15 ianuarie 2021

Eco-interior proaspăt și curat Interiorul a fost creat pentru un apartament în Yalta cu climatul său favorabil și frumusețea peisajelor. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că ideea principală a designului este legătura cu natura și culorile sale frumoase naturale, cu accente de culoare strălucitoare în detalii. Sufragerie În interior, o mare atenție este acordată albului. Puritatea sa simbolizează perfecțiunea, precum și luxul și rafinamentul.



 Dar, oricât de mare ar fi albul, în sine lasă impresia de răceală. Prin urmare, i se adaugă accente strălucitoare. Gri este tonul nobil al naturii în sine. Nu arată deloc modest, datorită texturii luxoase - suprafața catifelată a fotoliilor și a pernelor. Verdeul gălbui măr al nișelor funcționează ca un accent, dar în același timp ca un armonizator, care leagă împreună toate nuanțele utilizate în interior. Mobila italiana  Living preturi

 Elemente spectaculoase de decor - decorarea pereților sub pielea unei reptile și a unui covor cu grămadă lungă. Sala de mese Sala de mese elegantă continuă ideea de a combina albul cu verdele și griul cărbune. Pentru a crea grupul de mese, au fost folosite fotolii Tulip de la designerul finlandez Eero Saarinen. Scaunele pivotante din fibră de sticlă sunt clasice de design și sunt în mod constant populare.

 Bucătărie O componentă naturală în decorarea bucătăriei este nuanțele de lemn folosite la proiectarea șorțului de bucătărie. Setul de bucătărie în sine este alb ca zăpada, un design bine gândit, iluminat din spate și multe dulapuri confortabile. Dormitor Dormitorul nu a făcut excepție în utilizarea culorii dominante. Design Interior

 Moalitatea tăbliei albe este accentuată de nuanța de oțel închis a textilelor. Un panou decorativ iluminat din spate pare deosebit de avantajos. Fundalul deschis în acest caz este ideal - practic dispare, toată atenția este concentrată asupra imaginii păsării. 

Al doilea element semnificativ este șemina de șemineu din marmură strălucitoare cu plasmă. Baie Aici toate elementele naturii sunt combinate: culorile de nisip și apă, verdeață și lemn. Terasă Centrul de atracție necondiționat pentru oaspeți și proprietarii apartamentului este o terasă spațioasă deschisă.

 Era un loc atât pentru o zonă de grătar, cât și pentru o sală de mese cu baldachin. Ce locuitor al orașului nu visează la o zonă de recreere atât de verde. Interiorul elegant în alb, cu accente luminoase, dă impresia unui loc minunat de odihnă și relaxare. Aici, în armonie cu natura, te poți ascunde de agitația și problemele.


Te-ar putea interesa si: Design Interior in stil rustic

14 ianuarie 2021

Urmând o idee, un singur stil în proiectarea unui apartament este o tehnică de înțeles și rezonabilă. Dar uneori proprietarii de apartamente vor să încalce regulile, să se joace pe contraste: stiluri opuse, culori opuse. Vedeți ce s-a întâmplat. Sufragerie Opusuri atractive apar în fața noastră deja în sufragerie. 


Mobilier interior deschis și întunecat. Stiluri grecești și minimaliste. Se preferă stilul antic în decor: nuanțe pastel caracteristice - alb lăptos, bej și piersic; coloane și pilaștri (coloane încastrate) cu capiteluri corintice; turnare stuc și cornișe de tavan. Toate detaliile interioare ale acestui stil sunt îndreptate în sus, ridicând tavanul, ceea ce conferă măreție. 

În același timp, stilul grecesc nu este deloc pompos, ci reținut și elegant în simplitate. Prin urmare, mobilierul minimalist: o canapea, fotolii, o masă, precum și echipamente video și audio moderne se potrivesc perfect. Combinația de finisaje deschise și nuanțe maro de mobilier, covor și tehnologie este foarte organică. 

 Bucătărie Modernitate în bucătărie - un tavan cu spoturi, un blat de bar întunecat și un șorț de bucătărie asortat. Clasicii sunt un set de bucătărie, un grup de mese și un candelabru de cristal. În același timp, perdelele întunecate, peretele și blatul subliniază doar tonurile cremoase delicate ale mobilierului și finisajelor de bucătărie. Mobilier Italian de Lux Pret

 Dormitor În dormitor, contrastele de stiluri și culori sunt înmuiate, iar acest lucru este de înțeles, aici energia ar trebui să curgă lin și încet. Prin urmare, un parchet întunecat, fotolii și perne sunt percepute ca o ușoară amărăciune, declanșând dulceața nuanțelor deschise de marshmallow. 

