14 ianuarie 2021

Urmând o idee, un singur stil în proiectarea unui apartament este o tehnică de înțeles și rezonabilă. Dar uneori proprietarii de apartamente vor să încalce regulile, să se joace pe contraste: stiluri opuse, culori opuse. Vedeți ce s-a întâmplat. Sufragerie Opusuri atractive apar în fața noastră deja în sufragerie. 


Mobilier interior deschis și întunecat. Stiluri grecești și minimaliste. Se preferă stilul antic în decor: nuanțe pastel caracteristice - alb lăptos, bej și piersic; coloane și pilaștri (coloane încastrate) cu capiteluri corintice; turnare stuc și cornișe de tavan. Toate detaliile interioare ale acestui stil sunt îndreptate în sus, ridicând tavanul, ceea ce conferă măreție. 

În același timp, stilul grecesc nu este deloc pompos, ci reținut și elegant în simplitate. Prin urmare, mobilierul minimalist: o canapea, fotolii, o masă, precum și echipamente video și audio moderne se potrivesc perfect. Combinația de finisaje deschise și nuanțe maro de mobilier, covor și tehnologie este foarte organică. 

 Bucătărie Modernitate în bucătărie - un tavan cu spoturi, un blat de bar întunecat și un șorț de bucătărie asortat. Clasicii sunt un set de bucătărie, un grup de mese și un candelabru de cristal. În același timp, perdelele întunecate, peretele și blatul subliniază doar tonurile cremoase delicate ale mobilierului și finisajelor de bucătărie. Mobilier Italian de Lux Pret

 Dormitor În dormitor, contrastele de stiluri și culori sunt înmuiate, iar acest lucru este de înțeles, aici energia ar trebui să curgă lin și încet. Prin urmare, un parchet întunecat, fotolii și perne sunt percepute ca o ușoară amărăciune, declanșând dulceața nuanțelor deschise de marshmallow. 

 Cabinet Într-un astfel de birou, cineva dorește să creeze și să creeze capodopere - un birou cu un finisaj bogat, cum ar fi un amvon, o bibliotecă cu cărți și fotolii confortabile și luxoase sunt amenajate într-o dispoziție înaltă. Dinamica este creată de parchetul întunecat și de perete, față de care ușa ușoară iese în evidență în mod clar. Design  interior 

 Gradina de iarna Tot mai mulți proprietari vor să amenajeze o grădină de iarnă acasă pentru a scăpa în acest colț de animale sălbatice din agitația orașului. Și această sarcină a fost jucată cu contraste: rame întunecate, o măsuță de cafea și ornamente de fotolii subliniază nuanțele deschise ale camerei.



 Clienții proiectului de design au fost mulțumiți de munca designerilor care au putut juca pe contraste (culori închise și deschise în interior) și au creat o casă plictisitoare și confortabilă.
.