4 februarie 2021

Se bazează pe ideile de modernism și planificare liberă ale lui Le Corbusier. Pentru prima dată le-a întruchipat la începutul secolului trecut, definind stilul interiorului unei noi ere. Orice modernist stă pe umerii uriașilor. Le Carbusier nu face excepție. Mobila



 Generând idei noi, s-a bazat atât pe canoanele clasice, cât și pe constructivism și funcționalism, care existau deja în acea perioadă. Minimalismul a devenit, de asemenea, o trambulină pentru dezvoltarea unui număr de stiluri similare, cu toate acestea, destul de așteptat. Hi-tech, loft, Bauhaus, techno, contemporan, pop art, eco-style - aceasta este o listă incompletă de direcții pentru care a pregătit calea.  Vila de lux in Bucuresti realizata de Nobili  Interior Design 

Mobilierul, lumina și bucătăriile în aceste stiluri sunt create de fabrici precum: Vener, Laskasas, Venicem, Aran Cucine, funcționalitate geometrie simplă plan deschis geamuri cu bandă (geamuri panoramice) culori restrânse nimic în plus Minimalismul salută organizarea corectă a spațiului și neagă redundanța. Este ușor de recunoscut: interioare libere și spațioase de spațiu deschis și mobilier confortabil, de exemplu, cum ar fi o canapea impunătoare More de la fabrica Dienne, o pereche confortabilă moale de Charlie Steel și Charlie Mouse de la Laskasas sau canapele de colț Maya și Nesting din Prianera.

 MATERIALE, CULOARE ȘI LUMINĂ 
Lemn masiv, piatră, piele, MDF, LSP, sticlă, metal, acril, precum și materiale inovatoare și, uneori, cele mai neașteptate sunt ușor utilizate în acest stil avansat. Deci, el a construit betonul obișnuit într-un „cult”, care a atras un mare interes pentru el. Acum nu este doar un material de construcție, ci un instrument puternic de proiectare pentru a crea lucruri unice: mobilier, placări de bucătărie, mese, finisaje, lămpi și chiar vaze. 

 Minimalismul favorizează culorile pastelate, culorile deschise, contrastele și grafica. O nuanță importantă este abundența luminii. Corpurile de iluminat îndeplinesc cerințele de bază ale acestui stil, sunt lipsite de pandantive, stilizări florale și decorațiuni similare. Astfel, suprafețele oglinzii lămpii Kartell Cindy sunt un ornament în sine. 

 Avantajul incontestabil al candelabrului Futura SP White este diferitele opțiuni de culoare și capacitatea de a compune compoziții din mai multe lămpi. Ei bine, lampa de podea Pelle 50055 de la Astley și candelabrul Drop 2 de la Ondaluce, pentru toate meritele lor, pot fi aproape invizibile în interior. 

 MOBILA 
Minimal este o soluție bună pentru zonele utilitare. Deci, absența detaliilor inutile în bucătăriile Maxima 2.2 și Unit din fabrica Cesar vă va permite să mențineți o ordine perfectă. Designul simplu și clar al scaunelor bej Vittoria Panna și Aragona 7209 se adaptează cu ușurință oricărui grup de mese, iar scaunul scaun Sonny P M TS_Q de la fabrica Midj se va potrivi perfect în interiorul zonei de întâlnire. Dormitoare Moderne de la Mobila Italia Nobili Design 

 UN KIT MAI COMOD
 Seturile de mobilier facilitează cumpărătorii, permițându-le să nu piardă timpul căutând ceea ce trebuie. Este deosebit de convenabil atunci când articolele sunt combinate în colecții. De exemplu, din marca Turri, în cadrul colecției Zero, puteți cumpăra un pat Zero Z140K pentru un dormitor, completându-l cu o lampă Zero TO174 și o oglindă.

 Managerii noștri calificați vă vor ajuta să alegeți un mediu discret în stilul mobilierului minim pe stoc sau la comandă.  te așteptăm!


Alte surse: Website


.