 Cabinet Într-un astfel de birou, cineva dorește să creeze și să creeze capodopere - un birou cu un finisaj bogat, cum ar fi un amvon, o bibliotecă cu cărți și fotolii confortabile și luxoase sunt amenajate într-o dispoziție înaltă. Dinamica este creată de parchetul întunecat și de perete, față de care ușa ușoară iese în evidență în mod clar. Design  interior 

 Gradina de iarna Tot mai mulți proprietari vor să amenajeze o grădină de iarnă acasă pentru a scăpa în acest colț de animale sălbatice din agitația orașului. Și această sarcină a fost jucată cu contraste: rame întunecate, o măsuță de cafea și ornamente de fotolii subliniază nuanțele deschise ale camerei.



 Clienții proiectului de design au fost mulțumiți de munca designerilor care au putut juca pe contraste (culori închise și deschise în interior) și au creat o casă plictisitoare și confortabilă.

13 ianuarie 2021

Un clasic fermecător care atrage atenția multor proprietari de apartamente. Acest stil nu se teme de moda schimbătoare, schimbările de tendințe nu afectează niciodată clasicii. Dacă doriți să faceți o renovare care va fi relevantă în orice moment, atunci asigurați-vă că acordați atenție stilului clasic al interiorului. Este potrivit mai ales pentru sufragerie și dormitor, unde oamenii își petrec cea mai mare parte a timpului. 

Un interior frumos și elegant va încânta ochii în fiecare zi. Dar alegerea mobilierului de dormitor în stil clasic nu este atât de ușoară pe cât pare. Am găsit modele interesante de mobilier de dormitor în stil clasic
 Mobilierul de dormitor de înaltă calitate și frumos va fi un plus excelent pentru interiorul dvs.

 Canoane de bază ale stilului clasic 
 Fiecare detaliu (chiar și cel mai mic) trebuie luat în considerare pentru a atinge atmosfera ideală de confort. Fiecare piesă de mobilier ar trebui să fie în propriul său loc strict desemnat, astfel încât toate să poată organiza un ansamblu armonios. Întregul interior trebuie realizat exclusiv din materiale naturale. Spre deosebire de stilul ecologic, clasicii necesită o atenție specială: lemn scump, marmură, aurire și chiar argint. Sculptură rafinată, incrustare de piatră - toate acestea sunt semne ale stilului clasic. Mobila Dormitor italiana Brasov

 De asemenea, merită să acordați atenție paletei de culori restrânse utilizate în design. Culorile strălucitoare și saturate nu sunt binevenite, profesioniștii recomandă să acorde preferință nuanțelor pastelate deschise: bej, galben deschis și alb. Le puteți completa cu maro sau negru pentru a sublinia frumusețea camerei și a face interiorul mai expresiv. „Deghizarea” maximă a tehnologiei moderne, care nu este combinată cu stilul clasic, este considerată obligatorie. Dacă puteți lăsa televizorul în dormitor, atunci asta ar trebui să faceți. 

Designerii moderni creează proiecte incredibile în care aparatele de uz casnic nu sunt izbitoare, ci se ascund în interiorul propriu-zis. Deci, clasicii nu mai restricționează proprietarii de case și apartamente într-o distracție confortabilă. 

 Opțiuni de mobilier clasic pentru dormitor
 O opțiune ideală pentru un astfel de interior ar fi mobilierul realizat manual din lemn masiv scump. Meșterii din generație în generație transmit mai departe cunoașterea modului de prelucrare a lemnului, oferindu-i nu numai un aspect atractiv, ci și păstrând proprietățile sale unice. Desigur, un astfel de mobilier costă foarte mulți bani, însă poate servi nu numai proprietarilor înșiși, ci și copiilor și chiar nepoților. Această opțiune este potrivită pentru proprietarii adulți de case și apartamente cu venituri mari. Mobila dormitor

 Dar îți poți amenaja dormitorul într-un stil clasic fără o astfel de risipă. Pentru aceasta este potrivit mobilierul din furnir sau lemn natural. În exterior, este aproape indistinct de modelele originale realizate manual, deși este fabricat în fabrică. Această economie de material poate reduce semnificativ costul și costul mobilierului. O acoperire specială înnobilează vizual obiectele interioare, oferindu-le strălucirea necesară. Și metodele speciale de nuanțare conferă lemnului o culoare nobilă și saturația dorită.
 O altă opțiune, care nu este potrivită pentru toată lumea, este utilizarea mobilierului neîmbătrânit, ci antic.

