23 februarie 2021

Un dormitor modern cu un design ușor, ultra-elegant și pur și simplu foarte frumos, plin de spațiu și seninătate. Designerii de interior au optat pentru o paletă neutră, de culoare gri cafea, cu accente adăugate de albastru de cuarț. Drept urmare, camera sa dovedit a fi foarte confortabilă, dar cu atmosfera de locuințe urbane stricte. Datorită adăugării logiei, aici s-a format o zonă de studiu cu o masă și un computer.



 Fotoliul de design pe roți se potrivește perfect cu alte mobilier și este tapițat în aceeași țesătură ca și perdelele cu perne decorative. Dormitorul aparține unui adolescent, așa că designerii au decis să pună și un otoman aici. Pentru a crea un pasaj arcuit între dormitor și logie, radiatorul de încălzire a fost mutat pe perete. Amenajare dormitor clasic realizat de Nobili Interior Design 


În același timp, dimensiunea sa este mărită pentru a încălzi camera, care a devenit mai spațioasă după o astfel de reamenajare. Vis-a-vis de birou se află o mică canapea extensibilă, cu o cușetă pentru oaspeți. Sistemul de stocare merită și mai multă atenție. Spațios, dar în același timp atât de elegant și de subțire, vă permite să plasați toate lucrurile proprietarului camerei. 

Apropo, designerii au ales pentru acest dormitor o canapea pliabilă neobișnuită și un candelabru Art Deco, care se potrivesc perfect în acest interior modern, cu o notă de lux. Baia inspirată este decorată în două tipuri de marmură albă. Una are vene lungi și înguste, cealaltă are un model ușor neclar și mai abstract. Blatul este, de asemenea, decorat în marmură și are chiuvete integrate în același material. 

Acordați atenție simetriei și iluminării subțiri a oglinzilor. În băi, în bucătărie și în sufragerie - unde podeaua este decorată cu gresie porțelanată, în acest proiect a fost instalată încălzirea prin pardoseală, oferind proprietarilor de apartamente confort maxim în sezonul rece. Această baie cu interior bej și alb este situată lângă intrarea în apartament și are o ieșire directă pe hol. Este folosit și de fiul proprietarilor, al cărui dormitor este situat în apropiere. În zona nișei de duș, podeaua din această baie este realizată din lemn natural în stil SPA.

 Aroma de pin, încălzită cu aburi, se răspândește în cameră cu fiecare duș fierbinte. Holul are o oglindă mare și un dulap lung cu o bancă încorporată. În apropiere se află o baie de oaspeți cu duș. Vă rugăm să rețineți că de pe hol vă aflați imediat în camera de zi, dar dormitoarele sunt cât mai departe de hol. Mobilier Living Clasic de la Mobila Italia Nobili Design 

Chiar și cel de lângă el pare a fi „ascuns” în spatele băii de oaspeți și a dulapului încorporat pentru a asigura o izolare fonică de înaltă calitate a ambelor camere. Pe hol, designul podelei este ciocolată și marmură albă cu accente aurii. Designul peretelui este completat de muluri înalte, cornișe și borduri. O pictură peisagistică atârnă aici, iar ușile interioare sunt realizate în același stil ca toate mobilierele încorporate din camere. 


 Vestiarul este situat lângă dormitorul cu ciocolată. Veți fi surprins cât de profesional este gândit. Există compartimente pentru încălțăminte, genți, lenjerie de corp, trei șine mari, comodă și multe rafturi. Fiecare compartiment are iluminare independentă, cu o nuanță plăcută de aur. Iar modulele superioare sunt concepute pentru depozitare sezonieră, perne, cutii și coșuri.

Surse de inspiratie ; Website

.