Featured Post

Sfaturi pentru amenajare Dormitor stil clasic

Amenajare Interioara care refletca propietarul

Zona comună este un spațiu mare pentru primirea oaspeților, comunicare, activități în aer liber și gătit. Zona privată include un dormitor cu dressing și o baie separată Inițial, apartamentul avea un aspect standard: o bucătărie, două camere, două băi și un coridor foarte lung. Designerii au mutat bucătăria pe coridor și au așezat-o într-o nișă. Astfel, bucătăria și livingul combinate au devenit o zonă comună spațioasă. Mobila 
Stilul interiorului este eclecticismul francez. Ca bază, au luat elementele caracteristice: parchet cu hering, pereți ușori, accente aurii, uși înalte, ferestre și tavane - și s-au jucat cu mobilier și accesorii neobișnuite. Era important să alegem nuanța albă corectă a pereților: nu rece și nu cald - ne-am așezat pe fildeș. Reamenajare O altă sarcină a fost crearea unui apartament de 66,4 mp. două zone independente: publică și privată . Amenajari interioare Apartamente realizate de Nobili Interior Design 


 Pe locul bucătăriei, a fost realizat un studiu în care puteți practica yoga și meditația Pe locul bucătăriei, a fost realizat un studiu în care puteți practica yoga și meditația Restul coridorului a fost mărit ușor prin demontarea pereților despărțitori ai fostei bucătării și a sufrageriei. 

Baia de oaspeți a fost transformată în duș. În dormitor, s-a alocat spațiu pentru un dressing, iar baia adiacentă a fost mărită din cauza coridorului. Instalații sanitare, un dulap de depozitare, un coș de rufe și o mașină de spălat au fost plasate pe spațiul liber. Mobilier și decor În loc de un set standard de mobilier, designerii au încercat să creeze senzația unei colecții, ale cărei articole au fost colectate individual mult timp.

 Mobilierul trebuia să fie ușor, cât mai confortabil și funcțional posibil - cu spațiu de depozitare suplimentar, se desfășoară și se îndepărtează. Livingul a fost decorat cu o canapea Slipson și un puf - opțiuni foarte economice, dar se potrivesc perfect în interior. Acestea sunt completate de un raft metalic care susține grafica ramelor negre, a aplicelor și a cornișei.  Canapele Living de la Mobila Italia Nobili Design 

Pentru ca bucătăria combinată cu camera de zi să nu pară prea „tehnică”, designerii au abandonat fațadele lambrate și un șorț cu gresie, iar echipamentul a fost distribuit în dreapta și în stânga în spatele zidurilor. Fațadele erau mate netede, realizate din MDF cu acoperire de smalț, capetele erau confruntate cu margini de alamă, ceea ce a adăugat o poftă setului.

 Interiorul este plin de trucuri etnice, cu o figurină de kiwi din lemn și un pește de alamă din Noua Zeelandă însuflețit în dormitor și pene din Bali. Livingul era împodobit cu un cap antic, cu un decor indian purtat ironic, iar interiorul biroului era aliniat în jurul unei imagini a unei fete polineziene. 

 Textile au devenit un element important al interiorului. S-a acordat preferință țesăturilor naturale monocromatice de nuanțe naturale: in, lână și bumbac. În sufragerie, acestea sunt perdele romane în loc de tul obișnuit și perdele din țesătură groasă, în dormitor sunt rulouri opace și perdele ușoare, aceeași țesătură drapează intrarea în dressing. 
 Pentru a contrasta cu perdelele aspre și tăblia de lână, au fost alese pentru pat un cuvertură de pat mătăsos și perne decorative din mătase cu modele tridimensionale. Finisare Pe podea în sufragerie există parchet „pom de Crăciun francez”. În zonele mai umede și mai murdare: băi, bucătărie și hol - a fost așezat gresie porțelan. Tavanele întinse au fost realizate pentru vopsire, la duș a fost colorat cu culoare.