13 ianuarie 2021

Stilul mediteranean de design interior poate fi toscan, spaniol, grecesc sau turcesc, dar va reflecta întotdeauna un stil de viață uimitor plin de bucurii simple, soare și adiere sărate. Stil mediteranean în fotografie de design interior Stil mediteranean în design interior Stil mediteranean în design interior Interioarele mediteraneene prezintă de obicei plăci ceramice de culoare deschisă sau lemn închis, pereți bej sau albi, bucătării italiene tradiționale maro și mobilier din lemn.  Interior Design 



Excepția este stilul grecesc, unde domnește o atmosferă complet diferită, cu mobilier alb și accente bine plasate albastru și albastru. Bucătărie mare cu o insulă în stil mediteranean Bucătărie mare cu o insulă în stil mediteranean cu accente albastre și albastre Decorul și accesoriile sunt de obicei reprezentate de lămpi din fier forjat, coșuri din răchită, vaze din ceramică și lut, tăvi, suporturi pentru expoziții și ghivece. Amenajari Interioare Pitesti 

 Stilul mediteranean în designul interior este adesea folosit în proiectarea unei case de țară, a unei case de vară, a unei cabane și mult mai rar este prezent în apartamentele din oraș. Stilul necesită multă lumină naturală în cameră, care în condiții de latitudini non-sudice va trebui adăugată prin geamuri panoramice sau un număr mare de elemente de iluminat încorporate.
   Te-ar putea interesa si : Amenajare Living casa cu etaj



 Într-un astfel de interior, puteți găsi accesorii lucrate manual, mozaicuri, modele și texturi din meșteșuguri arabe, multă lemn, teracotă și plăci ceramice, covoare moi, marmură, coloane și ceramică. Un instrument cheie pentru repetarea stilului tradiției mediteraneene este utilizarea culorilor inspirate de natura acestei regiuni. 

De obicei, acest lucru se aplică în primul rând pereților, dar și țesăturilor și mobilierului, care sunt o parte importantă a stilului mediteranean. Interiorul dormitorului în stil mediteranean Interior în dormitor în stil mediteranean cu accente și obloane negre Luați un moment și căutați inspirație în peisajul toscan, Riviera spaniolă, natura Coastei de Azur. 

Luminozitatea nobilă a cerului din aprilie, bogatul albastru strălucitor al mării, culoarea nisipoasă a dealurilor cu poieni de flori violete - aceasta este Marea Mediterană. Stilul mediteranean în designul interior răspunde bine la adăugarea de tei jucaus, lavandă delicată, muștar, mac, smarald, turcoaz, nuanțe de verde închis, precum și absolut toate variantele de albastru, albastru și galben. Mobila Italiana Constanta

 În ceea ce privește accesoriile și elementele mici de decor, vă putem recomanda două tipuri: atmosferă „bronz-auriu” și „alb nisipos”, la care puteți adăuga argint și aur la alegere. Bucătărie în stil mediteranean Bucătăria în stil mediteranean este de obicei realizată din lemn masiv, are un blat din piatră și o insulă cu un blat de bar. 

Schema de culori închise cere literalmente ferestre mari cu lumină naturală bună și o cameră spațioasă. Dacă aveți la dispoziție o cameră mică într-o clădire obișnuită de apartamente, luați în considerare paletele albastru și alb și bej și alb. 
.