10 februarie 2021

Am scris deja aici despre popularitatea combinării unui living cu o bucătărie într-un design interior modern. Printre motivele acestui fenomen, am evidențiat numeroasele oportunități în plan deschis care încurajează libertatea de mișcare, estompează granițele și permit proprietarilor de apartamente să fie centrul atenției chiar și în timp ce gătesc și să realizeze proiectarea aparatelor de uz casnic și a mobilierului care poate fi ușor de transformat în funcție de cereri.  Dar există un aspect - ce se întâmplă dacă nu vorbim despre o mansardă spațioasă, ci despre un apartament mic? Este posibil să proiectezi un design de living combinat cu o bucătărie fără a sacrifica alte interese? Pentru a răspunde la această întrebare, am apelat la experți de încredere în design. Designerul de interior Gabriela Nechifor  este persoana potrivită la care trebuie să apeleze atunci când sarcina nu este ușoară, iar abordarea necesită o abordare completă, cuprinzătoare și individuală. Firme de Design Interior , Nobili Design Interior 

Experiența sa în îndeplinirea dorințelor clienților este colosală și nu există proiecte similare printre proiecte, deoarece toți clienții sunt diferiți. Și a găsit un exemplu potrivit de combinație reușită a bucătăriei și a zonei de locuit - un apartament cu o suprafață de 27 de metri pătrați, destinat închirierii, conceput ca un spațiu universal și convenabil pentru toată lumea. 

 Casă de închiriat în stil scandinav Ce se potrivește unei case confortabile, chiar dacă este închiriată? Confort scandinav, materiale ușor de întreținut și versatilitatea pieselor. Frigiderul este ascuns într-un raft de pe hol, zona de lucru și de luat masa sunt unite printr-o structură de design care include un raft și o masă transformatoare, iar televizorul poate fi rotit cu ușurință în direcția dorită.  

 Minimalismul estic Următorul proiect a fost realizat într-un apartament cu o suprafață puțin mai mare - 46 de metri pătrați, aici locuiește un cuplu căsătorit. Dar este interesant prin faptul că suprafața dormitorului este redusă aici în favoarea creșterii zonei de living-bucătărie, unde și proprietarii iau masa. Stilul ales de designeri pe baza intereselor clienților - minimalismul cu elemente decorative în spiritul japonez - este potrivit pentru utilizarea economică și convenabilă a fiecărui centimetru pătrat de spațiu. Dormitoare Moderne de la Mobila Italia Nobili Design 

 Sala de mese și sufrageria sunt separate de o structură ușoară de rafturi, masa de luat masa intră în tejgheaua barului de pe balconul atașat la apartament. Livingul și bucătăria sunt unite de o singură piesă de mobilier cu sisteme de depozitare încorporate. Art Deco și Kitchen-Island Un alt proiect interesant de combinare a zonelor: un cuplu tânăr locuiește într-un apartament de aproximativ 32 de metri pătrați, care ar dori să extindă vizual spațiul și să-l facă mai confortabil.

 Designerii au extins zona de bucătărie-sufragerie prin mutarea băii mai aproape de intrare. Iar camera de zi cu o canapea transformabilă poate fi oricând separată de bucătărie prin pereți despărțitori cu rază. O bucătărie cu insulă este centrul funcțional al unei camere alungite. Zona de luat masa este, de asemenea, evidențiată aici - cu lămpi, dale de șah pe podea și designul tavanului deasupra acestuia. În sufragerie, exista și un colț pentru zona de lucru lângă fereastră.

 Stilul general al interiorului - Art Deco, culori contrastante și o combinație de texturi - adaugă șic și eleganță apartamentului. - Atunci când combinați bucătăria și camera de zi, gândiți-vă în avans la lucrul pe liniile de comunicare. Alegeți un stil general - soluțiile mai laconice vor mări vizual zona. Acordați preferință aparatelor încorporate și mobilierului ușor - dacă culoarea sa se îmbină cu tonul pereților, va deveni și mai puțin vizibilă și nu va aglomera spațiul. Vă recomandăm planificarea și zonarea bucătăriei în linie folosind elemente de tranziție - uși glisante, pereți transparenți, rafturi deschise. Curata liniile Proiectul arhitecților Dmitry și Victoria Korotetskikh include nu numai o cameră de zi combinată cu bucătăria, ci și un dormitor complet, care poate fi izolat cu perdele dacă este necesar - și toate acestea într-un apartament cu o suprafață de doar 44 de metri pătrați .

 Pentru ca ideea să devină realitate, dormitorul a fost mutat în bucătărie. Clienții au visat la un spațiu curat și minimalist - rezultatul vă permite să combinați convenabil diverse funcții într-o singură zonă. Acordați atenție contorului de bare din foi curbate poligonale de designer - aceasta este atât o masă, cât și o suprafață de lucru.

Inspirate si di alte surse : Blogger 

 Asigurați-vă că ați furnizat o hotă puternică în living, combinată cu bucătăria, astfel încât mirosurile să nu interfereze cu odihna. Luați în considerare zonarea: piesele de mobilier și decor legate de camera de zi nu ar trebui să fie în bucătărie și invers - acest lucru va face spațiul confortabil și funcțional.