21 august 2016

Proiect design interior - amenajare baie pentru casa cu 6 camere in Constanta . Peretii vor fi placati cu travertin (30/60cm ) in pozitie verticala .Pardoseala va fi placata cu travertin in aceeasi culoare cu cea a peretilor - Interiorul cabineri de dus va fi placat cu mozaic conform schitelor anexate - Peretii laterali ai cabinei de dus se vor executa pe comanda din sticla - Se creaza un postament placat cu travertin conform schitelor anexate . -Chenarul din mozaic se va executa conform schitelor anexate - Deasupra wc-ului se creaza un decupaj in zid conform schitelor anexate - Se monteaza spoturi in tavanul de rigips. Mobilierul se va executa pe comanda din lemn si mdf in stil clasic.

Pentru mai multe proiecte vizitati siteul - www.nobili-interior-design.ro
Design interior casa clasica de lux -| Amenajare interioara baie casa Constanta

19 august 2016

Amenajare interioara dormitor casa stil clasic in Bucuresti. Amenajari interioare case clasice Bucuresti. Atunci cand vine vorba despre amenajarea locuintei astfel incat aceasta sa se incadreze in stilul clasic, sfaturile unui designer de interior sunt vitale, deoarece acest stil nu permite greseli si aidoma unui puzzle, atunci cand o mica piesa nu este pusa la locul ei, totul este compromis. In linii mari, amenajarea casei in stilul clasic presupune respectarea unor reguli de baza. Stilul de amenajare clasic reprezinta o prelungire a personalitatii lor si de aceea este recomandat sa defineasca si locul pe care il numesc “acasa”.
Amenajare dormitor casa stil clasic Bucuresti - Amenajari interioare case clasice Bucuresti
Se prefera mobila din lemn masiv, vitrinele pe care sa stea bibelouri pretioase, culorile mate si sobre, liniile drepte sau foarte simetrice. Peretii decorati cu diverse coloane si columne inspirate parca din Grecia si Roma antica sunt ideale pentru acest stil, in aceasi masura ca si vazele sau obiectele decorative mari, voluminoase si confectionate din materiale asemnatatoare aramei.
Amenajare dormitor casa stil clasic Bucuresti - Amenajari interioare case clasice Bucuresti | Amenajari interioare case, design interior bucuresti, design interior clasic, designer interioare Bucuresti,
Oglinzile mari, sfesnicele, vitrinele, tablourile cu rame impozante reprezinta alte elemente ce definesc stilul clasic in designul de interior. In ceea ce priveste materialele folosite, tesaturile fine, piele naturala, matasea, dantela nu ar trebui sa lipseasca. Se prefera tapiteria cat mai eleganta cu modele florale sau geometrice dar care nu epateaza prin forma sau culoare.
Amenajare dormitor casa stil clasic Bucuresti - Amenajari interioare case clasice Bucuresti
Aceste modele au rolul de a aduce o nota de caldura si sensibilitate intr-un decor care pare rational, rigid si sobru. Se spune ca scopul clasicilor era de a exprima cat mai fidel frumusetea si de a impune unele reguli stricate in ceea ce priveste exprimarea ei. De aceea acestia au transformat arta intr-un adevarat decalog plin de pasi ce trebuie urmati in implementarea unui proiect de amenajari interioare casa stil clasic.
Amenajare dormitor casa stil clasic Bucuresti - Amenajari interioare case clasice Bucuresti
Rezultatul va impresiona si va atrage admiratia chiar si celor mai critice persoane. Ideal pentru cei care prefera sa se exprime rational, sa-si planifice viata tinand cont de reguli si de o anumita conduita, pentru cei boemi si nostalgici. Pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra de design interior personalizat ne puteti contacta la telefon : 0720.665.365 - Gabriela Nechifor , Designer interior.
Cititi si: https://nobili-interior-design.blogspot.com/2015/04/design-interior-clasic-de-lux.html
Amenajare dormitor casa stil clasic Bucuresti - Amenajari interioare case clasice Bucuresti | amenajare casa clasica, amenajare casa de lux, amenajari interioare Bucuresti, Primaverii
Cititi si:https://nobili-interior-design.blogspot.com/2015/05/design-interior-dormitor-modern.html
Proiect din categoria de servicii amenajare casa clasica, amenajare casa de lux, firme amenajari interioare Bucuresti, amenajari interioare case, design interior bucuresti, design interior clasic, designer interioare Bucuresti, design interior casa stil clasic, design interior casa cu mansarda, design interior casa cu etaj, birou arhitectura Bucuresti, arhitect design interior preturi, living, sufragerie, baie, hol, birou, paturi dormitor clasice, mobila Italia, mobilier dormitor clasic, gresie, faianta, mozaic, usi de interior din lemn.
Amenajare dormitor casa stil clasic Bucuresti - Amenajari interioare case clasice Bucuresti

18 august 2016

Proiecte design interior realizate in stil clasic de lux pentru case si apartamente in Constanta. Putini sunt cei care apreciaza in adevaratul sens al cuvantului un decor luxuriant, alcatuit din mobilier ales pe spranceana, finisaje interioare de cea mai buna calitate si numeroase obiecte care nu fac nimic altceva decat sa ajute la imprimarea unui stil de design interior casa clasica. Echipa noastra si-a inceput activitatea incercand sa ridice standardele fiecarui proiect dedicat amenajarilor anterioare si putem spune ca obiectivul nostru a fost indeplinit pe deplin in momentul in care am patruns pe piata amenajarilor interioare de lux.
Ne puteti contacta la telefon : 0720.665.365 - Gabriela Nechifor.

Design interior clasic de lux casa Constanta - Amenajari interioare case vile clasice

Design interior clasic de lux casa Constanta - Amenajari interioare case vile clasice

Design interior clasic de lux casa Constanta - Amenajari interioare case vile clasice |  amenajare casa stil clasic, amenajari de lux, design de interior, design interior clasic, design interior Constanta, design interior dormitor clasic, design interior living clasic,

Design interior clasic de lux casa Constanta - Amenajari interioare case vile clasice  | Design - interior - living - clasic - de - lux - apartament - Constanta - zona - Faleza - Nord

Design interior clasic de lux casa Constanta - Amenajari interioare case vile clasice  | poze - design - interior - living - clasic - apartament - CONSTANTA
Cititi si: https://nobili-interior-design.blogspot.com/2014/07/design-interior-case-vile.html
Proiect din categoria amenajare casa stil clasic, amenajari de lux, design de interior, design interior clasic, design interior Constanta, design interior dormitor clasic, design interior living clasic, firme amenajari interioare Constanta, birou, arhitectura, casa, vila, apartament, clasic, modern, mediteranean, casa cu etaj, mansarda, preturi, arhitectura, case de lux, mobilier clasic italian, mobila dormitor Italia, firme arhitectura Constanta.
Reveniti la postarea initiala - Design interior clasic de lux casa Constanta - Amenajari interioare case vile clasice.
.