 Antichitățile merg bine cu stilul clasic.
Dar nu va fi ușor să selectați elemente interioare individuale care sunt păstrate și capabile să își îndeplinească funcțiile de bază. Pentru a le găsi și a asambla un ansamblu armonios, veți avea nevoie de serviciile unui specialist. Cum să alegi mobilier clasic pentru dormitor Dacă doriți să alegeți singur mobilierul, vă recomandăm să achiziționați întregul set ca întreg. Astfel, puteți aprecia imediat frumusețea și integritatea interiorului ales. Puteți aranja mobilierul exact așa cum doriți. 

Pentru a obține o imagine armonioasă și interesantă, trebuie să țineți cont de toate lucrurile mici. Dar acest mod de mobilare a unui dormitor poate fi numit cel mai simplu și mai eficient. De fapt, împreună cu setul cu cască, achiziționați o soluție la cheie. Dar puteți merge într-un mod mai complicat, alegând independent fiecare piesă de mobilier care vă va decora dormitorul. Pentru a începe, desigur, este cu elementul central și principal - patul. 

O canapea rabatabilă rabatabilă nu este potrivită pentru un interior clasic. Și patul în sine trebuie ales cu mare grijă. Picioarele și bazele sculptate, precum și capetele interesante, sunt binevenite. Simplitate și rafinament - aceasta este diferența dintre mobilierul în stil clasic. 



Te-ar putea imteresa si : Stil Design pentru case
Combinatia tapiteriei din tesatura cu lemnul natural este un alt semn al interiorului clasic. Toate celelalte elemente trebuie selectate astfel încât să fie combinate cu patul și unul cu celălalt. Veți avea nevoie de o noptieră în care să depozitați diverse obiecte mici, o măsuță de toaletă, o comodă, o canapea și un dulap. Desigur, puteți face fără aceste articole de interior, dar pentru stilul clasic este foarte important să aveți un dormitor întreg
De regulă, suntem încrezători în ce culoare ar trebui să fie vopsiți pereții din dormitor. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de a alege între probe cu nuanțe, mulți oameni se surprind gândindu-se „Toți arată la fel” sau „Aceasta nu este nuanța pe care o doresc eu”. Uneori este cu adevărat dificil să găsești chiar umbra relaxantă și energizantă în același timp. În funcție de dimensiunea dormitorului dvs., de iluminat, de mobilierul și decorul care se află deja în el, alegerea culorii perfecte pentru pereți se poate transforma într-o epopee de încercare și eroare. Cu toate acestea, vrem să vă prezentăm o listă cu 5 culori de dormitor testate în timp, pe care oamenii tind să le prefere.  Amenajari Interioare Preturi 



 Culori albe și deschise
 Albul nu a fost numit doar culoarea anului de către un număr de producători de vopsele, dar a fost folosit și pe scară largă de-a lungul anilor pentru a crea o atmosferă curată și calmă în aproape orice cameră. 
Popularitatea sa crescândă a dus la o varietate de variații și tonuri, ceea ce face puțin dificilă găsirea nuanței perfecte. Conștientizarea proprietăților sale vă va ajuta să găsiți nuanța potrivită. De exemplu, o nuanță cremă va oferi unei camere un aspect cald și calm, ceea ce este foarte important pentru dormitoare. Design Interior

 Una dintre nuanțele de gri
 Griul este o culoare populară pentru proprietarii de case cu interioare moderne sau de tranziție, deoarece nu este la fel de provocator ca negru sau calm ca albul. Nuanțele închise de gri, în special cele care se învecinează cu cărbunele, sunt perfecte pentru un dormitor pentru bărbați și vor funcționa bine cu tonuri calde lemnoase și metalice. Dacă sunteți în căutarea unei nuanțe de gri mai fine și mai feminine, atunci vi se va potrivi o nuanță mai deschisă cu nuanțe de roz, creând o atmosferă calmă și răcoroasă. Amenajari Case clasice 


 Cenușiu 
Deși numele pare a fi inventat recent, bejul cenușiu este de fapt folosit de mulți designeri atunci când își decorează casele. Nu este la fel de întunecat ca maro și nu la fel de deschis ca gri. Bejul cenușiu aduce o notă de echilibru interiorului, care este în armonie cu aproape orice stil de decor. Această nuanță de gri cu nuanțe de bej completează bine mobilierul nu numai albe, ci și al culorilor închise. Dacă simțiți că griul va părea prea rece și bejul va părea prea plictisitor, atunci alegeți un bej cenușiu.

