15 ianuarie 2021

Eco-interior proaspăt și curat Interiorul a fost creat pentru un apartament în Yalta cu climatul său favorabil și frumusețea peisajelor. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că ideea principală a designului este legătura cu natura și culorile sale frumoase naturale, cu accente de culoare strălucitoare în detalii. Sufragerie În interior, o mare atenție este acordată albului. Puritatea sa simbolizează perfecțiunea, precum și luxul și rafinamentul.



 Dar, oricât de mare ar fi albul, în sine lasă impresia de răceală. Prin urmare, i se adaugă accente strălucitoare. Gri este tonul nobil al naturii în sine. Nu arată deloc modest, datorită texturii luxoase - suprafața catifelată a fotoliilor și a pernelor. Verdeul gălbui măr al nișelor funcționează ca un accent, dar în același timp ca un armonizator, care leagă împreună toate nuanțele utilizate în interior. Mobila italiana  Living preturi

 Elemente spectaculoase de decor - decorarea pereților sub pielea unei reptile și a unui covor cu grămadă lungă. Sala de mese Sala de mese elegantă continuă ideea de a combina albul cu verdele și griul cărbune. Pentru a crea grupul de mese, au fost folosite fotolii Tulip de la designerul finlandez Eero Saarinen. Scaunele pivotante din fibră de sticlă sunt clasice de design și sunt în mod constant populare.

 Bucătărie O componentă naturală în decorarea bucătăriei este nuanțele de lemn folosite la proiectarea șorțului de bucătărie. Setul de bucătărie în sine este alb ca zăpada, un design bine gândit, iluminat din spate și multe dulapuri confortabile. Dormitor Dormitorul nu a făcut excepție în utilizarea culorii dominante. Design Interior

 Moalitatea tăbliei albe este accentuată de nuanța de oțel închis a textilelor. Un panou decorativ iluminat din spate pare deosebit de avantajos. Fundalul deschis în acest caz este ideal - practic dispare, toată atenția este concentrată asupra imaginii păsării. 

Al doilea element semnificativ este șemina de șemineu din marmură strălucitoare cu plasmă. Baie Aici toate elementele naturii sunt combinate: culorile de nisip și apă, verdeață și lemn. Terasă Centrul de atracție necondiționat pentru oaspeți și proprietarii apartamentului este o terasă spațioasă deschisă.

 Era un loc atât pentru o zonă de grătar, cât și pentru o sală de mese cu baldachin. Ce locuitor al orașului nu visează la o zonă de recreere atât de verde. Interiorul elegant în alb, cu accente luminoase, dă impresia unui loc minunat de odihnă și relaxare. Aici, în armonie cu natura, te poți ascunde de agitația și problemele.


Te-ar putea interesa si: Design Interior in stil rustic
.