Dar combinarea diferitelor tipuri de tapet, de exemplu, lichid cu hârtie, este destul de dificilă, deci este mai bine să vă concentrați asupra unui singur lucru.Cum să decorați un perete central într-o cameră de zi: decor vechi de perete Cu tencuiala decorativă, tapet special sau vopsea, puteți crea un design "vechi perete". Acest design arată foarte natural și frumos. Cel mai simplu mod de a obține efectul dorit este cu vopseaua. Puteți aplica compoziția pe suprafață cu instrumente de diferite texturi, folosiți bureți și pânză. Designerii folosesc adesea amestecuri speciale pentru a favoriza crăparea stratului de vopsea uscată. Amenajare casa Moderna Bucuresti

 Dacă vă gândiți deja cum să decorați peretele cu vopsele într-un stil similar, rețineți că decorul nu se încadrează în fiecare interior. Este ideal să utilizați această metodă de design în stilul retro.Opțiuni de decor pentru diferite stiluri de interior Fiecare direcție interioară are propriile caracteristici și canoane. Înainte de a decora peretele din sufragerie, este important să evaluați stilul și să înțelegeți ce elemente decorative sunt cele mai utilizate. 

 Clasic Caracteristici: pretențiositatea formelor, lux, eleganță. În decor, puteți folosi tonuri discrete, modele sculptate, țesături naturale. Pentru decorarea pereților, sunt potrivite picturile, modelarea stucului, plantele de interior, rafturile pentru cărți, tapetul cu elemente de aurire. Neoclasic Dacă vă întrebați cum să decorați un perete gol în stil neoclasic, atunci culorile deschise, formele moi, laconicismul, șicul rafinat vă sunt aproape. Panourile, ramele foto, panourile, mulajele decorative sunt ideale pentru proiectare în această direcție.

 Minimalism Caracteristicile importante care sunt importante de luat în considerare la proiectare sunt un minim de detalii în interior și combinația corectă de culori. Puteți decora pereții cu vopsea pe bază de apă sau afișe moderne. Pentru un design perfect, sunt suficiente 3-4 elemente. High Tech Un alt stil în care domnește concizia. Panouri de perete, picturi cu elemente geometrice, aplicații pot fi folosite ca decor. O altă opțiune de design este pictarea într-o singură culoare. Tonuri optime: gri, maro, verde deschis, bej. Țară Există o mulțime de opțiuni de design pentru acest stil folosind materiale naturale. Casa cu etaj amenajata in stil Clasic in Buzau

Cum să decorați un perete gratuit în sufragerie: tapet foto, tapet cu imprimeuri florale și vegetale, compoziții din plante uscate. scandinav Unul dintre cele mai controversate stiluri interioare implică decorul cu imagini de fundal foto, rafturi, meșteșuguri din hârtie groasă, metal, sticlă. Cu cât designul este mai neobișnuit, cu atât interiorul este mai organic. Combinațiile de ton alb și nuanțe suculente strălucitoare arată cel mai bine în această direcție.

Dacă doriți să decorați un apartament sau o casă în stil scandinav, acordați atenție materialelor naturale - acestea vor ajuta la crearea anturajului necesar. Modern Cea mai populară tendință art nouveau deschide granițele pentru ideile dvs. de design. Nu acordați preferință decorului atrăgător - acestui stil „nu-i plac” soluțiile pretențioase. Cum să decorați pereții într-un apartament cu un design modern? Rame foto, panouri, fotografii, imagini abstracte. Provence Farmecul și ușurința stilului francez implică un decor la perete la fel de delicat. Puteți cumpăra fotomurale cu imprimeuri florale, puteți atârna poze romantice ale iubitorilor, panorame ale orașelor sau Turnul Eiffel. 

