Featured Post

Interior elegant, alb, cu accente luminoase

8 nuanțe de bucătărie elegante, care nu vă vor plictisi mult timp

Ce culoare ar trebui să-ți alegi bucătăria? Avem 8 răspunsuri testate de designer, care ar putea fi interesante. Designerul Gabriela Nechifor de la Nobili Design  a colectat nuanțe din diferite scheme de culori care au o atmosferă diferită și creează o dispoziție diferită în interior. De exemplu, paleta gri a devenit extrem de populară după ce stilurile de mansardă și minimalism au fost numite cele mai avansate și la modă pentru decorarea apartamentelor în 2021.    Amenajari Interioare bucatarii
1. Cărbune Bucătărie cu o insulă de culoare cărbune în complexul rezidențial din Bucuresti   Bucătărie cu o insulă de culoare cărbune în complexul rezidențial Renovat de Icon Interiors. O culoare cărbune închis funcționează cel mai bine pentru o mansardă sau o bucătărie minimalistă. Poate fi găsit și în interioarele eclectice și neoclasice (de exemplu, cu un indiciu de Art Deco).  Amenajare casa Clasica cu etaj in Oradea
 Nuanța de cărbune se potrivește bine cu alb-negru și cu accente întunecate și strălucitoare în design. Este adevărat, arată cel mai bine doar în contrastul dintre lumină și întuneric.

 2. Umbra de piatră umedă Bucătărie cu sertare superioare la umbra de piatră umedă Bucătărie cu sertare superioare la umbra de piatră umedă în complexul rezidențial  Această nuanță este perfectă pentru cei care doresc să decoreze interiorul folosind culori închise în decor (negru, roșu închis, gri închis etc.). O nuanță de piatră umedă poate să cuprindă cu ușurință decalajul dintre nuanțele deschise și întunecate, cum ar fi într-o mansardă. Amenajari case moderne de Lux

 3. Cenușă Bucătărie de frasin într-un apartament cu trei camere. Bucătărie de frasin într-un apartament cu trei camere. Umbra de cenușă arată ca o ceață de cenușă lângă foc. Absolut delicată, aerisită, dar ușor gri, această nuanță este cea mai potrivită pentru un interior scandinav sau modern. 

 4. Fumat Umbra fumurie în bucătărie într-un apartament Umbra fumurie în bucătărie într-un apartament din Bucuresti . Fumos - mai întunecat decât cenușa, nuanță mai grea și mai complexă. Adesea are revărsări, ca și fumul în sine, devenind fie mai deschis, apoi mai întunecat, saturat și contrastant.

 5. Umbra de ciocolată cu lapte O nuanță de ciocolată cu lapte în designul unui șorț de bucătărie într-un apartament din Constanta  Renovat de Nobili Design  O nuanță de ciocolată cu lapte în designul unui șorț de bucătărie într-un apartament . Ciocolata cu lapte nu este la fel de palidă ca alunul, nu la fel de întunecată ca maro tradițional și nu la fel de ghimbir ca nuca americană. Umbra ciocolatei cu lapte - apetisantă, confortabilă, foarte delicată și rafinată - a înlocuit toate nuanțele prea luminoase și întunecate ale lemnului din interiorul depășit. Articole mobila living

 6. Negru Bucătărie neagră într-un proiect de design la mansardă la Brasov  Renovat de Nobili Design . Bucătărie neagră într-un proiect de design la mansardă la Brasov .  Negrul a fost mult timp în fruntea accentelor întunecate. Este adesea folosit pentru contrastul culorilor în corpurile de iluminat, rame foto, grinzi decorative, rame vitrate. Dar acum negrul devine omniprezent și apare deja în zone din ce în ce mai mari: perete accent, blat, set de bucătărie, dulap. 
 7. Turcoaz închis / verde conifer / viridian Bucătărie într-o nuanță viridiană Bucătărie într-o nuanță viridiană . Nuanțe unice de verde închis cu un pic de amestecare cu albastru - lovit în acest sezon!

 8. Alb Bucătărie albă în stil scandinav într-un apartament din centrul Bucurestiului   Bucătărie albă în stil scandinav într-un apartament din centrul MoscoveiBucurestiului  Renovat de Nobili Design  Albul perfecționist clasic este acum nuanța superioară pentru unitățile de bucătărie.