Albastru familiar
 După cum este evidențiat în titlu, albastrul este unul dintre must-have-uri atunci când pictezi un dormitor. Numeroasele nuanțe de albastru disponibile astăzi vă vor ajuta să creați atât un contrast clar, cât și o atmosferă moale, în funcție de locul în care este aplicată culoarea. Folosim mult albastru închis. În mod corect, chiar îl numim „culoarea deceniului”, deoarece nu numai că este suficient de provocator pentru a se amesteca în interiorul contemporan, dar poate servi și ca culoare de accent pentru un interior de tranziție mai liniștit. Vă recomandăm să vă uitați la variațiile de albastru, cum ar fi spuma de mare sau cerul, pentru a crea o atmosferă de coastă care vă va ajuta să adormiți mai repede.



 Verde intermediar
Nu chiar verde și nu chiar gri, verde intermediar este nuanța perfectă pentru a crea o atmosferă relaxantă și confortabilă în dormitor. Disponibil atât în ​​interiorul clasic, cât și în interiorul de tranziție, această nuanță de verde conține atât rafinament, cât și ușurință. Verde intermediar completează perfect mobilierul din lemn de culoare închisă și lenjeria de culoare deschisă, creând cu măiestrie un echilibru moale. Ca culori suplimentare, vă recomandăm nuanțe moi de galben, care fac vizual spațiul mai mic și mai confortabil, dar nu atât de mult încât să vă simțiți înghesuiți. O culoare bogată burgundă este perfectă pentru accentuarea unui perete, în timp ce o nuanță aurie sau delicată de galben-portocaliu îi va oferi un aspect mai masculin și elegant.
Stilul mediteranean de design interior poate fi toscan, spaniol, grecesc sau turcesc, dar va reflecta întotdeauna un stil de viață uimitor plin de bucurii simple, soare și adiere sărate. Stil mediteranean în fotografie de design interior Stil mediteranean în design interior Stil mediteranean în design interior Interioarele mediteraneene prezintă de obicei plăci ceramice de culoare deschisă sau lemn închis, pereți bej sau albi, bucătării italiene tradiționale maro și mobilier din lemn.  Interior Design 



Excepția este stilul grecesc, unde domnește o atmosferă complet diferită, cu mobilier alb și accente bine plasate albastru și albastru. Bucătărie mare cu o insulă în stil mediteranean Bucătărie mare cu o insulă în stil mediteranean cu accente albastre și albastre Decorul și accesoriile sunt de obicei reprezentate de lămpi din fier forjat, coșuri din răchită, vaze din ceramică și lut, tăvi, suporturi pentru expoziții și ghivece. Amenajari Interioare Pitesti 

 Stilul mediteranean în designul interior este adesea folosit în proiectarea unei case de țară, a unei case de vară, a unei cabane și mult mai rar este prezent în apartamentele din oraș. Stilul necesită multă lumină naturală în cameră, care în condiții de latitudini non-sudice va trebui adăugată prin geamuri panoramice sau un număr mare de elemente de iluminat încorporate.
   Te-ar putea interesa si : Amenajare Living casa cu etaj



 Într-un astfel de interior, puteți găsi accesorii lucrate manual, mozaicuri, modele și texturi din meșteșuguri arabe, multă lemn, teracotă și plăci ceramice, covoare moi, marmură, coloane și ceramică. Un instrument cheie pentru repetarea stilului tradiției mediteraneene este utilizarea culorilor inspirate de natura acestei regiuni. 

De obicei, acest lucru se aplică în primul rând pereților, dar și țesăturilor și mobilierului, care sunt o parte importantă a stilului mediteranean. Interiorul dormitorului în stil mediteranean Interior în dormitor în stil mediteranean cu accente și obloane negre Luați un moment și căutați inspirație în peisajul toscan, Riviera spaniolă, natura Coastei de Azur. 

Luminozitatea nobilă a cerului din aprilie, bogatul albastru strălucitor al mării, culoarea nisipoasă a dealurilor cu poieni de flori violete - aceasta este Marea Mediterană. Stilul mediteranean în designul interior răspunde bine la adăugarea de tei jucaus, lavandă delicată, muștar, mac, smarald, turcoaz, nuanțe de verde închis, precum și absolut toate variantele de albastru, albastru și galben. Mobila Italiana Constanta

 În ceea ce privește accesoriile și elementele mici de decor, vă putem recomanda două tipuri: atmosferă „bronz-auriu” și „alb nisipos”, la care puteți adăuga argint și aur la alegere. Bucătărie în stil mediteranean Bucătăria în stil mediteranean este de obicei realizată din lemn masiv, are un blat din piatră și o insulă cu un blat de bar. 