Imaginile de fundal obișnuite la scară pudră cu modele discrete mici vor arăta, de asemenea, organice. Etno Cum să decorați pereții este una dintre primele întrebări care vă vin în minte atunci când decorați o casă de țară. Proiectanții recomandă utilizarea de materiale naturale pentru decorare, de exemplu, lemn sau piatră. Dacă doriți ceva mai extravagant, puteți decora peretele cu tencuială pictată manual sau colorată. Loft Pereții de cărămidă se vor potrivi uimitor în acest stil. Nu este necesar să decorați toate suprafețele - este suficient un accent. 

Pentru ca atunci când implementați ideea să nu existe dificultăți, citiți articolul despre pereții de cărămidă din interior. Cum să decorați pereții într-o cameră cu accesorii: cele mai bune idei Farfurii decorative Plăcile decorative vor face o compoziție uimitoare unică. Pentru decor, puteți folosi vase pictate manual, cumpăra cele de designer sau atârna accesorii aduse din vacanță. Opțional - placa de perete Baffi a lui Piero Fornasetti și alte produse din această colecție.Ceas Dacă vă întrebați cum să decorați peretele din hol, puteți folosi un ceas. Acest accesoriu nu trebuie utilizat pentru sincronizare. Este o idee minunată să decorați cu ceasuri exclusive. Arhitect Interior Sector 1 Pret

 Nu uitați - modelele vechi și clasice coexistă fără succes cu cele moderne. Este mai bine dacă accesoriile sunt în același stil. Un exemplu izbitor este modelul Kolli, care va arăta uimitor în diferite stiluri.Oglinzi Oglinzile au fost considerate mult timp un portal către lumea misticismului și a spațiilor necunoscute. Cu toate acestea, designerii gândesc mai simplu - acesta este un atribut potrivit pentru decorarea apartamentelor. Măresc vizual spațiul camerei, atrag privirea și arată neobișnuit. Întrebarea care vă este adresată este cum să decorați peretele din sufragerie cu propriile mâini? Oglinzile rafinate în rame cretate sunt tovarăși ideali. 

Există mai multe opțiuni interesante în catalog: modelul Bellagio Gold în formă de soare, Nona uimitor de decorată pentru iubitorii de stil clasic, oglinda originală Ananas și multe alte accesorii de designer.Rame goale Nici nu știi cu ce altceva poți decora peretele din hol! Ramele foto goale sunt utile. Și nu este deloc necesar să introduceți imagini acolo - accesoriul va servi ca o unitate independentă de decor. Exemple de design și opțiuni pentru localizarea produselor sunt prezentate în fotografie. Și pentru inspirație, vă sugerăm să căutați un lucru mic potrivit . Dacă sunteți pentru extravaganță și originalitate, puteți decora un perete mare cu pălării. 

O varietate de pălării cu boruri largi va face. Într-un astfel de decor nu există reguli stricte pentru respectarea stilului - principalul lucru este că articolele sunt combinate organic între ele. Pălării pe perete în sufragerie Panouri de perete Un design ca acesta este minunat dacă nu știi cum să decorezi un perete înfricoșător și defect. Panourile pot fi montate pe suprafețe netencuite și netratate - sunt montate pe o bază din lemn sau metal. O astfel de placare este la modă de câțiva ani și nu renunță la pozițiile sale în lumea designului. Fete de masa restaurant

Dacă alegeți acest tip de decor, citiți articolul despre utilizarea panourilor decorative. Panouri de perete pentru decorarea pereților Idee! Puteți face un panou din tapetul original. Este suficient să tăiați o bucată de dimensiunea dorită și să o așezați într-o baghetă. Rafturi cu cărți Dacă aveți o mulțime de cărți, opțiunea de design se sugerează singură. Puteți alege rafturi frumoase, le puteți monta pe un perete gol și puteți seta volumul cu grijă. Dacă distribuiți cărți după mărime sau culoare de legătură, obțineți un ansamblu decorativ interesant. Rafturi cu cărți în interiorul camerei de zi Rafturi cu cărți pe un perete îngust Tranşee Lămpile frumoase concurează cu alte tipuri de decor. 

