Featured Post

Interior elegant, alb, cu accente luminoase

Design al unui apartament cu trei camere

În majoritatea cazurilor, designul unui apartament cu trei camere în stil modern este comandat de familiile cu copii. Lucrând la crearea unui proiect de design, specialiștii noștri iau în considerare normele reglementărilor tehnice, gusturile și nevoile membrilor familiei de diferite vârste. O filmare considerabilă deschide oportunități bune pentru proiectant de a pune în aplicare idei creative. În combinație cu o abordare rațională, specialiștii Euro House creează proiecte originale care sunt admirate nu numai de clienți înșiși, ci și de toți membrii gospodăriei. Interioarele apartamentelor moderne cu trei camere din complexele rezidențiale din Bucureti În această recenzie - 3 apartamente cu trei camere într-un stil modern. Fiecare dintre ele este rodul muncii specialiștilor noștri. Firme Design Interior Ploiesti 

 Proiectele au fost implementate în clădiri noi din regiunea Moscovei. Caracteristicile comune ale tuturor apartamentelor sunt: ​​prezența unei camere pentru copii, extinderea spațiului prin combinarea livingului cu bucătăria, iluminarea pe mai multe niveluri, reținerea liniilor și formelor, culorile deschise și motivele ecologice la modă. Amenajarea arhitecturală a acestui apartament într-o clădire nouă se distinge printr-o zonă bună, 2 băi, multe ferestre și 2 balcoane cu vedere la laturile opuse ale lumii. 

Cu toate acestea, designerii noștri au găsit o modalitate de ao adapta la nevoile familiei clientului. Îndepărtarea peretelui interior a făcut posibilă organizarea unei mese-bucătărie, în care gospodăriile primesc oaspeți și petrec cea mai mare parte a zilei. Abundența de aer și lumină din această cameră este încântătoare! Rezultatul combinării livingului și bucătăriei este o cameră spațioasă magnifică.


 Tonurile văruite cu adăugare de accente subtile, dar sofisticate de culoare creează un sentiment de confort, armonie, bunăstare și fericire în familie. Un fel de eco-chic în interior a fost introdus de o scândură mare de parchet, adiacentă plăcilor ceramice din zona bucătăriei. Interior modern al dormitorului într-un apartament cu 3 camere interiorul unui dormitor modern într-un apartament cu trei camere În fotografie: În designul dormitorului se folosesc nuanțe pulverulente delicate. Dormitorul este decorat în același stil ca și camera de zi.  Mobila Italiana  Bucuresti 

 Pereții roz pal, mobilierul alb și micile accente de culoare roz trandafiriu arată sofisticat și nobil. Parchetul mare, tratat cu impregnări moderne și lac mat, arată foarte naturalist. După cum arată fotografiile, un minim de decor în dormitor este un plus incontestabil! În plus față de un pat, un dulap și 2 noptiere, această cameră are o comodă mică care a preluat rolul unui suport TV, un raft de toaletă cu oglindă și un mic otoman.


 Fixarea mobilierului dulapului pe perete este o alternativă modernă excelentă față de pardoseala tradițională cu picioare. După nivelare, pereții toaletei pentru oaspeți sunt vopsite cu vopsea decorativă într-o nuanță delicată de lavandă. Cartierul cu mobilier și corpuri de culoare alb simplu arată simplu, dar demn. Accentul decorativ este mutat pe podea, cu plăci ceramice la modă din triunghiuri în gri și albastru.


 Această geometrie multi-unghiulară este înmuiată de un covor oval flasc cu două rânduri de baloane moi. Aici, designerul nostru a folosit mai multe moduri moderne de organizare rațională a unui spațiu mic de baie. Chiuveta și mașina de spălat sunt aliniate într-o singură linie, fără diferențe de înălțime. O toaletă suspendată nu fură spațiu valoros pe podea. O cârpă înaltă în formă de oglindă „în tavan” extinde vizual camera. Design Interior 


 Spre deosebire de baia de oaspeți, interiorul băii proprietarului este proiectat în culori calde bej și maro. Primul lucru care atrage atenția este blatul de lucru și materialul de placare a podelei care recreează splendoarea pietrei naturale. Pereții sunt decorați cu 3 tipuri de plăci ceramice. Cele mari, ușoare - cu și fără un model natural delicat, precum și un mozaic pătrat monocromatic.