4 ianuarie 2021

 Recent, soluția de a combina bucătăria și camera de zi câștigă o mare popularitate. Acest lucru este explicat simplu: în aceste zone proprietarii de case și oaspeții lor petrec cel mai mult timp. Aici se odihnesc, gătesc, mănâncă și așa mai departe și ținând cont că majoritatea acțiunilor au loc simultan. Amenajare casa Moderna de Lux in Bucuresti



De aceea, decizia de a combina aceste două camere este logică și așteptată. Cu toate acestea, pentru a combina corect aceste camere din punct de vedere al logicii și al designului, trebuie să aveți o idee generală a nuanțelor combinației. Când să începeți planificarea? Cel mai bine este să vă gândiți la combinarea unei bucătării și a unui living înainte de a cumpăra o casă. 

Uneori, dispunerea spațiilor vă permite să combinați două camere într-una, iar uneori acest lucru este complet imposibil. Pentru a ști cu siguranță dacă va fi posibilă efectuarea acestei operații, ar trebui să vă uitați la locația bucătăriei și a zonelor umede folosind planul ITO. Cel mai adesea, camera de zi, bucătăria și sala de mese sunt situate mai aproape de intrare - acest lucru se face astfel încât oaspeții care vin în vizită să se regăsească imediat în zone comune, și nu în zone personale, cum ar fi o grădiniță și un dormitor.

 Există o mică excepție - este permis ca bucătăria să fie situată mai departe de intrare, caz în care este posibil să combinați coridorul cu camera de zi, evitând nevoia de a pune o ușă între ele. Nuanțe: ce să cauți atunci când renovezi o bucătărie și un living? Există o serie de reguli care trebuie respectate în timpul reamenajării zonelor de mai sus, și anume: Pereți portanți. 

Dacă există pereți portanți între bucătărie și sufragerie, acest lucru va afecta semnificativ planurile. Este imposibilă demolarea pereților portanți, este permisă doar prezența unei deschideri; Ridicator de gaz. Conform regulilor generale de siguranță, nu este permis ca bucătăria și locul în care dorm rezidenții să nu fie împrejmuite cu un perete. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că regulile permit o partiție glisantă și din sticlă, astfel încât la momentul potrivit bucătăria să poată fi separată rapid de dormitor; 

Lipsa amplasării bucătăriei. Locul în care va fi amplasată bucătăria este determinat folosind planul ITO. Este interzisă mărirea dimensiunii bucătăriei prin ocuparea teritoriului sufrageriei, cu toate acestea, este permisă extinderea zonei de bucătărie datorită coridorului. Următorii pași în combinarea bucătăriei cu camera de zi După ce proprietarii de case au decis că este posibil să combinați două camere, ar trebui să vă gândiți la zonare. Pentru aceasta, locuința este împărțită în mod convențional în zone funcționale și centrul fiecăreia dintre ele. Arhitectura Interioare case 

 De exemplu, zona principală de lucru din bucătărie este suprafața utilizată pentru gătit. Pe baza locului de gătit, ar trebui să planificați locul în care vor fi amplasate frigiderul, precum și alte aparate de uz casnic. În cazul în care locuitorii preferă să se uite la televizor în timp ce gătesc, atunci o soluție insulară ar fi ideală. Atunci când se planifică zona în care vor fi luate alimente, ar trebui să se țină cont de ce procese vor avea loc aici.

 Locația mesei și obiectele din jurul acesteia, precum și partea din care oaspeții se vor apropia de masă, sunt luate în considerare. Trebuie să încercați să planificați totul, astfel încât oamenii să se poată deplasa în jurul mesei fără probleme și disconfort. Partea centrală a sufrageriei este adesea locul către care vor fi direcționați ochii oaspeților: șemineu, televizor, imagini. După ce centrul zonei de recreere a fost determinat, puteți trece la amenajarea restului camerei. Vizualizari 3 D Design Interior

 Cum să evitați mirosurile din bucătăria din zona comună? Pentru a preveni pătrunderea mirosurilor din bucătărie în alte camere, trebuie să instalați o hota modernă de înaltă calitate. Și dacă există vreo compartimentare sau ușă între camere, acesta va fi mai rapid și mai temeinic pentru a evita un miros neplăcut. Care este cel mai bun mod de a face podeaua în zona articulațiilor? Este important să alegeți pardoseala astfel încât să fie practic și să se potrivească în interiorul general al casei.

 Este deosebit de necesar să se țină seama de practic, deoarece bucătăria este o zonă de lucru, aici se varsă apă, iar conducta se poate rupe și, în general, se pot întâmpla multe situații neprevăzute. Materialul care trebuie instalat pe podea trebuie să fie ușor de curățat și să nu absoarbă petele lichide. Dacă totuși materialul nu a fost foarte bine selectat și pe el au apărut pete și dungi, nu disperați! 



Puteți reface întotdeauna pardoseala cu alte materiale. Una dintre cele mai practice soluții de pardoseală în zonele combinate va fi un finisaj combinat: în bucătărie, o pardoseală, trecând ușor și armonios într-o alta în sufragerie. Mai mult decât atât, nu este deloc necesar să zonați bucătăria complet cu gresie sau gresie porțelanată; va fi suficient să evidențiați cu materialele enumerate doar locul în care se prepară mâncarea și zona umedă.

.