Vă sugerăm cum să decorați peretele unui aplice: atârnați mai multe produse de același tip într-o manieră haotică, creați forme din ele sau utilizați unul, dar foarte original. A treia opțiune se potrivește cu designul fotografiilor, picturilor, rafturilor. Aplice pentru decorarea pereților în sufragerie Aplice pentru decorarea pereților ușori din sufragerie  Un album foto pe perete este o soluție uimitoare pentru cei care doresc să se bucure în mod constant de fotografii memorabile din viață. Există mai multe moduri de a decora peretele cu imagini: puneți imagini în rame, agățați-le cu șnururi sau lipiți-le direct la suprafață. 

 Fotografii de decor Design de perete cu imagini pe agrafe Picturi Din cele mai vechi timpuri, oamenii au decorat pereții din sufragerie cu picturi. Și acum posibilitățile sunt și mai mari - au apărut în vânzare picturi modulare fermecătoare în diferite stiluri. Clasicii nu sunt, de asemenea, inferiori pozițiilor lor - imaginile naturii, mării, navelor, oamenii sunt încă la modă. Design de perete cu picturi în stil modern Picturi de decor de perete cu nave Capete decorative de animale Această opțiune de decor este ideală pentru o cameră în stil Provence. Nu vă fie teamă că capul animalului din interior nu va arăta din loc. Uită-te la capul de antilopă decorativ sau la rășina Corza White. 

 Decor de perete în camera de zi cu plante Decorul camerei de zi cu plante de interior Ghirlande Acesta este mai mult un mod sezonier de a decora un perete solid, cu toate acestea, puteți plasa lumini intermitente distractive doar după bunul plac. Acest design arată îndrăzneț, elegant și discret. Singura regulă este că pentru un decor permanent, este mai bine să folosiți o ghirlandă cu o lumină mai calmă și mai moale. Decor de perete în camera de zi cu ghirlande Decorăm un perete gol cu ​​propriile mâini: cum să creăm un decor din lucruri mici improvizate Probabil ați auzit de mai multe ori zicala că cel mai scump cadou este făcut manual. 



Acest lucru poate fi aplicat și designului - este ușor să creați un decor unic din banalele bănuțe care sunt la îndemână. Principalul lucru este să abordăm problema cu suflet și imaginație. Meşteşuguri Puteți construi ceva din hârtie, țesătură, carton, lemn sau chiar flori uscate. Compozițiile fanteziste sunt ușor de atașat cu bandă dublă, ace și fire. De asemenea, puteți decora peretele cu stele strălucitoare - această soluție va fi cu siguranță apreciată de copii. 

 Decor perete cu carton și meșteșuguri din lemn Idee! Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni despre cum să decorați un perete mare în sufragerie într-un mod original, așezați acolo arborele genealogic al familiei. Va fi simbolic, neobișnuit și elegant. Pictura de designer Dacă nu știi cum să decorezi un perete alb în sufrageria ta, ia în considerare o pictură murală de designer. Desenele și modelele sunt un element de design independent, deci nu trebuie combinate cu alte obiecte decorative. Cel mai simplu mod este să pictezi cu vopsele acrilice spray. 

Website: Nobili Design 

29 decembrie 2020

Majoritatea interioarelor moderne sunt proiectate având în vedere principiile de zonare. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul unui dormitor minimalist, unde ideea se bazează pe utilizarea camerei în scopul propus, fără a o supraîncărca cu piese de mobilier inutile. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci este mai bine să nu folosiți partiții sau ecrane pentru a delimita zonele, astfel încât să nu tăiați spațiul. Combinația dintre diverse materiale de finisare este, de asemenea, inadecvată. Design Interior Locuinta




