Featured Post

Interior elegant, alb, cu accente luminoase

Stil high-tech în design interior

Idei de design pentru o casă, bucătărie și cameră de zi, baie și dormitor în stil high-tech: cu iluminat, electrocasnice încorporate, soluții neobișnuite și originale. Case și apartamente de înaltă tehnologie cu renovări moderne Designul interior modern de înaltă tehnologie îi va atrage pe cei care caută confort maxim, automatizarea proceselor casnice și caracter practic în viața de zi cu zi și curățenie. Design Interior O casă de înaltă tehnologie este foarte convenabilă și simplă, plină de funcționalități și fără detalii inutile. O bucătărie de înaltă tehnologie arată deosebit de interesantă, în designul căreia puteți găsi multe soluții originale. Hi-tech este întotdeauna un triumf al științei și cele mai relevante idei de design, așa că toți iubitorii de minimalism vor trata și acest stil destul de favorabil. În noul nostru articol, vă vom arăta cele mai bune idei de design de apartamente de înaltă tehnologie, folosind cele mai bune exemple foto.  Amenajari Interioare Constanta Preturi 

Dacă doriți să vă decorați casa în acest stil, amintiți-vă că, în ciuda finisajelor ieftine, aproximativ trei sferturi din costul reparațiilor sunt ocupate de aparate și sisteme încorporate („casă inteligentă”, „podea caldă”, home theater și altele), care trebuie luate în considerare la calcularea bugetului. 

 Bucătărie de înaltă tehnologie Bucătăria high-tech devine din ce în ce mai funcțională în fiecare an. În primul rând, acest lucru se aplică nu numai aparatelor încorporate standard (de regulă, puteți găsi aici un frigider, cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase și uneori o mașină de spălat), ci și unități suplimentare. De exemplu, o hotă încorporată în blatul de lucru nu va surprinde pe nimeni în designul aragazului. 

Plitele cu inducție devin din ce în ce mai populare, mult mai puțin vizibile decât înainte, uneori chiar concepute direct pentru a se potrivi cu blaturile (de exemplu, marmorate). Funcționalitatea este extinsă semnificativ prin lucruri precum o suprafață de grătar (plasă metalică ca pe un grătar sau o nervură din fontă), o friteuză încorporată (cutie de oțel), un cazan dublu, furtunuri suplimentare pentru chiuvetă (cu excepția celui principal, al doilea este ca la duș, cu o „coadă” lungă pentru confort ), suprafețe speciale din oțel sau lemn pentru tăierea alimentelor, suporturi convenabile pentru alimentele spălate în chiuvetă (cu evacuare a apei) și chiuvete încorporate în blat. Studio Amenajari Interioare

 O varietate de opțiuni de aragaz - plite cu inducție, panouri teppan yaki și wok, ceramică din sticlă și oțel, dintre care puteți alege una sau două sau puteți construi totul simultan pentru diferite tipuri de feluri de mâncare și opțiuni de gătit - creșteți confortul bucătăriei și extindeți posibilitățile culinare.


 Ferestre panoramice și încălzire încorporată Există mai multe lucruri despre geamurile panoramice care îmbunătățesc viața și sunt, de asemenea, de înaltă tehnologie. De exemplu, încălzirea încorporată (convectoare de încălzire integrate în pardoseală sau încălzirea prin pardoseală cu electricitate) vă permite să scoateți radiatoarele.