Schema de culori închise cere literalmente ferestre mari cu lumină naturală bună și o cameră spațioasă. Dacă aveți la dispoziție o cameră mică într-o clădire obișnuită de apartamente, luați în considerare paletele albastru și alb și bej și alb. 
Idei de design pentru o casă, bucătărie și cameră de zi, baie și dormitor în stil high-tech: cu iluminat, electrocasnice încorporate, soluții neobișnuite și originale. Case și apartamente de înaltă tehnologie cu renovări moderne Designul interior modern de înaltă tehnologie îi va atrage pe cei care caută confort maxim, automatizarea proceselor casnice și caracter practic în viața de zi cu zi și curățenie. Design Interior 



O casă de înaltă tehnologie este foarte convenabilă și simplă, plină de funcționalități și fără detalii inutile. O bucătărie de înaltă tehnologie arată deosebit de interesantă, în designul căreia puteți găsi multe soluții originale. Hi-tech este întotdeauna un triumf al științei și cele mai relevante idei de design, așa că toți iubitorii de minimalism vor trata și acest stil destul de favorabil. În noul nostru articol, vă vom arăta cele mai bune idei de design de apartamente de înaltă tehnologie, folosind cele mai bune exemple foto.  Amenajari Interioare Constanta Preturi 

Dacă doriți să vă decorați casa în acest stil, amintiți-vă că, în ciuda finisajelor ieftine, aproximativ trei sferturi din costul reparațiilor sunt ocupate de aparate și sisteme încorporate („casă inteligentă”, „podea caldă”, home theater și altele), care trebuie luate în considerare la calcularea bugetului. 

 Bucătărie de înaltă tehnologie Bucătăria high-tech devine din ce în ce mai funcțională în fiecare an. În primul rând, acest lucru se aplică nu numai aparatelor încorporate standard (de regulă, puteți găsi aici un frigider, cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase și uneori o mașină de spălat), ci și unități suplimentare. De exemplu, o hotă încorporată în blatul de lucru nu va surprinde pe nimeni în designul aragazului. 

Plitele cu inducție devin din ce în ce mai populare, mult mai puțin vizibile decât înainte, uneori chiar concepute direct pentru a se potrivi cu blaturile (de exemplu, marmorate). Funcționalitatea este extinsă semnificativ prin lucruri precum o suprafață de grătar (plasă metalică ca pe un grătar sau o nervură din fontă), o friteuză încorporată (cutie de oțel), un cazan dublu, furtunuri suplimentare pentru chiuvetă (cu excepția celui principal, al doilea este ca la duș, cu o „coadă” lungă pentru confort ), suprafețe speciale din oțel sau lemn pentru tăierea alimentelor, suporturi convenabile pentru alimentele spălate în chiuvetă (cu evacuare a apei) și chiuvete încorporate în blat. Studio Amenajari Interioare

 O varietate de opțiuni de aragaz - plite cu inducție, panouri teppan yaki și wok, ceramică din sticlă și oțel, dintre care puteți alege una sau două sau puteți construi totul simultan pentru diferite tipuri de feluri de mâncare și opțiuni de gătit - creșteți confortul bucătăriei și extindeți posibilitățile culinare.


 Ferestre panoramice și încălzire încorporată Există mai multe lucruri despre geamurile panoramice care îmbunătățesc viața și sunt, de asemenea, de înaltă tehnologie. De exemplu, încălzirea încorporată (convectoare de încălzire integrate în pardoseală sau încălzirea prin pardoseală cu electricitate) vă permite să scoateți radiatoarele.
În majoritatea cazurilor, designul unui apartament cu trei camere în stil modern este comandat de familiile cu copii. Lucrând la crearea unui proiect de design, specialiștii noștri iau în considerare normele reglementărilor tehnice, gusturile și nevoile membrilor familiei de diferite vârste. O filmare considerabilă deschide oportunități bune pentru proiectant de a pune în aplicare idei creative. 



