18 ianuarie 2021

Privind liliacii înfloriți blândi, irisele delicate sau panseluțele drăguțe, asociem nuanțele de liliac cu romantismul, blândețea și feminitatea. În terapia cu culori cu ajutorul liliacului, se tratează stări emoționale instabile, boli psihologice, depresie și insomnie. Acesta poate fi un motiv bun pentru un dormitor violet. Camera este calmă, aerisită și sofisticată. fotografia dormitorului liliac . Design Interior




 Culoarea liliacului din dormitor poate fi luată atât ca bază, cât și pentru plasarea accentelor, de exemplu, într-un interior alb ca zăpada. Varietatea de nuanțe de violet vă permite să decorați un interior de orice stil: de la clasic, country și Provence (culori pastelate blânde) la modern (luminos, saturat). În acest caz, se utilizează diverse combinații de liliac cu alte culori. Cea mai neutră este combinația de nuanțe de liliac cu alb.

 Desigur, un astfel de dormitor va fi răcoros, dar va oferi o atmosferă ideală pentru relaxare și somn sănătos. Chicul romantic al dormitorului alb și liliac este garantat. Cu o paletă violet și alb, puteți crea un stil Provence sofisticat. Completați acest dormitor cu mobilier de epocă și textile ușoare, cu volane și volane. Combinația de nuanțe calde crem, maro, gri cu tonuri de liliac este tipică pentru un dormitor clasic. Interiorul este confortabil și moale, fără fastul excesiv inerent stilului clasic de palat.

 Cel mai adesea, liliacul în această combinație joacă un rol secundar, manifestându-se în decor, dar poate fi invers. Cu toate acestea, lipsa accentelor luminoase contrastante sau monocrome aduce plictiseală și descurajare, de aceea se recomandă introducerea mai multor elemente decorative (textile sau accesorii luminoase) sau utilizarea tapetului cu un model mare pentru pereți. Dormitoare Moderne 

Materialele strălucitoare (de exemplu, suprafețele de mobilier lucioase, țesăturile din satin), blana, precum și pandantivele decorative vor adăuga strălucire camerei. Puteți adăuga dinamică și luminozitate fără a face interiorul strălucitor, folosind unirea liliacului și a nuanțelor violete aferente: prune, lavandă, violet etc. Pentru decorarea pereților se folosesc culori deschise și moi. textile.

 Mătasile curgătoare și țesăturile bogate din catifea, introducerea accentelor verzi, portocalii sau galbene în interiorele monocrome creează un stil oriental pentru dormitor, care amintește de luxoasele camere ale Sultanului. Un astfel de interior poate fi descris ca misterios, chiar mistic. Designerii folosesc adesea combinații contrastante pentru a crea un interior vesel, optimist, precum liliac + galben.  Amenajare Interioara Dormitor casa clasica 

 Nu merită să luați două tonuri calme. Puteți obține frumusețe și splendoare preferând o bază pastelată și pete contrastante strălucitoare (în textile și decor). Alte contraste favorabile pentru gama liliac sunt verde și portocaliu. Un plus demn la designul în două culori al dormitorului va fi introducerea unei a treia culori. 

Poate fi atât potrivită, cât și contrastantă. Principalul lucru este să păstrați în raportul 3: 2: 1, adică culoarea de bază ar trebui să fie cea mai mare, a doua este utilizată în textile sau accesorii, a treia este utilizată în elemente mici (de exemplu, rame pentru fotografii și oglinzi, chenare pe mobilier, detalii sau ornament de perdele etc.) tapet etc.).


.