 Prin urmare, singura opțiune pentru separarea zonelor este alegerea și dispunerea corectă a mobilierului.Piesa centrală a oricărui dormitor este patul. În minimalism, cel mai popular pat este un design simplificat - fără tăblie și picioare ascunse. Poate fi pus pe un podium special sau invers, să se înece în podium, nivelându-l cu nivelul podelei. Cu toate acestea, cea mai originală soluție este un pat „suspendat” în aer. Indiferent de opțiunea aleasă, noptiere cu lampă sunt așezate pe laterale.Toate mobilierele din dormitor sunt stricte, fără decor și înfrumusețare. Arhitect Interior Sector 6 Bucureti 

Iluminarea diferitelor piese de mobilier pare interesantă. Lumina difuză moale poate adăuga mister în cameră, compensând lipsa de decor. Nu ar trebui să existe o mulțime de mobilier, este nevoie doar de unul care va fi folosit în scopul propus. Un dulap încorporat mare cu inserții de oglinzi sau sticlă pe fațade este potrivit pentru depozitarea lucrurilor. În loc de numeroase rafturi și rafturi, sunt permise rafturi compacte la capul patului.

Dacă dormitorul va fi folosit ca studio, merită să achiziționați un birou spațios cu sertare și dulapuri care să poată găzdui hârtii și instrumente de lucru. Cea mai convenabilă opțiune este o masă convertibilă care poate ascunde cu ușurință un computer cu o unitate de sistem atunci când nu sunt necesare. Deci, în timpul liber suprafața mesei va fi absolut curată, ceea ce corespunde ideii de minimalism.Prin același principiu, sunt selectate alte piese de mobilier din dormitor - o masă de toaletă sau o comodă. Casa Stil Ecletic in Bistrita

 În funcție de designul camerei, este selectată o nuanță pentru mobilier - totul ar trebui combinat armonios unul cu celălalt.Iluminat și decor în dormitor Un dormitor minimalist este întotdeauna plin de multă lumină. Dar acest efect se realizează fără candelabrul obișnuit din centrul camerei. Cea mai bună opțiune pentru crearea unei lumini puternice este utilizarea spoturilor încorporate în tavan. 

Cu ajutorul luminii, puteți evidenția și zonele funcționale din cameră, folosind veioze sau aplice de perete pentru zona de dormit sau evidențiind separat zona de depozitare și zona de lectură. Este important să alegeți corpuri de iluminat simple, cu culori neutre și modele geometrice stricte.Un semn distinctiv al stilului minimalismului sunt ferestrele uriașe care oferă lumină naturală puternică. Amenajari Interioare Sinaia Preturi

Dar, deoarece acest lucru nu este întotdeauna posibil în viața reală, este important să nu atârnați perdele pe ferestre pentru a nu interfera cu lumina soarelui de la intrarea în casă.Există puține accente textile în interior, în stilul minimalismului - sunt potrivite doar lenjeria de pat și o cuvertură de pat care acoperă patul. Mai mult, toate materialele textile sunt de croială simplă, fără draperii și decorațiuni.

 De exemplu, cuverturi de pat simple, fără decorațiuni și modele. Nu există perdele sau perdele grele pe ferestre - doar jaluzele sau nuanțe romane potrivite cu designul general. Dacă nu vă puteți lipsi de perdele, atunci sunt luate numai țesături ușoare, monocromatice, translucide, cu o textură netedă.Decorând dormitorul într-un stil minimalist, există dorința de a ieși din cadre stricte și de a respira viață în interior. 

Prin urmare, nu trebuie să abandonați complet utilizarea accesoriilor. Este important să respectați corect proporțiile în alegerea decorului. Nu sunt utilizate decorațiuni pentru pereți, dar sunt acceptabile câteva obiecte, de exemplu, un ceas de perete cu un design strict sau o imagine care se potrivește stilului. Mai multe plante vii de interior vor oferi camerei un aer casnic.