În combinație cu o abordare rațională, specialiștii Euro House creează proiecte originale care sunt admirate nu numai de clienți înșiși, ci și de toți membrii gospodăriei. Interioarele apartamentelor moderne cu trei camere din complexele rezidențiale din Bucureti În această recenzie - 3 apartamente cu trei camere într-un stil modern. Fiecare dintre ele este rodul muncii specialiștilor noștri. Firme Design Interior Ploiesti 

 Proiectele au fost implementate în clădiri noi din regiunea Moscovei. Caracteristicile comune ale tuturor apartamentelor sunt: ​​prezența unei camere pentru copii, extinderea spațiului prin combinarea livingului cu bucătăria, iluminarea pe mai multe niveluri, reținerea liniilor și formelor, culorile deschise și motivele ecologice la modă. Amenajarea arhitecturală a acestui apartament într-o clădire nouă se distinge printr-o zonă bună, 2 băi, multe ferestre și 2 balcoane cu vedere la laturile opuse ale lumii. 

Cu toate acestea, designerii noștri au găsit o modalitate de ao adapta la nevoile familiei clientului. Îndepărtarea peretelui interior a făcut posibilă organizarea unei mese-bucătărie, în care gospodăriile primesc oaspeți și petrec cea mai mare parte a zilei. Abundența de aer și lumină din această cameră este încântătoare! Rezultatul combinării livingului și bucătăriei este o cameră spațioasă magnifică.


 Tonurile văruite cu adăugare de accente subtile, dar sofisticate de culoare creează un sentiment de confort, armonie, bunăstare și fericire în familie. Un fel de eco-chic în interior a fost introdus de o scândură mare de parchet, adiacentă plăcilor ceramice din zona bucătăriei. Interior modern al dormitorului într-un apartament cu 3 camere interiorul unui dormitor modern într-un apartament cu trei camere În fotografie: În designul dormitorului se folosesc nuanțe pulverulente delicate. Dormitorul este decorat în același stil ca și camera de zi.  Mobila Italiana  Bucuresti 

 Pereții roz pal, mobilierul alb și micile accente de culoare roz trandafiriu arată sofisticat și nobil. Parchetul mare, tratat cu impregnări moderne și lac mat, arată foarte naturalist. După cum arată fotografiile, un minim de decor în dormitor este un plus incontestabil! În plus față de un pat, un dulap și 2 noptiere, această cameră are o comodă mică care a preluat rolul unui suport TV, un raft de toaletă cu oglindă și un mic otoman.


 Fixarea mobilierului dulapului pe perete este o alternativă modernă excelentă față de pardoseala tradițională cu picioare. După nivelare, pereții toaletei pentru oaspeți sunt vopsite cu vopsea decorativă într-o nuanță delicată de lavandă. Cartierul cu mobilier și corpuri de culoare alb simplu arată simplu, dar demn. Accentul decorativ este mutat pe podea, cu plăci ceramice la modă din triunghiuri în gri și albastru.


 Această geometrie multi-unghiulară este înmuiată de un covor oval flasc cu două rânduri de baloane moi. Aici, designerul nostru a folosit mai multe moduri moderne de organizare rațională a unui spațiu mic de baie. Chiuveta și mașina de spălat sunt aliniate într-o singură linie, fără diferențe de înălțime. O toaletă suspendată nu fură spațiu valoros pe podea. O cârpă înaltă în formă de oglindă „în tavan” extinde vizual camera. Design Interior 


 Spre deosebire de baia de oaspeți, interiorul băii proprietarului este proiectat în culori calde bej și maro. Primul lucru care atrage atenția este blatul de lucru și materialul de placare a podelei care recreează splendoarea pietrei naturale. Pereții sunt decorați cu 3 tipuri de plăci ceramice. Cele mari, ușoare - cu și fără un model natural delicat, precum și un mozaic pătrat monocromatic.

11 ianuarie 2021

Confort, comoditate și frumusețe sunt toate o combinație a cuvântului dulce confortabilitate) Să încercăm să ne dăm seama ce este în general și cu ajutorul a ceea ce este creat. Când clienții noștri ne spun că vor o casă confortabilă, pentru noi înseamnă că aproape că nu ne-a spus nimic. Spune-mi, cine vrea o casă incomodă? Design Interior



Am făcut o selecție specială de interioare confortabile, dar complet diferite la bază, astfel încât să înțelegeți cât de diferit poate fi acest concept și că nu toate sunt confortabile pentru dvs. Conceptul de confortabilitate este prea individual pentru fiecare persoană, așa că, dacă încercați să vă faceți casa mai confortabilă, dar nu doriți să aglomerați spațiul, analizați interiorul deja creat. Amenajari Interioare case 

Mai întâi trebuie să înțelegeți ce stil de interior este inerent casei dvs.: minimalism, clasic, Provence, scandinav, retro etc. și nu trebuie să fie stil pur. Identificați principalele stiluri și acest lucru vă va ajuta în viitor, de exemplu: un interior modern, auster, cu indicii de clasic retro sau modern sau alte mii de mii de combinații Bine, înțelegi ce stil are casa ta, ce urmează? 

