26 septembrie 2016

Apartamentul din Constanta pentru care am elaborat acest plan de design interior este unul de dimensiuni medii, cei aproximativ 90 de metri patrati fiind impartiti intre un living, doua dormitoare, o bucatarie si o baie, intreaga structura fiind una decomandata. Fiecare dintre cele sase incaperi a beneficiat de intreaga noastra atentie, inclusiv holul, calea de acces in fiecare dintre aceste camere fiind amenajata complet in baza unor obiecte de mobilier cochete si-n acelasi timp utile, precum anumite modele de canapele moderne pentru living, capabile sa nu ocupe foarte mult spatiu la interior. Livingul putem spune ca este piesa vedeta a acestui proiect, proprietarul axandu-se pe aceasta camera prin prisma faptului ca, o buna parte a zilei, membrii familiei obisnuiesc sa se relaxeze aici. S-a mizat pe un mediu relaxant, dominat de mai multe nuante de maro si ferestre de mari dimensiuni, menite sa ofere o lumina naturala in cantitati optime. Mobilierul este compus dintr-un corp de baza, deasupra caruia a fost montat un televizor de dimensiuni ridicate, lateralele lasand loc sistemului home cinema. Canapeaua din piele este de calitate si extrem de confortabila, timpul petrecut in acest spatiu fiind capabil sa ajute orice persoana sa inlature stresul acumulat in timpul zilei. Mai multe detalii despre acest proiect puteti observa in cadrul galeriei foto sau contactand unul dintre specialistii nostri in vederea prezentarii intregului plan de design interior al apartamentului din Constanta .
Pagina web proiecte, informatii: http://www.nobili-interior-design.ro

 Design interior apartament Constanta - Amenajari interioare Constanta | design interior pret, design interior living apartament, clasic, modern.
Cititi si articolul despre: Design interior case apartamente stil clasic - Proiect de casa cu etaj Constanta.
Design interior apartament Constanta - Amenajari interioare Constanta.
Va puteti informa si din prezentarea urmatoare: Firma servicii design interior Bucuresti - Amenajari interioare case Bucuresti.
Design interior apartament Constanta - Amenajari interioare Constanta. Design interior Constanta preturi,oiect de casa stil clasic.  pr
Nu discutam despre un apartament nou ci despre o reamenajare a unuia mai vechi, proiectul pe care l-am implementat fiind dezvoltat in baza unor cerinte ferme venite din partea clientului. Ca de fiecare data, echipa noastra a mizat pe experienta acumulata in cei aproximativ 7 ani de activitate pe piata din Romania si a propus numeroase elemente de decor interior care au fost pe placul clientului nostru, drept urmare structura a fost compusa atat din caracteristicile sale cat si din tendintele pe care noi le-am adus in discutie. Discutam despre un design interior apartament, caracterizat de formele nonconformiste ale mobilierului si nuantele de culori impregnate peretilor si celorlaltor mici elemente de decor.

20 septembrie 2016

Realizam proiecte personalizate de design interior case, vile, apartamente in stil clasic cu mobilier de lux import Italia in Constanta, dar si in alte localitati in tara.
Pagina web sursa poze: http://www.nobili-interior-design.ro/contact

Design interior case apartamente stil clasic - Proiect de casa cu etaj Constanta
Cititi si: Firma servicii design interior Bucuresti - Amenajari interioare case Bucuresti.
Design interior case apartamente stil clasic - Proiect de casa cu etaj Constanta
Va puteti inspira si din proiectul - Design interior clasic vila in Constanta - Amenajari interioare case clasice.
Design interior case apartamente stil clasic - Proiect de casa cu etaj Constanta
Va puteti informa si din proiectul de Proiecte design interior case vile Bucuresti - Amenajari Interioare - Design Interior case clasice.
Design interior case apartamente stil clasic - Proiect de casa cu etaj Constanta

