9 februarie 2021

Pentru o lungă perioadă de timp, o familie de trei persoane nu a putut începe reparațiile într-un fost apartament comun situat într-o clădire pre-revoluționară. Se simțea că apartamentul așteaptă în aripi - trecuseră aproape trei ani de la cumpărare. Gazda a visat la un spațiu funcțional care să găzduiască o bucătărie, o sală de mese, mai multe vestiare, o cameră pentru copii pentru fiul ei, biroul soțului și două băi. În același timp, proprietarii nu au vrut în niciun caz să facă renovarea obișnuită, pentru a nu pierde șicul de neegalat al casei pre-revoluționare cu zidărie și ușă din spate. Case la cheie amenajate de Nobili Interior Design




 Avantajul fără îndoială al apartamentului este că ferestrele sale sunt orientate spre ambele părți, dar dezavantajul este zona prea mică a bucătăriei și a camerelor. În plus, reamenajarea într-o casă veche nu este atât de ușor de făcut. Sarcina dificilă de implementare a tuturor ideilor a fost încredințată designerului de interior .Luând în considerare dorințele clientului pentru o varietate de zone funcționale, proiectantul a făcut o soluție de planificare complet nouă, în care un coridor lung a fost inclus în zona camerelor pentru a nu ascunde spațiul prețios.

 Ușa din spate a conferit camerei un picant special și posibilități suplimentare în aspect. Bucătăria este destul de mică și alungită. Pentru ao mări cel puțin vizual, Olga Valle a ales albul pentru pereți, scaune transparente și o masă solidă din piatră pe suporturi invizibile. Bucătăria este accentuată de pardoseala Metlakh și de un zid de cărămidă restaurat. Camera de zi-sufragerie a devenit cea mai spațioasă și centrală cameră. 

Aici designerul a aplicat și un efect vizual interesant. Vă rugăm să rețineți: având în vedere că camera are trei ferestre, a fost creat un perete oglindit. Reflectându-se în oglindă, fereastra creează simetria inerentă interiorului clasic. Un alt perete oglindit separă zona coridorului. Acesta îndeplinește nu numai o funcție de zonare, ci creează și o iluminare suplimentară datorită reflectării unei lămpi de cristal care curge deasupra mesei de luat masa. Interioarele spațiilor private . Dormitoare Clasice de la Mobila Italia Nobili Design

 Dormitorul principal are o atmosferă clasică. Din descoperirile originale de design - un cufăr realizat conform schiței unui designer din Italia. În camera copiilor, cărămida este vopsită într-o culoare lăptoasă, iar în unele locuri este învelită cu lemn pentru a împiedica copilul să intre în contact cu peretele rece. O nuanță interesantă: clientul a păstrat foi de muzică vechi, îngălbenite de vârstă și cu margini inegale. 

S-a decis folosirea acestora pentru a crea un panou decorativ care împodobea peretele dulapului. - Trebuie remarcat faptul că proiectul a fost realizat foarte creativ și pe îndelete. Fiecare casă, în special cea veche, are propriul său caracter, sufletul. După ce a văzut atât de multe, apartamentul s-a schimbat încet. Reconstrucția a durat peste doi ani. Clientul, deși a fost ocupat, a participat cu bucurie la alegerea finisajelor, texturilor și decorului.

 De exemplu, un perete de cărămidă într-o cameră de zi are o culoare complexă care a necesitat selecția la fața locului. Am cumpărat mai multe nuanțe și le-am încercat împreună pe pereți până am găsit una care să funcționeze cu adevărat. Albastrul s-a impus ca una dintre cele mai trendy nuanțe pentru bucătărie în acest an. După alb, desigur. Astăzi am decis să sărbătorim toate nuanțele cerului și oceanelor într-o selecție de 20 de bucătării


 Una dintre cele mai populare fabrici de bucătării germane, Leicht, propune să utilizeze culoarea albastru-cer pentru fațade. Din punctul nostru de vedere, o bucătărie în această culoare se va potrivi bine atât într-un interior modern, cât și într-un interior în stilul anilor 50 și 60, care este, de asemenea, foarte popular acum. Dacă vorbim despre tendințele bucătăriei în general, atunci, desigur, bucătăria Germaniei este cea care dă tonul aici. Fabrica Allmilmo tratează albastrul la modă ca o nuanță electrică. 

Citeste si despre : Accente puse pe materiale 

 Am dori să vă atragem atenția asupra faptului că, în majoritatea exemplelor, bucătăriile nu sunt făcute în întregime albastre, ci doar dulapurile inferioare. Astfel, supraîncărcarea culorii nu are loc. Acest exemplu provine din fabrica germană Ewe. Această culoare excepțional de frumoasă a fațadelor o puteți găsi la fabrica franceză Mobalpa. S-ar putea să fiți surprinși, dar această nuanță incredibil de frumoasă de albastru este denumită de obicei „kerosen” în rusă, iar petrol în engleză.


Alte surse : Website 
.