 Și atunci este mult mai ușor) folosiți experiența designerilor și flerul vostru interior. Dacă nu v-ați gândit în prealabil la proiectul de proiectare, dar ați acționat în cadrul unei soluții de finisare gata făcute și a mobilierului deja achiziționat, atunci aveți doar puțin - o mulțime pentru a colecta detalii și a satura interiorul cu obiecte frumoase și preferate. Mobilier Dormitor Clasic


 Principalele balene pentru decorarea spațiului (în opinia noastră): Textile (perdele, cuverturi de pat, covoare, covoare, perne, fețe de masă etc.) Lumina (lămpi de podea, aplice, lămpi de masă, lămpi decorative cu lumină modelată, lumânări, felinare) Elemente de decor (vaze, cupe, farfurii, plante, coșuri și multe alte lucruri frumoase și nu întotdeauna utile) Oglinzi și picturi (mari pe tot peretele, în miniatură, cu model, în baghetă, decorative, istorice etc.)


Urmareste si Articolul: Sfaturi de la Designeri 
Designul interior al cabanei este simplu și romantic, primitor și relaxat. Cu culori naturale și un aspect moale, desenele de cabane se pot îmbina cu aproape orice stil arhitectural. Bazele designului cabanei Stilul cabanei din interior este colorat și confortabil, caracterizat prin mobilier pictat cu forme grațioase, texturi luxoase precum coșuri, panouri decorative și covoare din fibre naturale și finisaje și flori inspirate de grădină. Firme Design Interior Bucuresti




Acest stil facilitează condimentarea casei cu huse de mobilier și perne confortabile. Designul interior al cabanei oferă un spațiu ușor, aerisit, calm, fermecător și relaxat. Acest stil confortabil este ales n ilul cabanei provin din natură și plante. Aceasta include multe nuanțe calde de lemn, de la deschis la întuneric, plus: alb; lumina portocalie; coral ușor; liliac; roz prafuit; toate nuanțele de verde; accente fucsia și galben închis; combinație de albastru și alb. Mobila Mobilierul în stil cabană include o mulțime de lemn vopsit, fier, răchită și canapele și scaune moi cu modele florale. Amenajari Interioare Ilfov

 Căutați piese de mobilier cu suprafețe antice. 

Mobilierul de grădină în culori metalice plictisitoare și un amestec de elemente noi și vechi vor ajuta la completarea aspectului. Țesături Există mai multe modele și țesături care nu sunt potrivite pentru stilul de căsuță. Începeți cu o mulțime de modele florale ca bază. Amestecați-le cu dungi, carouri și culori solide cu franjuri și o mulțime de fibre țesute. Pielea, catifeaua și perdelele de pe ferestre vor ajuta la întinderea camerei.  Mobila Dormitor

 Accentele mici împrăștiate prin casă adesea adaugă sau distrug designul. Asigurați-vă că includeți o mulțime de flori proaspete, coșuri, covoare din răchită și câteva accente nautice pentru a conferi interiorului dvs. în stil cabană o notă finală. Jaluzelele și tapetele în orice stil de cabană pot, de asemenea, ajuta la întărirea stilului. Stilul cabanei este bun, deoarece este confortabil și modest. Ori de câte ori doriți să adăugați elemente inspirate de cabane, nu uitați să o faceți treptat. 
Decorul unei case sau apartamente este cu adevărat important, deci ar trebui să reflecte caracterul proprietarului său, să-și exprime gustul și simțul stilului și, de asemenea, să deschidă ușor ușa către lumea sufletului său. Desigur, nu va fi posibil să se obțină un astfel de efect cu obiecte interioare tipice, care necesită mobilier exclusiv la comandă de la producător, care are nu numai propriul grup de design, ci și facilități de producție.  



