25 noiembrie 2020

Camera luminoasă are zonă de relaxare, grup de luat masa și bucătărie albă pe colț. Mobilierul mare, inclusiv un dulap din lemn masiv, este împrăștiat de-a lungul pereților. Scaunele de masă transparente și oglinzile de pe perete creează iluzia unui spațiu mai mare. Proiectarea camerei de zi într-o casă în stil modern În centrul tendințelor interioare moderne se află dorința de a combina zone și funcții, respingerea decorului excesiv în favoarea frumuseții liniilor, formelor și culorilor simple. Trăsături specifice: 



 Ar trebui să existe cât mai mult spațiu liber posibil. Nu este aglomerat de mobilier, alternativ: pufuri în loc de scaune, rafturi în loc de dulapuri.  Ferestrele panoramice estompează granița cu lumea exterioară, îndreptând atenția asupra mediului natural.  Mobilierul poate avea o mare varietate de forme (colecțiile designerilor contemporani cu siguranță nu pot fi numite plictisitoare), dar cu o predominanță a siluetelor clare și a culorilor naturale. 

 Designul laconic al ferestrelor menține o atmosferă de confort, puteți chiar refuza complet perdelele. Dar accentele textile sub formă de tapițerie de mobilier dormitor  modern  italian , o pătură frumoasă sau perne sunt o tehnică simplă, dar eficientă. Soluții interesante cu iluminat local, o abundență de piese strălucitoare și oglinzite, sticlă. Proiectul de design al camerei de zi într-o casă privată mare (proiectul de finisare a camerelor unei cabane la țară) este proiectat în tonuri de gri neutru. Ei subliniază bine înălțimea spațiului cu dublă înălțime și mobilierul în mov, grafit, alb.

 Balustradă transparentă pentru scări - conexiune cu designul coridoarelor vitrate de la etajul al doilea .Decorarea camerei de zi moderne în proiectul finalizat al casei folosește în mod activ lemn natural, culori neutre deschise, fotolii și lămpi de forma originală. În interior, sunt organizate mai multe zone de agrement: o cameră de zi centrală, o zonă de șemineu cu acces la terasă și o mică zonă de oaspeți cu o canapea de colț. Ferestrele panoramice de-a lungul perimetrului oferă o priveliște minunată asupra lacului. Studio Arhitect amenajari interioare 3D .

 Design de cameră de zi de elită într-o casă în stil clasic Un decor clasic frumos poate fi realizat în două direcții: un palat tradițional și într-un mod mai laconic - folosind tehnici moderne. Principii de baza:  materiale de finisare naturale și costisitoare: parchet, marmură, tapet de colecție;  mobilier cu forme grațioase și culori calme - canapele, fotolii, scaune cu sculpturi tapițate și decorative;  tavanele înalte și pereții cu muluri - rozete, cornișe, coloane; perdele frumoase ale deschiderilor ferestrelor - cu lambrequins, grappini, ciucuri, într-o versiune mai modernă - perdele drepte, în armonie cu mobilierul sau tapetul. Blog mobila Nikydecor


Un element obligatoriu de design al unui living într-o casă privată este un portal de șemineu. Dacă în minimalism sau în stilul scandinav s-ar putea să nu atragă atenția și să fie aproape invizibil, în stilul clasic un șemineu este unul dintre elementele fundamentale ale planificării și designului. Este decorat cu basoreliefuri antice din stuc, blazoane, ghirlande, bare de fier forjat, oglinzi. În designul interior strict al cabanei, un imens șemineu alb ca zăpada este încadrat de sculpturi de leu. 

Decorul camerei se bazează pe o combinație echilibrată de lemn maro închis și nuanțe bej deschis de mobilier tapițat și podea de marmură. Designul interior confortabil al unui  mobilier alb sufragerie italia   a unei case de țară dintr-un proiect de artă interior este un exemplu de combinație de tehnici clasice și moderne. O măsuță de cafea cu sculpturi luxuriante, perdele multistrat la ferestre coexistă organic cu o canapea și fotolii cu o formă simplă, dulapuri din sticlă Idei de design pentru camera de zi pentru casă: soluții de culoare Paleta aleasă subliniază atmosfera camerei și concentrează atenția asupra detaliilor necesare.

 Câteva exemple din galeria TopDom, unde culoarea face atmosfera expresivă și plină de viață. Designul luminos al unei camere de zi luminoase într-o casă privată este realizat în nuanțe de alb și bej cu incluziuni spectaculoase de argint, auriu și albastru. Cel mai întunecat și mai saturat decor a fost zona cu panouri TVAspectul creează un singur volum luminos între bucătărie-sufragerie, sufragerie și birou. Negru și gri în decorul șemineului, mobilierul și pereții creează accente competente. 

Un echilibru de culoare nobil a fost găsit pentru camera de zi a unei case de țară neoclasice (opțiuni interioare). O combinație de pereți albi, tavan și canapele cu un dulap maro închis ar fi prea nervoasă, dar este înmuiată de nuanța fumurii scaunelor încadrate în aur. Un accent albastru de lux sub forma unei canapele de catifea și fotolii este implementat în designul și interiorul camerei de zi într-o casă privată după o renovare majoră. Există încă o nuanță de safir în cameră - în designul unei perdele uriașe romane care acoperă fereastra cu înălțime dublă. Arhitect Design interior orase .

Nu mai puțin elegant și impresionant este candelabrul alb în cascadă. Și iată cum puteți actualiza contrastul strict gri-alb cu un singur detaliu: o canapea turcoaz în centrul camerei. Cuplajul său pentru cărucior adaugă o varietate texturată interioarelor frumoase. Acesta este modul în care opțiunile de design pentru o cameră de zi într-o casă sunt realizate după renovarea art deco. O paletă bogată de nuanțe maro - de la nuc închis la bronz aurit - este introdusă de mobilier (vitrine și canapele), parchet cu aspect de șah, lambriuri din lemn 



 O schemă de culori chic a fost dată unei camere amenajate pentru un stil cabană. modern. Nuanța este stabilită de mobilierul tapițat: fotolii în nuanțe de cobalt, o canapea rotundă de culoare muștar, o canapea centrală albă fierbinte. Pictura-abstractizare pe perete sporește strălucirea situației. Pentru amenajarea camerei de zi într-o casă nouă din cărămidă, a fost aleasă o cameră de colț cu fereastră panoramică (proiect de renovare finalizat). 

Aici va fi întotdeauna însorit și primitor, de asemenea, datorită gamei calde de finisaje gri-maro. Mobilierul este dispus în jurul perimetrului, menținând astfel un sentiment de spațiu. Modul în care va rezulta designul unei camere de zi într-o casă depinde de un aspect bine gândit, de selecția culorilor și de stil. La construirea unei cabane de la zero, caracteristicile arhitecturale ale spațiilor sunt dezvoltate în etapa de proiectare (a doua lumină, acces la terasă, amplasarea scărilor și șemineului).

.