11 februarie 2021

Când fetița dvs. este încă mică, articolele interioare practice vă vor fi la îndemână, de exemplu, un fotoliu în care este convenabil să hrăniți un bebeluș, precum și un pătuț lateral, astfel încât să puteți fi mereu alături de bebeluș noaptea. Puteți ridica atât un coș, cât și un pătuț separat pentru bebeluș, cu o reglare convenabilă a înălțimii danei, adăugând o bara de siguranță în pat. 



O opțiune interesantă ar fi un pat cu pendul, cu care îți poți legăna copilul. Patutul original în formă de oval poate fi folosit până la vârsta de 10 ani prin transformarea pătuțului nou-născutului într-un pat „adult”. Puteți achiziționa versiunea „clasică” a patului cu contururi clare, latură detașabilă, în alb sau maro „natural”. Atât pentru pătuțul unui nou-născut, cât și al unei fete adulte, trebuie să alegeți covoare confortabile pentru jocuri - covoare colorate sunt potrivite pentru o grădiniță luminoasă, pentru una reținută - covoare în monocrom. Covoarele pot îndeplini nu numai funcția de decor interior, ci și funcțiile de dezvoltare și educaționale. Dormitoare Clasice de la Nobili Interior Design 

Cu ajutorul covorului, copilul se va familiariza cu forme geometrice, va antrena abilitățile motrice ale mâinii și senzațiile tactile, gândirea spațială și logica. O întreagă colecție de covoare are modele 3D luminoase, de exemplu, „Castelul”, „Ferma”, „Dino”. Covorașele au izolație fonică și termică și au un strat antiderapant. Covoarele cu modele diferite pot fi folosite pentru a crea locuri de joacă mari, unde potecile se deplasează dintr-o lume magică în alta.

 Cu ajutorul lor, puteți veni cu povești interesante, care vă vor ajuta să dezvoltați imaginația copilului și abilitățile de povestire. Accesoriile convenabile pentru firimituri și părinți vor fi șezlonguri și leagăne cu mecanism rocker, melodii și jucării suspendate. Nu uitați de accesoriile pentru siguranța copiilor, deoarece copiii mici sunt foarte curioși și le place să exploreze tot ce le înconjoară, ceea ce poate duce uneori la vânătăi și zgârieturi.

 Un accesoriu integral pentru protecția bebelușilor este tampoanele moi, care vor proteja copilul de răniri în caz de coliziune cu colțuri ascuțite. Pot fi folosite pe colțurile deschise ale unei mese, sifonier, pat. Tampoanele sunt atașate la o suprafață care ar putea reprezenta o amenințare pentru copil. Fabricat din silicon moale pentru a amortiza impactul. Mufele de ieșire protejează degetele copiilor de efectele electricității.

 Mufele sunt potrivite pentru toate prizele europene și sunt ușor de demontat. Porțile de siguranță sunt proiectate pentru a proteja copilul de „ieșirile” independente din cameră. Porțile de securitate sunt instalate în ușile de diferite dimensiuni. Porțile Mothercare sunt montate pe distanțier și au un cadru în U care are 4 puncte de fixare pentru o stabilitate mai bună. Dormitoare Moderne de la Mobila Italia Nobili Design 

Are un indicator de blocare pentru a indica instalarea corectă. Porțile pot fi deschise cu o singură mână și sunt echipate cu un sistem de blocare dublă care nu permite copilului să le deschidă singure. Datorită încuietorii magnetice, poarta se închide singură. Când decorați o cameră, amintiți-vă că o fată mai în vârstă va avea nevoie de mai mult spațiu pentru a-și păstra hainele și jucăriile. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un dulap cu un sistem de stocare organizat. 

Dacă aveți încă o comodă în schimbare, atunci aceasta poate fi utilă și poate deveni parte a noului interior. Schimbarea comodei este o soluție excelentă pentru a economisi spațiu. În el puteți plia frumos totul pentru învelișul bebelușului și apoi mai multe lucruri „adulte”. Când alegeți o fotografie interioară pentru copii, este foarte ușor să vă lăsați purtați. Atâtea lucruri drăguțe și colorate de cumpărat. 

Dar merită să ne gândim cât de practice vor fi astfel de mobilier. Copiii cresc repede, așa că merită să investești în produse funcționale. Patuturile cu panouri laterale detașabile pot fi convertite în pătuțuri obișnuite și vor dura câțiva ani. Pentru a profita la maximum de un spațiu mic pentru camera copiilor, ar trebui să alegeți sisteme de depozitare. Designul unei mici creșe poate fi completat cu un pat cu sertare pentru haine, accesorii și alte lucruri.

 Dacă, pe lângă nou-născut, un frate sau o soră mai mare locuiește la creșă, va fi o idee bună să creezi un colț separat pentru copii, astfel încât copilul mai mare să aibă propriul său spațiu liber. Rafturile suspendate și cârligele de perete vor ajuta la organizarea spațiului. Pe măsură ce fata ta crește, unele piese de mobilier vor trebui schimbate, precum și stilul camerei.


Citeste si despre : Un exemplu uimitor de decor 

 Veți avea nevoie de o idee nouă pentru renovarea creșei de fete atunci când copilul dvs. împlinește 6 ani și începe școala. Va fi necesară o anumită reorganizare a spațiului. De exemplu, puteți realiza un sistem pe 2 niveluri, unde patul va fi amplasat în partea de sus, iar dedesubt este o zonă de „studiu” cu un birou și accesoriile necesare. 


Ideile pentru camera unui copil pentru o fată pot fi împrumutate din reviste speciale, filme, interioare de pe Internet. Proiectarea proiectelor este diferită, dar ar trebui să țineți cont atât de interesele dvs., cât și de părerea copilului, pentru a crea o cameră cu adevărat originală pentru copii.


Inspirate si din: Blogger
.