În acest caz, va fi posibil să implementăm în siguranță chiar și acele idei care la prima vedere par fantastice. Comanda mobilier exclusiv este o idee bună În primul rând, desigur, pentru că nimeni nu va avea. Când chiar și cel mai scump mobilier este cumpărat într-un magazin obișnuit și nu este făcut la comandă, există întotdeauna riscul ca vecinii sau prietenii să fi achiziționat deja același mobilier, iar acest lucru este întotdeauna puțin ofensator. Design interior

 În al doilea rând, clientul unei companii care produce articole de interior poate conta întotdeauna pe lemn, accesorii de înaltă calitate și, ca urmare, pe un rezultat care nu numai că va arăta grozav, dar va dura și mulți ani. Apropo, vorbind de aparență - el este cel de-al treilea avantaj important al unui astfel de serviciu. Faptul este că mobilierul personalizat vă permite să vă jucați mult mai liber cu forme, decorațiuni și orice altceva. Nu poți să încapi doar o garderobă sau o sertar într-o nișă, ci să o faci și tu așa cum vrei.

 Acest lucru se aplică și umpluturii. Lemnul este un material durabil, ceea ce este bun și pentru că textura sa nu se repetă niciodată. Chiar dacă faci două dulapuri exact aceleași, cu siguranță nu vor arăta ca gemeni. Designerii profesioniști sunt întotdeauna gata să aducă la viață orice idee despre client, astfel încât acesta să poată trăi înconjurat de lucrurile viselor sale. Amenajari Interioare Clasice 


În același timp, îi pot recomanda o soluție interesantă și îi pot oferi ceva neobișnuit, dar în concordanță cu conceptul general. De asemenea, vă vor spune ce uși din lemn sunt potrivite pentru haine noi și, în același timp, vor fi în armonie cu orice altceva din casă. Comandarea mobilierului care reflectă caracterul este, de asemenea, o decizie economică, având în vedere durata sa de viață.  Vezi si : Interioare Olandeze 

Nu este cumpărat pentru câțiva ani, ci pentru câteva decenii, va fi posibil să-l transmiteți nepoților cu plăcere, deoarece, cu condiția să fie îngrijit corespunzător, își va păstra aspectul pe toată perioada lungă de funcționare.
Fiecare interior este rezultatul muncii comune a proiectantului și a clientului. Pentru ca proiectul rezultat să nu dezamăgească, trebuie să vă pregătiți pentru prima întâlnire cu un specialist în prealabil și să cunoașteți momentul și etapele de lucru, să ridicați câteva exemple de interioare care vă plac, să vă gândiți la funcțiile camerei și la posibilitatea de a schimba aspectul.



 În general, proiectarea unui interior modern este un fel de cadru pe care se bazează orice altceva. Soluție de planificare bine gândită, ergonomie a spațiului - acestea sunt sarcinile principale. Există câteva puncte importante care trebuie luate în considerare la proiectarea interiorului oricărei camere. Studio Designer Interior

 Există mai multe tipuri principale: tradiționale, gratuite și combinate. Este posibil să schimbați aspectul atât în ​​momentul actual, cât și în viitor. Un designer competent vă va ajuta să câștigați semnificativ în orice situație. Arii funcționale Chiar înainte de a începe lucrările de finisare, trebuie să decideți ce scop are camera. Confortul de a locui într-o casă, apartament, birou depinde de acest lucru.

 În plus, trebuie să știți acest lucru pentru a vă gândi unde vor fi amplasate întrerupătoarele, prizele și alte elemente funcționale. Amenajarea mobilierului și a altor articole de interior Puteți aranja mobilier de-a lungul pereților camerei. Această opțiune este ideală pentru spații mici. Dar dacă există mult spațiu liber, atunci cel mai bine este să aranjați unele dintre mobilierele din centru. Mobila dormitoare 

Datorită acestei metode de decor interior, camera va arăta modernă și originală. Facilitățile și preferințele tuturor membrilor familiei Dacă este necesar să ne gândim la interiorul unei locuințe, atunci trebuie luate în considerare interesele tuturor locuitorilor. 

Este necesar să aflați din ele astfel de momente: preferințele individuale de planificare; culorile preferate; necesitatea unui loc de muncă suplimentar; starea de sănătate (de exemplu, dacă o persoană este alergică la praf, atunci perdelele grele, covoarele nu vor funcționa). Portofolio Design Interior

 De asemenea, trebuie să luați în considerare cât de des vor avea loc petreceri și sărbători, dacă oaspeții vor fi invitați în viitor. Culori Uneori, mobilierul și tapetele de o anumită culoare atrag pur și simplu privirea în magazin, dar acasă nu mai arată atât de avantajos, încât își pierd luciul.

 Acest lucru se datorează faptului că iluminarea specială se face pe vitrine, ceea ce subliniază toate avantajele produselor. De aceea este important să verificați cum va arăta un anumit obiect în lumina naturală și artificială.

.