Featured Post

Interior elegant, alb, cu accente luminoase

Idei de reparatii al unui Apartament

Un caleidoscop de idei moderne pentru renovarea, planificarea, mobilarea și decorarea apartamentelor! În recenzia noastră, folosind ca exemple fotografii reale din portofoliul Nobili Design , vă vom spune despre cele mai izbitoare descoperiri ale profesioniștilor din domeniul reparațiilor și vom demonstra cum să le aplicați în practică. Amenajare Living Open Space 
 Decorarea holului de intrare al unui apartament în stil Art Deco Motivul pentru care începeți lucrările de reparații și construcții într-un apartament sau o casă pentru mulți este tapetul ars, instalațiile sanitare uzate sau cablurile electrice nedorite. Dar o revizie majoră nu este doar o înlocuire a decorului sau a comunicațiilor, ci și o oportunitate unică de a spori confortul locuințelor, de a defecta aspectele corecte și de a crea un interior frumos și elegant, cu o personalitate luminoasă. Design interior preturi .

 Organizarea spațiului apartamentului: tehnici actuale și soluții creative Intrarea în spațiul public spațios al apartamentului .Pentru a îmbunătăți ergonomia locuințelor, este necesar să vă gândiți la aspectul apartamentului și la amplasarea zonelor funcționale. Cum să rezolvați problema lipsei de spațiu, să ridicați tavanul sau să îmbunătățiți iluminarea camerelor individuale? Designerii de interior profesioniști sunt încrezători că, cu ajutorul ideilor moderne care pot fi puse în aplicare în timpul renovării, un apartament tipic poate fi ușor transformat într-un spațiu de locuit exclusiv. 

 Zona TV ca un separator convențional Paravan despărțitor în zona TV a sufrageriei-sufragerie Decorarea pereților despărțitori cu oglinzi și moddings Bucătăria spațioasă-living-sufragerie a apartamentului din complexul rezidențial  O astfel de cameră are nevoie de zonare condiționată, un indiciu pentru care a fost prezența unei coloane portante în mijlocul camerei.

 Designerii și arhitecții noștri au decorat stâlpul despărțitor TV, finisat cu panouri, muluri și oglinzi teșite cu un model de diamant. Portal larg fără uși Portal larg între hol și sufragerie Spațiul holului și o vedere a sufrageriei „Deschideți-vă” vizual și umpleți spațiul holului cu lumină va ajuta la ideea organizării unui portal larg fără uși între hol și living, înconjurat de „ferestre” împerecheate, fără inserții de sticlă. Design interior case stil clasic

Decorarea grafică contrastantă din gresie porțelanată neagră, lemn wenge și pereți despărțitori din metal va accentua intrarea în zona publică din față a apartamentului.  Uși glisante din sticlă O partiție glisantă în interiorul unui apartament în stil scandinav. Uși glisante înalte albe în camera de zi. O ușă glisantă înaltă, cu o zonă mare de vitrare între coridor și sufragerie este o idee actuală pentru renovarea unui apartament.

 Acesta unește vizual aceste două camere și literalmente „deschide” spațiul, îmbunătățind în același timp iluminarea coridorului. O ușă cu cadru alb este perfectă pentru un interior în stil scandinav, iar o ușă neagră sau gri închis pentru un mansardă. Principalul lucru este să alegeți un model cu doar ghidaje de top, astfel încât va fi posibilă păstrarea integrității podelei, care, de asemenea, „funcționează” pentru a crea un singur spațiu


  Unitate de bucătărie compactă Unitate de bucătărie albă în bucătărie-sufragerie Zona de lucru compactă și coloane cu aparate de uz casnic Bucătărie compactă cu fațade lucioase goale în culoarea pereților arată foarte laconic și nu lovește deloc ochii. Pentru a economisi spațiu utilizabil și, în același timp, a implementa toate funcționalitățile necesare, proiectanții de la Nobili Design au proiectat blocul de bucătărie ținând cont de geometria camerei, plasând mobilierul de-a lungul colțului exterior.

 Duet de pardoseală Combinație de parchet din lemn și ceramică în sufragerie și bucătărie Vedere din sufragerie în bucătărie. Cu diferite acoperiri de podea. Pentru zona de bucătărie, puteți folosi parchet ceramic, iar pentru sufragerie-sufragerie - scânduri de parchet. Pentru a evita variațiile inutile, este mai bine să acordați preferință materialelor de culoare apropiată și să aranjați îmbinarea cu un profil decorativ de nuanță adecvată. Firma design interior Craiova

 Doriți să extindeți puțin spațiul în același timp? Apoi, are sens să așezați parchetul în diagonală. Tavan suspendat iluminat Tavan suspendat pe mai multe niveluri într-un living neoclasic Tavan suspendat neoclasic într-un dormitor Una dintre problemele multor clădiri noi din Moscova sunt plafoanele joase. Cum se remediază? Coborâți-le puțin mai mult! Acest lucru se poate face cu o structură suspendată formată din unul sau mai multe niveluri.


 Un tavan suspendat cu decupaje curbate, potrivit în special pentru interiorul neoclasic, poate fi utilizat pentru a găzdui luminile încastrate și ventilația. Idei moderne originale de renovare a apartamentelor Designerii „Fundației” cunosc multe modalități de a crea un interior elegant și eficient. Uneori, pentru a adăuga carismă și expresivitate atmosferei, este suficient să o completezi cu iluminare adecvată sau detalii luminoase. Și, în unele cazuri, este imposibil să se facă fără modificări cardinale care pot fi puse în aplicare numai în timpul lucrărilor de reparații și construcții pe scară largă.  Molduri de tavan Model uniform al modelelor de tavan și fațadelor de mobilier Tehnică nouă de decorare a tavanului din ipsos .