2 martie 2017

Descriere proiect design interior dormitor realizat in stil clasic pentru casa in Bucuresti.
Amenajari interioare Bucuresti | Design interior dormitor clasic casa Bucuresti
 Se monteaza spoturi in tavanul de rigips conform schitelor anexate.
Amenajari interioare Bucuresti | Design interior dormitor clasic casa Bucuresti. Arhitect - interioare - Bucuresti - Sector 3.
Cititi si articolul despre: http://nobili-design-interior.blogspot.ro/2015/08/design-interior-apartament-clasic.htmlPeretii vor fi vopsiti cu vopsea lavabila in culoarea atasata in imagini .Instalatia electrica se va executa conform schitelor anexate. Pardoseala se placheaza cu parchet din lemn stratificat pentru incalzire in pardoseala . Se monteaza cornise decorative de 10 cm la imbinarea dintre pereti si scafe  si plinta duropolimer de 10 cm – culoare alb . Mobilierul va fi executat pe comanda conform schitelor anexate , din MDF alb mat.  Se creaza cele doua chenare din cornisa de 5cm conform schitelor anexate . Ferestrele vor fi acoperite cu perdele culoare alb-ivoire si draperii culoare visiniu pe sina dubla de aluminiu . Usa dormitorului va fi din MDF alb , cu deschidere pliabila .
Sursa foto - www.nobili-interior-design.ro
Amenajari interioare Bucuresti | Design interior dormitor clasic casa Bucuresti.
Imaginea este cu titlu de prezentare. Mai multe proiecte: http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare/281-amenajare-interioara-casa-clasica-constanta
Avand in vedere ca ne referim la designul interior al unui apartament clasic si tinand cont si de faptul ca sentimentele noastre sunt deseori greu de “concentrat” in putini metrii patrati, sfaturile unui designer de interior sunt foarte bine venite, ajutandu-ne sa expunem stari, emotii si dorinte in culori si forme care sa ne transforme locuinta intr-un camin cald si primitor. Indiferent de stilul de design pe care dorim sa-l expunem, indiferent de dimensiunea apartamentului nostru, indiferent daca suntem traditionali sau invoatori, locuinta noasta de langa malul marii trebuie sa fie dominata de bun gust, stil, rafinament si eleganta, catacteristici care definesc si orasul Constanta.
Firma amenajari interioare Bucuresti - Design interior apartament clasic Bucuresti
Cu siguranta, fiecare dintre noi, viseaza cum de la o varsta frageda cum o sa arate casa in care o sa locuiasca atunci cand o sa se desprinda de sub aripa parintilor. Astfel atunci cand isi achizitioneaza locuinta vor stii extact care sunt pasii urmatori care trebuie sa fie urmariti in amenajarea sa.
Cititi si despre; http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare/283-amenajari-interioare-case-vile-moderne-bucuresti
Firma amenajari interioare Bucuresti - Design interior apartament clasic Bucuresti
Entuziansmul, dorinta de a expune tot ce am visat, de a fii cat mai originali si mai colorati in imaginatie, ne poate face sa gresim, combinand culori, forme si marimi care nu se potrivesc. Astfel expunerea noastra va fi una nu atat de eleganta, rafinata si originala pe cat ne-am dorit-o. Pentru a evita o astfel de situatie care este cat se poate de nedorita, este indicat sa apelam la sfaturile unui designer de interor. Cititi si articolul: http://nobili-design-interior.blogspot.ro/2015/08/design-interior-mansarda.html
Firma amenajari interioare Bucuresti - Design interior apartament clasic Bucuresti
Acesta ne va asculta cu tact toate dorintele si ideile, le va incadra intr-un anumit stil si le va pune in aplicare tinand cont niste reguli stricte de design. Constanta este un oras in care am putea spune ca eleganta si spiritul boem este la ea acasa. Cititi si: http://nobili-design-interior.blogspot.ro/2017/02/design-interior-birouri-amenajari.html
Firma amenajari interioare Bucuresti - Design interior apartament clasic Bucuresti
Asa ca daca detii un apartament in acest oras atat de frumos ar trebui sa nu faci nota discordanta, facand tot ceea ce trebuie pentru ca locuinta ta sa se incadreze in acelasi decor de basm. Pentru ca tot veni vorba de basme si povesti. Desi se spune ca un proiect de design interior apartament ar trebui sa fie ales in functie de personalitatea celor care il locuiesc, zona in care acesta se afla ar trebui sa aiba si ea o anumita influenta.
Firma amenajari interioare Bucuresti - Design interior apartament clasic Bucuresti
Astfel intr-un oras ca si Constanta, un apartament trebuie sa fie decorat astfel incat sa fie cat mai spatios si luminos. Se vor prefera culorile calde, luminoase, liniile fine, materialele diafane, obiecte decorative orientale, originale si corpuri de iluminat impunatoare. Se va crea un decor de poveste care sa aiba insa foarte multe note originale si mai ales actuale. Bineinteles ca propriile dorinte si asteptari vor prima si vor da tonul povestii tale.
Firma amenajari interioare Bucuresti - Design interior apartament clasic Bucuresti. Arhitect - Bucuresti.
Astfel decorarea unui apartament situat in Constanta nu reprezinta doar o necesitate persoanala ci o poveste care ar trebui sa fie imprastiata si povestita in orice coltisor al acestui oras atat de frumos.
Firma amenajari interioare Bucuresti - Design interior apartament clasic Bucuresti
Pentru detalii si relatii despre proiectele de design interior apartamente ne puteti contacta folosind datele de mai jos. Nobili Design Telefon : 0720.665.365 Web : www.nobili-interior-design.ro
Proiect design interior mansarda realizat pentru casa in Bucuresti .Mansarda va fi impartita intr-o zona de zi –spre ferestre si zona de dormitor astfel: -se va pastra grinda existenta si se vor construi cei doi stalpi conform schitelor .( stalpul din mijloc si stalpul lateral ).
Site web - http://www.nobili-interior-design.ro    Tel:- 0720.665.365
Amenajari interioare Bucuresti pret | Design interior mansarda casa moderna Bucuresti
-Peretele pe care se monteaza patul , pana in zona de zi , se va acoperi cu tapet , iar ceilalti pereti vor fi vopsiti cu vopsea lavabila culoare peach (piersica) , peretele din fata patului va fi vopsit cu vopsea lavabila culoare maro ciocolata , iar peretele cu ferestrele va fi vopsit cu vopsea lavabila culoare alb.
Amenajari interioare Bucuresti pret | Design interior mansarda casa moderna Bucuresti
Se vor monta aplice conform schitelor , iar in zona dormitorului se va monta o lustra centrata . Pentru cele doua lampi de noptiere se vor monta prize la o inaltime de 35 cm de podea – o priza la 20 cm distanta de stalp iar cealalta priza la 120 cm distanta de peretele cu dressingul .
Amenajari interioare Bucuresti pret | Design interior mansarda casa moderna Bucuresti
Mobilierul dormitorului va fi executat pe comanda conform schitelor, din MDF alb mat , cu ramele metalice culoare argintiu .Tapiteria patului va fi din piele ecologica culoare alb-ivoire. Fotoliile vor fi din piele ecologica culoare alb-ivoire , etajerele montate pe stalpul din mijloc vor fi in culorile alb si maro ciocolata , iar etajerele de deasupra geamurilor si masa vor fi de culoare maro ciocolata. Cititi: http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare

Amenajari interioare Bucuresti pret | Design interior mansarda casa moderna Bucuresti
Cititi si articolul despre: http://nobili-design-interior.blogspot.ro/2017/02/design-interior-case-galati-amenajari.html

24 februarie 2017

Acest proiect de design a transformat o casa intr-un spatiu plin de farmec si culoare, vorbind de la sine despre lumea fermecata a copilariei .
Iata salile de clasa:

Amenajari interioare garadinite - Proiect design interior gradinita Constanta

Pentru oferta personalizata de design interior spatii comerciale si informatii despre proiectele din portofoliul nostru vizitati pagina web - http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-comercial.

Amenajari interioare garadinite - Proiect design interior gradinita Constanta

Amenajari interioare garadinite - Proiect design interior gradinita Constanta

Design Interior - Amenajari Interioare / Proiect design interior gradinita Constanta - Bucuresti

Design Interior - Amenajari Interioare / Proiect design interior gradinita Constanta - Bucuresti

Puteti citi si despre proiectele de amenajari interioare realizate pentru case, vile si spatii comerciale in Constanta, Bucuresti, Brasov, Pitesti - http://gabrieladesigninterior.blogspot.ro/search/label/amenajari%20interioare
Design Interior - Amenajari Interioare / Proiect design interior gradinita Constanta - Bucuresti | design interior gradinita Brasov

Design Interior - Amenajari Interioare / Proiect design interior gradinita Constanta - Bucuresti | Design - interior - gradinita - after - school - Galati
Incaperile de la etaj, care au fost inainte dormitoare, au fost transformate in sali de clasa si dormitoare pentru copiii care se vor bucura de aceasta atmosfera minunata.
Planificarea spatiului a fost facuta in functie de capacitatea numarului de locuri pe care proprietarii si l-au propus, asfel, au fost repartizate pe etaj doua sali de clasa, doua dormitoare, un grup sanitar si un birou, iar la parter, sala de mese, cancelaria, cabinetul medical, o sala de mese si un grup sanitar, bucataria, o sala de dans si o sala de studiu pentru after school . 
Alte proiecte de design interior spatii coemrciale si rezidentiale realizate de firma noastra - http://gabrieladesigninterior.blogspot.ro/search/label/design%20interior%20Bucuresti.
.