7 februarie 2021

Ce trucuri simple pot face un apartament mic mai atractiv, elegant și confortabil în același timp? Știm cel puțin 15 astfel de metode și astăzi le vom împărtăși cu dvs. Dacă locuiți într-un apartament mic, acest lucru nu înseamnă că interiorul casei dvs. nu poate fi la modă. Pentru a surprinde oaspeții, trebuie să urmați sfaturile experților și chiar și un spațiu mic va deveni confortabil și atractiv. Design Interior




 1. Folosiți întregul spațiu de la podea până la tavan De exemplu, construind un perete de rafturi și rafturi, veți crea o mulțime de spațiu de depozitare suplimentar pentru tot felul de lucruri. Pentru un apartament mic, acesta este un cadou - zona va fi utilizată cât mai eficient posibil. - Este general acceptat faptul că mobilierul încorporat la comandă este scump și este mult mai ușor să cumperi un dulap sau un raft gata pregătit. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul. Case Moderne amenajate de Nobili Interior Design 

Este puțin probabil ca mobilierele personalizate să fie mai ieftine decât mobilele IKEA, dar cu siguranță vor fi mai ieftine decât multe mărci europene și americane. Găsiți un tâmplar experimentat care să vă poată îndeplini dorințele. Veți putea economisi timp, bani și, cel mai important, spațiu prețios. 

 2. Așezați patul pe al doilea nivel Nu este convenabil doar pentru copii. Cu o zonă mică și tavane înalte, puteți face al doilea nivel - construiți un dulap spațios sub scări și transformați treptele într-un raft sau echipați-le cu sertare.

 3. Transformați cămara într-un birou la domiciliu Dacă nu aveți multe haine și vă veți încadra într-un dulap, merită să sacrificați o cămară în favoarea unui spațiu mic de lucru, mai degrabă decât să creați un dressing acolo. 

 4. Lipsa de dressing nu este o problemă Dulapul este scump și chiar reduce vizual spațiul deja mic, dar lucrurile trebuie încă depozitate undeva. Există multe modalități interesante de a stoca lucrurile și sunteți sigur că veți găsi ceva potrivit. Parerea noastra: - Rafturile mobile sau chiar doar un cadru din țevi de oțel cu o comoda nu vor ocupa mult spațiu și, în același timp, lucrurile vor acționa ca decor. Acum această tehnică este foarte populară, în special atrasă de faptul că multe dintre astfel de sisteme de stocare deschise pot fi realizate cu ușurință și rapid manual. 

 5. Alege mobilierul potrivit Într-o cameră mică, este important să extindeți vizual spațiul, iar mobilierul transparent la modă face o treabă excelentă. Câteva scaune din plastic sau măsuțe de cafea din sticlă care sunt vizualizate în mod continuu nu vor bloca lumina și nu se vor dizolva în spațiu. Dormitoare clasice de la Mobila Italia Nobili Design 

 6. Ascunde patul cu perdele Pentru a vă ascunde locul de dormit de ochii curioși, este înțelept să folosiți perdele. Dacă patul nu se află într-un colț separat, puteți folosi un dulap masiv ca pereți despărțitori și, de asemenea, ascunde zona de dormit în spatele perdelelor. 

 7. Agățați coșuri de răchită în baie Nu sunteți sigur cum să utilizați corect pereții băii? Atunci coșurile de răchită vor deveni o opțiune frumoasă și funcțională pentru dvs. 

 Creați grădini suspendate Chiar și fără balcon, puteți crește flori, ierburi și orice altă plantă în vaze și ghivece suspendate în toată casa. Acest lucru va ajuta la economisirea spațiului pe mese și rafturi, iar abundența de verdeață va oferi camerei mai mult oxigen și va face spațiul mai aerisit.  - Acum există în vânzare module gata făcute care creează un interior fitall. Adesea, acești pereți sunt echipați cu un sistem de irigare și nu necesită îngrijire specială, arată elegant și original. 

 Folosiți pereți despărțitori din lemn Panourile din lemn sunt o idee excelentă pentru zonarea unei camere, au un aspect foarte natural și original și acționează și ca pereți despărțitori cu drepturi depline. Doriți să vă faceți camera mai elegantă? Veți avea nevoie de câteva perne luminoase sau fotografii de familie. 

Și pentru a actualiza rapid interiorul fără a cumpăra mobilier nou, trebuie doar să schimbați iluminatul și să adăugați câteva picturi. - Accentele contrastante sunt esențiale pentru orice interior modern. Alegeți o culoare bogată (cum ar fi bleumarin, fucsia sau nuanța la modă Marsala - visiniu profund), lăsați-l să răsune în perne, covoare, tablouri și alte decoruri. 



 Nu uitați de pervazul ferestrei Glaful este gol? Acesta este un potențial loc de odihnă, ghișeu de bare, suprafață de lucru sau spațiu de depozitare suplimentar. Parerea noastra: - Nu utilizați pervazul ca un loc în care florile stau în picioare și tot felul de șmecheri adună praf, mai ales atunci când apartamentul dvs. nu se poate lăuda cu dimensiuni mari. 

Acolo unde ferestrele sunt joase, se va potrivi o mini-canapea confortabilă. Pentru a face acest lucru, echipați pervazul cu mai multe perne și o pătură. Dacă înălțimea pervazului este de 90 de centimetri, extindeți suprafața de lucru în bucătărie și măriți suprafața utilă. Contorul de bare este, de asemenea, o opțiune excelentă.


Alte surse di inspiratie ; Blogger

.