Design interior case apartamente stil clasic - Proiect de casa cu etaj Constanta

Design interior case apartamente stil clasic - Proiect de casa cu etaj Constanta
Constanta reprezinta doar cadrul povestii, pe cand adevaratul decor il creezi tu, cu ajutorul unui designer profesionist, in interiorul casei sau vilei tale. Fie ca alegi sa-ti petreci aici doar vacantele, fie ca te bucuri de fiecare clipa din viata ta in acest loc special, decorul vilei trebuie sa reprezinte mereu o sursa de admiratie pentru cei care-ti trec pragul si o sursa de relaxare, liniste si visare pentru tine. Astfel maretia exterioara a unei vile trebuie sa fie completata de eleganta si pretiozitatea unui design interior pe masura. De aceea pentru a ne bucura de un rasfat deplin intr-un loc special ca si Constanta, iti propun sa apelezi la serviciile unui designer profesinist care va reusi sa imbine sensibitatea locului cu originalitatea dorintelor tale si specificitatea stilului clasic, dand nastere unui design impresionant care te va face sa te simti special.
Cititi si despre:mobila living Constanta.
Suntem firma specializata in servicii personalizate de design interior stil clasic pentru resedinte private si spatii comerciale cu proiecte in Bucuresti, Pitesti, Brasov.
Sursa proiect: http://www.nobili-interior-design.ro

Firma servicii design interior Bucuresti - Amenajari interioare case Bucuresti
Firma design interior Bucuresti. Cititi si despre; Design interior clasic vila in Constanta - Amenajari interioare case clasice.
Firma servicii design interior Bucuresti - Amenajari interioare case Bucuresti
 Firma design interior Pitesti. Va puteti informa si din articolul urmator: Proiect design interior apartament pensiunea Lorena Constanta - Amenajari Interioare.
Firma servicii design interior Bucuresti - Amenajari interioare case Bucuresti
Firma design interior Brasov. Cititi si : Design interior living clasic Bucuresti - Amenajari Interioare - Design Interior case clasice.
Odata ce ati stabilit compartimentarea apartamentului si ati rezolvat detaliile instalatiei sanitare, trebuie sa va hotarati asupra culorilor peretilor si ale mobilierului. Doriti sa decorati apartamentul in culori calde sau doriti nuante nonconformiste? In functie de aceasta alegere veti completa apartamentul cu un coltar din piele naturala sau o canapea si fotolii in living, dar si cu perdele si draperii. Din cauza ca uneori ni se pare monoton sa avem peretii in aceasi nuanta, ne putem juca cu culorile, fie prin picturi pe perete, fie prin tapet sau colorarea peretilor in nuante diferite, dar care sa se potriveasca intre ele. Este important ca elementele de decor ale apartamentului sa fie imbinate armonios, pentru a nu avea un spatiu neuniform, care sa fie lipsit de bun gust. Este usor sa gresim in decorarea apartamentului. Trebuie sa avem pricepere in imbinarea mobilierului cu alte elemente de decor, iar factorul estetic nu este singurul de care trebuie sa tinem cont. In plus, exista atat de multe posibilitati de alegere, incat se creeaza confuzie. Oricat de dificil poate parea decorarea unui apartament in Bucuresti, nu va lasati batuti. Poate fi un proces anevoios, dar daca nu tratati totul cu superficialitate, veti fi incantati de cum va arata apartamentul dumneavoastra. In fiecare etapa din procesul de creare a unui proiect realizat de firma de design interior trebuie sa faceti o alegere, fie ca se rezuma la tipul de mobila pe care sa il algeti, fie la tipul de parchet. Astfel puteti alege mobila italiana, mobilier living, mobila de lux sau mobila din MDF, iar optiunile pe care le aveti la dispozitie nu se incheie aici.
Sunt numeroase elemente de design interior pe care am reusit sa le scoatem in evidenta, atat in cadrul livingului cat si in bucatarie, dormitoare sau baie, ideea in sine fiind de a imbina intr-o maniera delicata nuantele de culori si formele.
Proiect realizat cu mobila italiana din gama de lux.
Design interior clasic vila in Constanta - Amenajari interioare case clasice| Design - interior - Constanta - afiseza - 30 - rezultate, Cauta - cea - mai - buna - oferta - de - design - interior - in - Constanta,
Cititi si articolul despre: Design interior vila moderna Constanta - Amenajari interioare case Constanta.
Design interior clasic vila in Constanta - Amenajari interioare case clasice
Acest proiect de design interior clasic vila in Constanta unul aparte, de o calitate ridicata tocmai prin prisma finisajelor si a celorlaltor obiecte de decor, detalii complete despre costuri si maniera de lucru putand obtine in urma contactarii unuia dintre specialistii nostri in amenajari interioare.
Design interior clasic vila in Constanta - Amenajari interioare case clasice| design - interior - bucatarie - Constanta, Vezi - oferta - de - design - interior - in - Constanta,
Design interior clasic vila in Constanta - Amenajari interioare case clasice, design - interior - constanta - 2016, cauta - design - interior - in  - Constanta,
Design interior vila stil clasic Constanta, design - interior - Constanta - preturi
.