26 decembrie 2020

Aceasta este, de asemenea, o oportunitate de a „evada” din metropola apăsătoare, de a vă îngriji sănătatea. Eco-camera este cât mai ușoară și luminoasă posibil, cu ferestre mari și o predominanță a albului în decor. Se diluează cu diferite nuanțe de verde, albastru, maro, nisip. Culorile prea pestrițe și întunecate sunt interzise.Principalul material este lemnul natural. Puteți amesteca diferite tonuri lemnoase, dar evitați contrastul. Imitația lemnului brut este încă la modă. Arhitect Interior Sector 3 Bucuresti 




 Scaune balansoare din răchită și canapele, otomane din piele naturală se vor potrivi bine în interior. Principalul lucru este evitarea obiectelor din metal și plastic. Pereții din dormitorul ecologic sunt tratați cu tencuială decorativă, lipită cu tapet non-sintetic, uneori o zonă este așezată cu piatră. Soluția ideală pentru pardoseli este pluta și un covor natural. Lenjerie de pat - numai lenjerie, bumbac sau mătase.

De asemenea, ar trebui evitată iluminarea artificială rece; lumina ar trebui să fie ușor galbenă pentru a semăna cu razele soarelui. Imaginile de fundal foto și peisajele pitorești, vița de vie, panourile din ratan, tot felul de plante sunt utile ca decor. Stil mediteranean în interiorul dormitorului Combinați tradițiile Greciei, Turciei, Italiei, Spaniei și Franței, asociate soarelui, căldurii și stării de fericire, relaxare completă. Există mai multe tipuri de scheme de culori care sunt asociate cu apartenența la o anumită țară. Design amenajari Interioare 

De exemplu, un dormitor „grecesc” - alb, smarald, turcoaz sau albastru deschis, albastru. Este răcoritor ca marea. Italiană - însorită, sufocantă. Pentru decorarea sa se utilizează ocru, teracotă, aur și măslin, accentele sunt setate cu ajutorul maro închis, albastru, portocaliu, galben și verde. Stilul mediteranean gravitează și asupra materialelor naturale: tencuială decorativă, mozaic, plăci ceramice, piatră, lemn. Este foarte important ca camera să fie spațioasă.


 Pentru aceasta, tavanul este realizat sub forma unei cupole, ferestrele și ușile sunt decorate cu arcade mici care curg. Puteți adăuga metri pătrați lipsă dacă combinați o cameră cu o logie sau balcon.Se creează o varietate de stil rustic, atmosfera unei provincii franceze măsurate și calme. Un astfel de interior nu poate fi imaginat fără motive florale, mobilier ușor confortabil, textile colorate, imprimeuri de lavandă, articole de decor realizate manual. 


Este potrivit pentru adulți și copii, în special reprezentanți ai frumoasei jumătăți a umanității. Pentru bărbați, această direcție stilistică pare prea romantică și „ajurată”.Nu există culori vii în dormitorul în stil Provence. Aici bej, alb și crem sunt combinate cu flori de acvamarin, albastru deschis, lavandă, lămâie și iarbă palidă. Pe podea veți vedea plăci ceramice sau plăci din lemn masiv, pe pereți - panouri din lemn sau tapet de hârtie. Ușile, ferestrele și mobilierul sunt îmbătrânite artificial. Proiecte de Amenajari Interioare 

 Camera este plină de fotolii din răchită, sifoniere de epocă, un dulap ponosit, un pat și scaune din fier forjat și o măsuță de cafea. Pot fi decorate cu sculptură, aurire, pictură. De la accesorii, acordă preferință ghivecelor cu plantele tale preferate de casă, șervețele frumoase, tablouri cu câmpuri de lavandă, figurine din ceramicăEste luxos și în același timp liniștitor. Designul poate fi dominat de nuanțe bogate de roșu, violet, auriu și albastru regal, sau tonuri calme precum fildeș, lapte, teracotă, bej. 

Pentru decor, se alege vopseaua și tencuiala, covoarele de înaltă calitate sunt agățate pe pereți. O atenție deosebită este acordată tavanelor - acestea sunt vopsite, decorate cu sculpturi.Prioritatea este mobilierul în stil arab: cu un baldachin luxuriant, bronz colorat, auriu și argintiu, lemn scump, incrustat. Case Moderne

Dulapurile familiare sunt de obicei înlocuite de nișe de perete cu uși sculptate și dressinguri separate. Jaluzelele și perdelele cu frânghie sunt folosite pentru zonarea dormitorului, perdelele din catifea sau mătase, tulul fără greutate, bumbacul sunt agățate la ferestre. Aplicațiile originale sub formă de torțe și lămpi asemănătoare felinarelor acționează ca dispozitive de iluminat. 



Elementele de decor sunt selectate în funcție de hobby-uri.Un dormitor modern este practic, luxos, elegant și versatil în același timp. Există multe forme simplificate, modele florale, materiale naturale, nuanțe nobile discrete, structuri arcuite, articole din lemn și sticlă. Fără pete și abundență de decorațiuni, doar o atmosferă relaxantă.


Website: Nobili Design 

25 decembrie 2020

Ce faci când ai un apartament și vrei să-l închiriezi? Te gândești la o renovare rapidă și o amenajare minimă, bineînțeles toate cu un buget nu foarte generos. Nu e cazul tânărului proprietar al acestui apartament.



 Deși nu a făcut ă investiție foarte mare, el a dorit să-și lase și puțin din personalitatea sa în designul interior al locuinței.Interiorul este dominat de alb și negru. Cu toate acestea, accentele de culoare din fiecare încăpere aduc o notă veselă și primitoare.În living, scaunul galben și lămpile verzi “colorează” atmosfera. Amenajari Interioare facute de Profesionisti .

