20 iulie 2023


 Daca aveti in plan sa cumparati o casa sau un alt tip de proprietate imobiliara si doriti sa investiti in partea de amenajare, indicat ar fi sa lucrati cu meseriasi si firme cu experienta de incredere.

 Afla care sunt avantajele unei amenajari facute de profesionisti

                             
amenajare dormitor


Amenajaeza-ti casa cu firma de incredere

CUM ABORDEZI PALETA DE CULORI IN AMENAJARI? 

 PALETA DE CULORI PENTRU O AMENAJARE DE SUCCES ESTE CONȚINUTUL DE DESIGN CARE, MAI MULT DECÂT ORICARE ALTUL, ÎMBINĂ ASPECTUL TEHNIC CU CEL EMOȚIONAL. DE FAPT, MATERIALELE ȘI ALEGERILE CROMATICE TREBUIE SĂ POATĂ SPUNE EXPERIENȚA ȘI AȘTEPTĂRILE CELOR CARE VOR LOCUI ÎN ACEL SPAȚIU SPECIFIC, REUNIND O SERIE DE SUGESTII LEGATE DE ZONE CARE SUNT ȘI FOARTE ÎNDEPĂRTATE UNELE DE ALTELE ÎNTR-UN TOT UNITAR ȘI ARMONIOS. 


UNEORI, PENTRU A CONSTRUI O PALETĂ DE CULORI ESTE SUFICIENT SĂ PORNIM DE LA O FOTOGRAFIE SAU UN SIMPLU FRAGMENT DIN CEVA IMPORTANT PENTRU NOI ȘI APOI SĂ CONSTRUIM ÎN JURUL LOR, PRIN SUPRAPUNERE ȘI COMBINAȚII SUCCESIVE, CEEA CE ESTE DEFINIT ÎN MOD OBIȘNUIT CA UN MOODBOARD: UN ADEVĂRAT TABEL DE PIESE, FIECARE DECLINAT ÎN SPECIAL ȘI CU CARACTERISTICI MATERIALE, CROMATICE, TEXTURALE DEOSEBITE ȘI RECUNOSCUTE