28 decembrie 2020

Camera de zi este una dintre cele mai aglomerate părți ale casei, motiv pentru care toată lumea dorește ca designul interior al camerei de zi să arate cât mai scump posibil. Noi, de la Nobili Design cu o echipă de designeri de interior profesioniști, vă vom îndruma către cele mai bune și mai accesibile resurse de amenajare și amenajare a locuințelor pentru a vă pune la dispoziție camera de zi rapid. Amenajare Living cu Mobilier de Lux Chanel



Proiectarea unei camere de zi la un preț accesibil poate fi deosebit de dificilă, dar nu pentru echipa noastră de profesioniști. Cu alte cuvinte, există mai multe modalități dovedite de a vă asigura că nu cheltuiți mulți bani pe ea. Pentru a revitaliza casa ta, a o face mai luminoasă, mai modernă și mai creativă, poți comanda designul interior al camerei de zi și al altor camere. Folosind serviciile unui designer de interior care, folosind cunoștințele și experiența sa, va transforma un design static într-unul dinamic și interesant. Placerea de a lucra cu experti amenajari interioare

Un living aglomerat arată simplu, în timp ce un design de interior elaborat al camerei arată elegant. Vom lucra cu dvs. pentru a reduce accesoriile de pe rafturile de cărți, mese și alte suprafețe la câteva articole preferate pentru un aspect mai scump. Dacă nu doriți să vă despărțiți de colecțiile dvs., vă puteți păstra accesoriile preferate și puteți schimba lucrurile, de exemplu, în funcție de sezon, va fi foarte interesant și va arăta mereu nou.


Nu trebuie să folosiți florarii în fiecare zi pentru a vă face camera de zi să arate șic. Un buchet artificial bine ales va adăuga rafinament spațiului dvs. și va crea o atmosferă caldă și primitoare. Vom împrăștia mai multe compoziții mici, fiecare cu un tip de tulpină sau floare, în toată camera, pentru a crea un efect înălțat.Cunoaștem magazine și firme destul de interesante, care sunt excelente pentru a găsi iluminatul potrivit pentru portofelul dvs. Vom potrivi baza lămpii care vă place și vom actualiza abajurul standard pentru a face lampa una exclusivă. fete de masa impermeabile 

Această schimbare simplă va face ca orice cameră de zi să arate unică.Folosirea uneia sau a două din aceleași texturi într-o cameră de zi este un mod sigur de a face un spațiu plat și plictisitor. În schimb, vom amesteca diferite texturi în tapițeria dvs., vom arunca perne, cuverturi de pat și draperii pentru a crea un aspect mai dinamic și respectabil. Și pentru un aspect mai voluminos, folosim perne de diferite dimensiuni

.Dacă casa ta nu este dotată cu tavane înalte și ferestre largi, la fel ca unele case scumpe, putem aplica un truc vizual prin agățarea draperiilor și accesoriilor cât mai aproape de tavan. Acest lucru va atrage atenția asupra vârfului și va face camera de zi să pară mult mai înaltă decât este cu adevărat.Pânzele la scară largă, indiferent dacă sunt imprimate sau originale, adaugă în mod magic un aspect de designer oricărui interior.apartament bucuresti 


 Chiar dacă acestea nu sunt valori artistice, ci reproduceri sau fotografii, aceasta este o opțiune excelentă pentru scopurile noastre. Vom selecta pânze de 90x60 cm sau mai mari pentru a face cea mai bună impresie. Le vom agăța de perete sau le vom așeza pe un suport pentru o atmosferă mai relaxată la alegere.


Dacă doriți ca camera dvs. de zi să arate perfect, să răspundă gusturilor și nevoilor dvs. și să fie un loc de întâlnire pentru întreaga familie, ar trebui să comandați un proiect de design de cameră de zi în studioul Nobili Design  ai cărui specialiști pot satisface chiar și cel mai exigent client. Cele mai moderne tehnologii sunt utilizate în crearea designului, care sunt aplicate inteligent în spațiul dvs. pentru a-l face nu numai elegant, ci și confortabil, confortabil, practic.


.