26 decembrie 2020

Aceasta este, de asemenea, o oportunitate de a „evada” din metropola apăsătoare, de a vă îngriji sănătatea. Eco-camera este cât mai ușoară și luminoasă posibil, cu ferestre mari și o predominanță a albului în decor. Se diluează cu diferite nuanțe de verde, albastru, maro, nisip. Culorile prea pestrițe și întunecate sunt interzise.Principalul material este lemnul natural. Puteți amesteca diferite tonuri lemnoase, dar evitați contrastul. Imitația lemnului brut este încă la modă. Arhitect Interior Sector 3 Bucuresti 




 Scaune balansoare din răchită și canapele, otomane din piele naturală se vor potrivi bine în interior. Principalul lucru este evitarea obiectelor din metal și plastic. Pereții din dormitorul ecologic sunt tratați cu tencuială decorativă, lipită cu tapet non-sintetic, uneori o zonă este așezată cu piatră. Soluția ideală pentru pardoseli este pluta și un covor natural. Lenjerie de pat - numai lenjerie, bumbac sau mătase.

De asemenea, ar trebui evitată iluminarea artificială rece; lumina ar trebui să fie ușor galbenă pentru a semăna cu razele soarelui. Imaginile de fundal foto și peisajele pitorești, vița de vie, panourile din ratan, tot felul de plante sunt utile ca decor. Stil mediteranean în interiorul dormitorului Combinați tradițiile Greciei, Turciei, Italiei, Spaniei și Franței, asociate soarelui, căldurii și stării de fericire, relaxare completă. Există mai multe tipuri de scheme de culori care sunt asociate cu apartenența la o anumită țară. Design amenajari Interioare 

De exemplu, un dormitor „grecesc” - alb, smarald, turcoaz sau albastru deschis, albastru. Este răcoritor ca marea. Italiană - însorită, sufocantă. Pentru decorarea sa se utilizează ocru, teracotă, aur și măslin, accentele sunt setate cu ajutorul maro închis, albastru, portocaliu, galben și verde. Stilul mediteranean gravitează și asupra materialelor naturale: tencuială decorativă, mozaic, plăci ceramice, piatră, lemn. Este foarte important ca camera să fie spațioasă.


 Pentru aceasta, tavanul este realizat sub forma unei cupole, ferestrele și ușile sunt decorate cu arcade mici care curg. Puteți adăuga metri pătrați lipsă dacă combinați o cameră cu o logie sau balcon.Se creează o varietate de stil rustic, atmosfera unei provincii franceze măsurate și calme. Un astfel de interior nu poate fi imaginat fără motive florale, mobilier ușor confortabil, textile colorate, imprimeuri de lavandă, articole de decor realizate manual. 


Este potrivit pentru adulți și copii, în special reprezentanți ai frumoasei jumătăți a umanității. Pentru bărbați, această direcție stilistică pare prea romantică și „ajurată”.Nu există culori vii în dormitorul în stil Provence. Aici bej, alb și crem sunt combinate cu flori de acvamarin, albastru deschis, lavandă, lămâie și iarbă palidă. Pe podea veți vedea plăci ceramice sau plăci din lemn masiv, pe pereți - panouri din lemn sau tapet de hârtie. Ușile, ferestrele și mobilierul sunt îmbătrânite artificial. Proiecte de Amenajari Interioare 

 Camera este plină de fotolii din răchită, sifoniere de epocă, un dulap ponosit, un pat și scaune din fier forjat și o măsuță de cafea. Pot fi decorate cu sculptură, aurire, pictură. De la accesorii, acordă preferință ghivecelor cu plantele tale preferate de casă, șervețele frumoase, tablouri cu câmpuri de lavandă, figurine din ceramicăEste luxos și în același timp liniștitor. Designul poate fi dominat de nuanțe bogate de roșu, violet, auriu și albastru regal, sau tonuri calme precum fildeș, lapte, teracotă, bej. 

Pentru decor, se alege vopseaua și tencuiala, covoarele de înaltă calitate sunt agățate pe pereți. O atenție deosebită este acordată tavanelor - acestea sunt vopsite, decorate cu sculpturi.Prioritatea este mobilierul în stil arab: cu un baldachin luxuriant, bronz colorat, auriu și argintiu, lemn scump, incrustat. Case Moderne

Dulapurile familiare sunt de obicei înlocuite de nișe de perete cu uși sculptate și dressinguri separate. Jaluzelele și perdelele cu frânghie sunt folosite pentru zonarea dormitorului, perdelele din catifea sau mătase, tulul fără greutate, bumbacul sunt agățate la ferestre. Aplicațiile originale sub formă de torțe și lămpi asemănătoare felinarelor acționează ca dispozitive de iluminat. 



Elementele de decor sunt selectate în funcție de hobby-uri.Un dormitor modern este practic, luxos, elegant și versatil în același timp. Există multe forme simplificate, modele florale, materiale naturale, nuanțe nobile discrete, structuri arcuite, articole din lemn și sticlă. Fără pete și abundență de decorațiuni, doar o atmosferă relaxantă.


Website: Nobili Design 
.