7 decembrie 2020

Harta Bucureștiului, din plută, amintește conștientizarea utilizatorului că de la etajul al XVI-lea puteți vedea întregul oraș. Aceasta a fost tăiată la complot. Bucătăria urmărește imaginea desenată din sufragerie, cu un alb dominant intercalat cu accente de culoare date de vase, obiecte de design sau tablouri cu orașele vizitate de beneficiar. Amenajare Apartament Clasic 



Lemnul intervine, de asemenea, în diverse locuri, cum ar fi blatul, mânerele ușilor, raftul de depozitare sau masa pliabilă. Unitățile de bucătărie au fost fabricate de Staer, în timp ce luminile, masa pliantă și raftul sunt de la Ikea.  Mobilierul dormitorului modern , preia tema naturii prin peretele tapetat. De asemenea, lemnul și albul încearcă să comunice în cel mai potrivit mod. Un dressing era preferat pentru a profita de toată înălțimea camerei.

 A fost făcut la comandă de Cubus, la fel ca rafturile din sufragerie. A treia cameră, transformată în birou, este formată din două spații de lucru. Politicile și luminile individuale personalizează aceste spații. Accentele de culoare sunt date de corpurile de depozitare, iar peretele tapetat are un design specific pentru o cameră de lucru, fiind realizat la comandă de Stickero. Corpurile de iluminat, toate diferite, adaugă o ușoară atingere industrială aspectului. Vizualizari 3 D Case vile .

S-a încercat realizarea unei imagini unificate și spațioase în toate camerele. Casa este compusă din spații fixe dar și din spații care pot fi interpretate și care pot evolua în timp. În fiecare cameră a pornit de la același concept, cel al specificațiilor scandinave cu o legătură cu elemente ale naturii.Suprafața generoasă de 90 de metri pătrați a reprezentat pentru arhitect atât un privilegiu cât și o provocare în gestionarea spațiilor. Amenajare Casa la cheie ,

Arhitectul a dorit să exploateze potențialul zonei mari de locuit și, în același timp, să controleze conexiunile dintre coridoare și camera de zi în sine. Astfel, a propus 2 „pereți permeabili vizual”, 2 limite slabe care permit pătrunderea luminii de sus și care păstrează funcția pragmatică a unor rafturi. În sprijinul propunerii, există și un al treilea raft cu funcție de bibliotecă. Design Interior cu Mobila la comanda .

 În sufragerie, ca și în restul camerelor, s-a dorit un acord cu o specificitate scandinavă și o legătură strânsă cu natura prin utilizarea a numeroase materiale naturale precum plută, bambus, lemn de balsa, ratan, lemn masiv și diverse împletituri, precum și tapet care simbolizează o pădure de stejar, produsă de caiverzipereti. Plantele joacă, de asemenea, un rol esențial în peisajul care ocupă un întreg „perete”.

 Conceptul de amenajare a camerei de zi este de a crea un spațiu fluid, cu multe opțiuni de răgaz, fie în lumina unui felinar care citește o carte, fie pe fotoliu sub forma unui otoman care poate fi mutat oriunde. 




Livingul este împărțit în 4 spații, primul este vestibul la intrare, urmând sufrageria, zona de relaxare cu o canapea generoasă Ikea și zona de tranzit cu biblioteca. Culoarea predominantă este albul, accentele sunt date de obiecte din diferite tipuri de lemn și culorile tipice scandinave: galben, turcoaz, verde menta, nuanțe de gri.

.