Tapetul din spatele televizorului, cu model organic cu plante şi fructe și ghiveciul din colț ne aduc puţin mai aproape de natură, deşi apartamentul se află într-un cartier de blocuri. Această alegere are și efectul de mascare vizuală a televizorului.Deşi întregul spaţiu este deschis, zonele au fost clar delimitate.

 Livingul are pardoseală din lemn, iar bucătăria și holul au plăci ceramice cu model. Modelul însă nu este continuu între zone, ci o marchează pe fiecare în parte prin brâuri decorative.Cu siguranță, ceea ce și-a dorit proprietarul, a obținut: interiorul nu este deloc plictisitor. Amenajare casa in stil Contemporan 

O mare atenție a fost acordată spațiilor de depozitare. Imediat lângă intrarea în apartament este un dulap înalt, până la tavan, cu uși-oglindă. Și mobilierul din bucătărie ajunge la plafon, iar backsplash-ul este negru-oglindă ce reflectă parte din lumina livingului.


Designerii au apelat la multe din trucurile clasice de amenajare a spațiilor mici! Baia este simplă, modernă, iar accentele albastre o scot din anonimat. Și aici regăsim spații de depozitare pe perete și am remarcat lampa led ce evidențiază nișa de deasupra toaletei. O idee foarte interesantă și de mare efect.



Dormitorul este dominat de dulapuri: albe, până la tavan, aproape se confundă cu pereții. Ce ne atrage atenția este raftul turcoise și, bineînțeles, peretele artistic decorat de la capul patului.Tapetul decorativ din dormitor a fost proiectat special pentru acest apartament de designerul proiectului .


23 decembrie 2020

De fapt, aceasta este o întreagă familie venerabilă de stiluri vechi și chiar vechi, testate în timp. Antic, toate stilurile istorice, precum și stilurile naționale aparțin unor astfel de mostre eterne. Proprietăți generale - materiale de construcție naturale, geometrie corectă, simetrie, compoziționalitate, interconectarea tuturor pieselor de mobilier și decor, mai multe surse de lumină, o amprentă națională.


Clasicii de astăzi sunt coloane, pilaștri, muluri din stuc, structuri arcuite, un șemineu cu portal, culori lirice, pastelate, o mulțime de textile, picturi pe pereți, ceasuri de bunic, figurine și nu vaze ieftine.A apărut în Franța când a apărut nevoia pentru construirea și decorarea de noi apartamente imperiale. După cum se potrivește stilului de palat, clasicismul se bazează pe standardele arhitecturii antice, formele clare, geometrice, simetria și echilibrul compoziției. Amenajare Apartament 4 camere Braila

Stilul favorizează materialele șic - piatră rară, păduri prețioase, satin, catifea, mătase. Podelele sunt acoperite cu parchet incrustat, mozaic, pereții sunt acoperiți cu țesături, decorate cu tencuială decorativă, iar tapetul nu este interzis astăzi - din cele mai fine fibre naturale. Tavanele sunt înalte, dotate cu plafoane și cornișe din stuc. De regulă, acestea sunt susținute de coloane și semi-coloane.

Culori - culori jubilante, delicate: albastru smalt, roz perlat, vanilie, liliac. Tapițerie și perdele într-o culoare mai dezactivată. Candelabre și lămpi, dacă nu cristal, atunci din sticlă subțire și prețioasă.Mobilierul este modelat, elegant, dar nu deosebit de pretențios: un secretar cu corp cubic, fotolii cu aurire și tapițerie cu dungi, canapele acoperite cu tapiserii, sifoniere cu blaturi de marmură. Amenajari Interioare Case

Dintre accesoriile decorative, ar trebui să ne amintim de oglinzi, vaze de porțelan și picturi.Ce este inacceptabil? Aliaje ieftine și, mai mult, plastic, culori îndrăznețe, atrăgătoare, o grămadă de bijuterii.Stilul colonial este o combinație de exotism, rafinament și confort; sinteza tradițiilor europene și a luxului oriental. Acest design distinct presupune întinderea în orice: ferestre mari, tavan înalt, camere spațioase.

 La decor sunt folosite doar materiale naturale. Mobilierul este solid, fiabil, adesea decorat cu modele etnice. Mobilierul din răchită este, de asemenea, relevant. Stilul se caracterizează prin culori deschise și iluminare abundentă.Dacă sunteți un cartof de canapea și sunteți precaut de tot felul de surprize, atunci cel mai probabil sunteți conservator și acest stil a fost creat pentru dvs. Moblier Italia Living Preturi

Într-o casă în care predomină ordinele conservatoare, totul este familiar, oriunde familiar, lucruri necesare. Conservatorismul este dușmanul confuziei, toate obiectele se află în locuri „familiare” și sunt moștenite. Repertoriul de construcție și finisare al acestui stil este din materiale durabile, naturale sau realizate din materiale sintetice de înaltă calitate.Repertoriul de construcție și finisare al acestui stil este din materiale durabile, naturale sau realizate din materiale sintetice de înaltă calitate.


 Mobilierul poate fi finisat cu furnir din lemn colorat. Ferestrele sunt curățate cu perdele simple, fără model, pereții sunt acoperiți cu tapet de culori calde: cremos, nuc, pere. Într-o astfel de casă, se sugerează un șemineu, pe rafturile cărora puteți plasa fotografii alb-negru ale patriarhilor familiei, subliniind astfel legătura dintre generații. Lămpile de perete sunt, de asemenea, indispensabile, deoarece acest interior are nevoie de lumină moale și estompată.

.