20 ianuarie 2021

Interiorul perfect conceput nu este doar funcțional, confortabil, ci creează și o stare de spirit, evocă emoții și arată individualitatea proprietarilor săi. O atenție specială ar trebui acordată celor trei componente principale - funcționalitate, dispoziție și personalitate - acest lucru vă va garanta succesul. Înainte de a începe schițe și reamenajări, luați ceva timp pentru a studia familia pentru care creați interiorul, stilul lor de viață. Răsfoiți reviste pentru inspirație și salvați idei care v-au atras atenția.



 Rugați gazdele să vă evalueze selecțiile și să găsească fotografii de interioare și lucruri care le provoacă emoții pozitive, creează, în opinia lor, dispoziție. Aceasta este pregătirea potrivită pentru planificarea viitorului interior. În ceea ce privește restul, să începem cu funcționalitatea.  Amenajarea interioară este mai mult decât o cameră, un apartament, o casă frumoasă care atrage atenția. Design Interior 

Proiectarea ar trebui să facă spațiul să funcționeze pentru proprietari. Iată principalele elemente pe care trebuie să vă concentrați atunci când vă proiectați designul interior: Punctul focal al privirii. Uneori, o cameră are un punct de focalizare natural (acesta este locul care apare imediat în fața ochilor, la intrarea în cameră) - un șemineu, o fereastră spre podea cu o vedere frumoasă, poate chiar un dulap încorporat. Dacă camera nu are un punct focal natural, atunci trebuie să o creați folosind o operă de artă (pictură, sculptură etc.) sau un covor colorat.

 Mobila. Stabiliți ce mobilier este potrivit pentru un anumit interior din punct de vedere al funcționalității. Nu trebuie doar să fie confortabil, ci și să se potrivească dimensiunilor (nu trebuie să folosiți piese de mobilier voluminoase într-o cameră mică și invers). Totul ar trebui să fie proporțional. Iluminat. Iluminarea trebuie aleasă nu numai în ceea ce privește funcția camerei, ci și pentru a accentua detaliile interioare. Există 2 tipuri principale de iluminare a camerei de luat în considerare: direcțional, iluminat direct pentru a evidenția elementele și difuz, iluminat general pentru iluminarea camerei pentru socializare și vizionarea televizorului. Mobila Living Clasica 

Iluminarea cu accent - lămpi de podea, lumini de cale, spoturi sau spoturi de îndoire - scoateți în evidență texturi, texturi, culori și detalii interioare. Amenajarea mobilierului. Când aranjați piese de mobilier într-o cameră, nu trebuie să uitați de principalele pasaje și căi de mișcare ale locuitorilor camerei. Punctele de focalizare ale privirii nu trebuie, de asemenea, ignorate; acestea trebuie luate în considerare la aranjarea mobilierului. Luați în considerare echilibrul obiectelor înalte și joase, grele și ușoare atunci când proiectați.

 DISPOZITIE Starea de spirit sau sentimentul interiorului este creat prin alegerea unei culori, stil, număr de texturi și texturi și o gamă de accesorii. Deoarece, atunci când creați starea de interior, trebuie să vă gândiți la o mulțime de puncte, cea mai bună soluție ar fi să alegeți o temă, un concept pentru interiorul viitor. Acesta va ajuta la realizarea proiectului mai holistic, interesant și atractiv. Iată câteva puncte de care trebuie să țineți cont atunci când creați starea de spirit a interiorului. 

 Elemente de inspirație. Cea mai ușoară cale este de a începe prin a căuta inspirație. O pernă decorativă, un covor, o vază, o fotografie într-o revistă - toate acestea pot fi un punct de plecare. Asigurați-vă că acest element creează emoții pozitive pentru client. Aceasta este baza pentru alegerea unei teme interioare generale, a culorilor, texturilor și texturilor. Tema, conceptul interior. Analizați elementele alese pentru inspirație și veniți cu un nume pentru tema viitorului proiect. De exemplu, dacă ți-a plăcut o pernă cu desene florale pe un fundal negru, titlul conceptului ar putea fi „Austere, Regular Garden”. Potriviți restul elementelor de design cu numele ales al conceptului de interior (culori, modele, țesături, mobilier etc.) Paleta de culori. Culoarea trebuie să susțină întotdeauna tema din interior și să nu o contrazică. Amenajari Interioare clasice 

 Cel mai bine este să alegeți 3 culori primare: primară (pentru pereți, podea, elemente de fundal, țesături), secundară (pentru țesături, mobilier și accesorii) și accent, utilizate în cantități mici, pentru a evidenția elemente, pentru a da energie și dinamică interiorului.

 Texturi, imagini, modele. Dungi, geometrie, carouri, florale - acestea sunt doar câteva opțiuni de design care vor ajuta la continuarea și dezvoltarea temei în interior. Puteți utiliza mai multe imagini, respectând 3 reguli: Salvați culoarea de fundal Toate modelele au culori similare. Folosind variații în dimensiunea și scala imaginii. Texturi. Prea multe obiecte netede, reflectorizante sau suprafețe neclare, convexe, aspre fac interiorul plictisitor și neatractiv. Este necesar să combinați armonios suprafețe netede și aspre pentru a crea contrast, joc de lumină. 

Chiar și un desen poate fi folosit ca textură (multe tipărituri arată tridimensional, conferind astfel adâncime suprafeței) Mobila. Pe lângă funcționalitate, mobilierul joacă un rol important în menținerea conceptului general al interiorului. Unele elemente pot fi foarte funcționale, dar nu sunt potrivite ca stil sau culoare. Este important să găsim un echilibru aici. Dar dacă întrebarea este primordială.

.